Part 34 (Special)

1.1K 129 31
                                    

Συμβουλες: 1) το τραγουδι βαλτε το οταν θα διαβασετε οτι ο Μαρκος εβαλε δυνατα την μουσικη. Εκει θα τεριαζει.

2) Οταν θα διαβαζεται να καθεστε!

Καλη αναγνωση!!!

"Καλος τον ανθρωπο των σπηλαιων !" Μου λεει ειρωνικα η Βαλερια . Σαν να το περιμενα.. Ειναι η πρωτη μερα του σχολειου μετα τις διακοπες των Χριστουγεννων και δεν εχουμε βρεθει καθολου . Καθε φορα που με επερναν τηλεφωνο να βγουμε εβρησκα διαφορες προθεσεις να μη παω.

"Πωω, ενα σας λεω , αμα αρχισεται να τσακωνεσται πρωι πρωι δε ξερω κι εγω  τι εχει να γινει !" Φωναζει η Στελλα καθως αρχιζουμε να περνουμε τον δρομο προς το σχολειο. Ειναι η πρωτη μερα και οντως δεν εχω καμια ορεξη καθως ξυπνησα στις 7 ενω τοσες μερες συνηθηζα να ξυπναω απογευμα σχεδον.

Δεν συνεχισε καμια απο εμας αυτη την συζητηση , αντιθετως αρχισαμε να μιλαμε για ακυρα θεματα και πρωτη φορα μετα απο τοσες μερες μπορεσε  να μου ξεφυγει ενα γελακι.

Φτανοντας στο σχολειο το μονο πραγμα που ευχομαι ειναι να τον δω . Μπορει να εχω τρομερα νευρα μαζι του που τοσες μερες δεν εχει επικοινωνησει μαζι μου ομως και παλι ανυσηχω για εκεινον. Δυστιχως ομως η αγωνια παραμενει αφου ουτε στο προαβλιο ειναι ουτε στην ταξη αλλα και ουτε κανεις δεν τον εχει δει.. Τι στο διαολο.. Ανοιξε η γη και τον καταπιε? Και καλα αυτο , ας εγινε, εκεινη η γαμημενη γη δε μπορουσε να μου το πει πρωτα να ξερω κι εγω! Αχ.. Βανεσα τι λες? Τα 'χεις παιξει εντελως!

Σημερα η Στελλα καθησε με τον .. Δημητρη? Εχω χασει πολλα επισοδια ετσι? Τι στο καλο? Μετα θυμηθηκα το βραδυ που βγηκαμε, ειχε πει θα την γυρησει σπιτι αλλα την επομενη μερα εκεινη δεν ηθελε ουτε να το συζητησει. Ακομα δεν εχω μαθει τι εγινε με αυτους τους δυο.. Πρεπει να θυμηθω να την ρωτησω στο διαλημμα γι'αυτο.

Καθως η καθηγητρια μου ελυνε μια ασκηση στον πινακα κι εγω αντεγραφα απο την Βαλερια γιατι δεν εβλεπα Χριστο , λογικο , αφου μπροστα μας καθεται η Ευα .. το πιο ψηλο κοριτσι της ταξης με υψος 1,90 . Νομιζω παει μπασκετ..Ακουω την πορτα  της ταξης να ανοιγει και σκεφτηκα θα ειναι ο Γιωργος , κλασικα.. παει τουαλετα δεκα φορες την μερα , τι στο καλο? Συχνοουρια εχει?

"Καλος τα ματια μας τα δυο! Που ησουν εσυ?" ρωταει η καθηγητρια μου με απολυτα σαρκαστικο και ειρωνικο τονο. Γι'αυτο δεν την χονευω αυτη την γυναικα! Τι που ηταν το παιδι ? Τουαλετα μωρη ! Μηπως να τον ρωτησεις και τι εκανε ? Βανεσα ηρεμησε.. οι ορμονε σου δεν ειναι καλα τελευταια!

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now