Part 19

988 120 6
                                    

Προηδοποιηση : Τα επομενα κεφαλαια θα ναι αφιερομενα στην Βαλερια και Φιλιππο οποτε να ξερεται για τα επομενα 3 παρτ θα μαθουμε πραγματα γι αυτους και θα αφησουμε για λιγο τον Μαρκο και την Βανεσα.. Ελπιζουμε να μη σας πειραζειι.. Καλη αναγνωση!

Αφου ξυπνησα και ετοιμασα πρωινο και για τους υπολοιπους ανεβηκα να κανω ενα μπανακι ενω εκεινοι εβλεπαν καρτουν. Ω ναι ο Φιλιππος μπορει να ειναι 20 χρονων μαντραχαλος και να κατεβαινει σε ποριες να διαμαρτηρεται για την κοινωνια αλλα η αγαπη του για τον Scooby Doo δεν θα κοπει ποτε!! 

Αφηνω το ζεστο νερο να ζεστανει καθε σημειο του κορμιου μου και να με χαλαρωσει . Χθες μετα την επικη μας συζητηση με τον Μαρκο δεν καταφερα να κοιμηθω ουτε 5 λεπτα . Γι'αυτο και ολοι σημερα ξυπνησαν πριν απο μενα. Οσο θυμαμαι το χαμογελο του .. Την φωνη του . Ηρεμια και γαληνη Βανεσα! Μη λυποθημησεις εδω μεσα.. Οχι τιποτα αλλο αλλα θα σε βρουν γυμνη !

Τελειωνω το μπανιο μου και πηγαινω προς το δωματιο μου οταν ακουω την Στελλα και την Βαλερια να συζητουν κατι ψυθιριστα .Το μονο που πιανω ειναι την Στελλα να λεει "Πρεπει να της το πεις, Ευκαιρια ειναι τωρα που θα ερθει και ειμαστε μονες μας!" Μπαινω μεσα με φορα ομως αποφασιζω να μην αναφερω τιποτα απο αυτα που ακουσα . Ξερω πως δεν μπορουν να μου κρατησουν μυστικα οποτε αργα η γρηγορα θα το μαθω .

"Εππ, τι εγινε; Τελειωσε η ωρα του παιδιου;" λεω καθως πηγαινω να βρω ρουχα να βαλω . Ειχα ηδη φορεσει τα εσωρουχα μου οποτε πεταω την πετσετα στην καρεκλα .

"Ναι ο Φιλιππος ειπε πως ειχε μια δουλεια και επρεπε να φυγει." λεει η Στελλα  και σκουνταει την φιλη μας η οποια δεν εχει πει κουβεντα μεχρι στιγμης και παιζει νευρικα με μια τουγα απο τα ανακατα απο τον υπνο μαυρα μαλλια της .

"Αχααα" λεω και κανω πως δεν τα προσεχω ολα αυτα. Εβαλα μια φορμα γκρι και ασπρη μπλουζα . Καθησα στην καρεκλα και αρχισα να βουρτσιζω τα καστανοξανθα μακρια μαλλια μου, κοιταζοντας στον καθρεφτη.

"Βανεσα η Βαλε (χαιδευτικο) θελει να σου πει κατι" Λεει ξαφνικα η Στελλα.

"Τιιι ; Οχιι !! " Βλεπω την Βαλερια πραγματικα να ταραζεται . Γαμω.. τι εχει συμβει?

"Αν δε το πεις τωρα , θα της το πω εγω:!" Την απιλει η Στελλα.

"Ωπα ρε κοριτσια.. πειτε μου κι εμενα .. τι εγινε;" Πραγματικα εχω χαθει.. τι γινεται?

"Ωραια , κατσε λιφο να δω πως θα στο φερω, γιατι δεν ξερω πως θα σου ερθει" Ωχ.. τι εννοει? τι εκαναν παλι?!?

"Μου αρεσει καποιος.."  Ανακοινωνει . Μα καλα αυτο ειναι υπεροχο!! Επιτελους .. Μετα απο τον Αλεξη που ηταν κολλημενη συο χρονια αυτο πραγματικα ειναι καλο νεο!

"ΤΙΙ?? Επιτελους ρε κοριτσακι μου!! Μπραβοο! Πες μου, ποιος ειναι αυτος που σε εκανε να προχωρησεις να του αναψουμε μια λαμπαδα!;;"

Την βλεπω πως εδω κομπλαρει.. Κοιταζει χαμηλα και τα μαγουλα της κοκκινιζουν ..

"Οχ.. τι; Τοσο χαλια ειναι ; Αρκει να σου αρεσει εσενα κι εμας μας περισευει!" Μαλλον δεν ειναι αυτο το θεμα , αν κρινω απο την αντιδραση της.

"Βανεσα.. Διξε κατανοηση οταν στο πω"

"Ρε ανησυχω, ποιος ειναι;" Διαφορες σκεψεις εχουν περασει απο το μυαλο μου . Μεχρι και ο Μαρκος .. Αλλα αποκλειεται να μου εκανε κατι τετοιο.

"Βανεσα.. ειναι ο Φιλιππος, ο αδερφος σου "


Ερχεται αμεσως επομενο!! Μεγαλυτερο .. και ισως οχι μονο ενα.. αλλα κι αλλο γιατι θελουμε να να σας δειξουμε τι γινεται με αυτους τους δυο που ειναι χωρισμενο σε 3 Parts και να συνεχισουμε με #Μανεσα . Ενα Shipname ειναι #Βιλιπος , Σας αρεσει?

                                                            ~VOTE - COMMENT- SHARE~



When I Lost My Memories.Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora