Part 28 (Special)

1K 127 24
                                    

Οπως βλεπετε το κεφαλαιο γραφει επανο "Special" . Θα ειναι μερικα κεφαλαια που θα μπαινουν και θα ειναι πολυ μεγαλα και θα γινοντε συμαντικα πραγματα. Το ποτε θα μπαινουν θα το αποφασηζουμε εμεις .Οποτε να ξερεται τι να περιμενεται οταν βλεπετε να λενε Special , Καλη σας αναγνωσηη !



"Γειαα.. " του λεω και τον προσπερναω.

"Γεια .." λεει ενω ψυθιριζει κατι που δεν καταλαβαινω..οταν ακουω να φωναζει ξανα το ονομα μου...

"Βανεσα..;" Aχχ οταν λεει το ονομα μου λιωνω..!! Τι να με θελει τωρα? σταματαω αποτομα το βημα μου και γυριζω να τον κοιταξω.

"Ναι;" του λεεω καθως κανω αργα και μικρα βηματα ξανα προς το μερος του. Νιωθω την καρδια μου να χτυπαει δυνατα , αλλα δε ξερω γιατι. Τον βλεπω να τριβει αμηχανα το σβερκο του και αποφευγει να με κοιταξει στα ματια..

"Τ- τα φωτακια που κρεμασες στο παραθυρο σου." Λεει κοφτα. Δεν καταλαβαινω.

"Ναι, και τι μ'αυτα;"

"Να..εχουν ξεκολλησει τα μισα , φροντισε να τα στερεωσεις ξανα, δεν φαινονται πολυ ωραια ξερεις.."

Οπα.. μα μολις χθες τα εβαλα.. μμ αραγε ποσες φορες να βγηκε να με δει και παρατηρησε τα φωτακια μου? Μμ.. ωστε ετσι κυριε Μαρκο..

"Ααα, ευχαριστω για την παρατηρηση.. θα το κοιταξω.. Λοιπον , καληνυχτα !" του λεω και του χαριζω ενα απο τα πιο γλυκα χαμογελα μου.

"Καληνυχτα !" κανει κι εκεινος το ιδιο. Κανω για αλλη μια  αποπηρα να φυγω , επιτυχημενη αυτη τη φορα. Αχ ρε Μαρκο.. δεν μπορω να σε καταλαβω ωρες ωρες.. τι θα κανω με σενα?


Μαρκος pov'

Ειμαι καθησμενος στο κρεβατι μου κοιτοντας το ταβανι εδω και .. Μια ωρα? Προσπαθω να βγαλω απο το μυαλο μου το προσωπο της.. Τα ματια της.. Αλλα οι προσπαθιες μου αποδεικνιονται ματαιες.. Λιγο μετα μου περνα μια σκεψη απο το μυαλο .. Κατι που θα επρεπε να εχω κανει εδω και ωρα! Σηκωνομαι με γρηγορες κινησεις απο το κρεβατι ψαχνοντας για το κινητο μου. Οταν τελικα το βρησκω πηγαινω στις επαφες μου και τον παιρνω τηλεφωνο..

Αντε ρε μαλακα Δημητρη  σηκωσε το!

"Ναι;" μου απανταει επιτελους!

"Που εισαι γαμω την πουτανα σου ;; Γιατι δεν το σηκωνεις!?" Λεω και ο εκνευρισμος μου κανει μπαμ απο χιλιομετρα.

When I Lost My Memories.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें