Part 25

916 120 13
                                    

"Δεν ξέρω τι να κανω" μου λέει και σκύβει το κεφάλι του ο αδερφός μου ενώ χωνει το πρόσωπο του στα χέρια του.

Σήμερα είναι τρίτη και είναι 5 το απόγευμα.Τελείωσε επιτέλους το σχολείο για διακοπές.Χτες βγήκαμε εγώ με τα κοριστια και τον Δημήτρη για καφέ.Τελικά είναι πολύ καλό παιδί με χιούμορ και απλός , σαν εμάς.Μας έκανε να νιώσουμε άνετα από την πρώτη στιγμή.

Επίσης σήμερα στο σχολείο έγινε κάτι που δεν το περιμενα.
Ή καθηγήτρια των θρησκευτικών μας έβαλε μια εργασία για τις γιορτές.Την ήθελε μάλιστα και σε ζευγάρια οπότε εγώ κλασσικά ζήτησα να μπω με την Στέλλα ή την Βαλερια.
"Κύρια εγώ θα την κάνω με την Στέλλα"
"Όχι" είπε ξερά.
"Με την Βαλερία??"
"Εννοείται πως όχι!!"
"Μα γιατί κτίρια μόνο με αυτές μένω τόσο κοντά..!"
"Είπα όχι! Δεν θέλω από εδώ και πέρα να δούλευετε με τους φίλους σας,μόνο με κάποιον που δεν έχετε πολύ οικειότητα για να γίνει πιο καληη εργασία.επίσης είναι ευκαιρία να γνωριστειτε μεταξύ σας."

Τι σκύλα! Για να μην τα πολυλογω με έβαλε να κάνω την γαμημενη εργασία με τον Μάρκο...ναι ναι με αυτόν με έβαλε ή σκύλα..! Πφφ...καλά μπορεί να μου αρέσει και λίγο.

Όταν πήγα να αντίδραση μου πέταξε το επιχείρημα πως εκείνος μένει απέναντι από το σπίτι μου.Λες και δεν το θυμομουν..! Αυτό βέβαια είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και ίσως να λυθούν κάποια ερωτηματικά για εκείνον.

Αποφασίσαμε να βγούμε σημερα το βραδυ. Θα πάμε καλαμπάκι με τα κορίτσια , τον Φίλλιπο και έναν φίλο του , τον Κώστα.
Ίσως πω και στον Δημήτρη να έρθει.Δεν βγαίνουμε και πολύ συχνά γιατί δεν είμαστε και τόσο μεγάλες όμως όταν το κάνουμε ευθύνη και των τριών έχει ο Φίλιππος.

Μμμ τώρα που είπα Φίλλιπος... Ήρθε ξαφνικά πριν λίγο στο δωμάτιο μου φανερά αναστατωμένος και χωρίς να ρωτησω τίποτα άρχισε να μου μιλάει ακατάπαυστα. Μιλούσε γρήγορα οπότε επιανα μόνο κάποιες σκόρπιες λέξεις και από αυτές κατάλαβα πως ζηταγε συγνώμη που δεν μου μίλησε νωρίτερα για την Βαλερια και πως ειναι ανχωμενος για το βραδυ που θα την δει ξανα...ο αδερφος μου?? νο κυιρος του ''τις γαμαω και φευγω'' εχει ανχος να σναντησει γκομενα?Ρε λες? μπαα...

''Τι δεν ξερεις τι να κανεις φιλιππε? καταρχας ποιοι ειναι οι σκοποι σου για εκεινη'' λεω με ενδιαφερον.

''Πφφ...γαμωτο! Μην της πεις τίποτα από αυτά που θα ακούσει!"
Μου λέει και ανακαθομαιμστην θέση μου. Προβλέπεται να ακούσω μεγάλα λόγια...
"Εννοείται" λέω με δυσπιστία,φοβάμαι για το τι θα ακούσω.

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now