Κεφάλαιο 25

428 43 34
                                    

Ημουν κουρασμενη, ημουν τρομερα κουρασμενη, ενιωθα το κεφαλι μου βαρυ και τα βλεφαρα μου το ιδιο.
  Ομως ενας ενοχλητικος ηχος  με αναγκασε να ανοιξω τα ματια μου και.να σηκωθω απο το κρεβατι, δυσκολα μεν , αφου ο.Μαρκος ειχε γατζωθει.πανω μου .

Παρατηρησα οτι ημουν γυμνη. Χαμογελασα στιγμηαια οταν.θυμηθηκα τον λογο. Αρπαξα το σεντονι και το τραβηξα απο το κρεβατι  , αλλα τελικα αφησα εκεινον τελειως γυμνο. Ενταξει.θα ζησει...

Τυλίχτηκα με αυτο και υστερα κατευθηνθηκα προς το θυροτηλεφωνο. Το σηκωσα, οποιος και να.ηταν επρεπε να φυγει, δε ξερω γιατι επεμενε να χτυπα αλλα ημουν.κομμάτια..

"Ποιος ειναι?" Ρωτησα βαριεστημενα ακουμποντας την.πλατη μου στον τοιχο .

"Εγω ειμαι γαμωτο.ανοιξτε, θα χασουμε το ραντεβου, που ειναι.ο.αλλος?"
Ηταν ο Φιλιππος μπορουσα να τον καταλαβω απο τη φωνη του, αλλα ακουγοταν.αγχωμενος, γιατι αγχωμενος ομως? Ολα ηταν υπεροχα σε αυτη τη ζωη, γιατι να βιαζεται. Ποιο ηταν αυτο το ραντεβου που ελεγε, δε καταλαβαινα..

Και τοτε μου ηρθε, γαμωτο.μου ειχε ραντεβου με τον γιατρο του , δεν ειχα ιδεα τι ωρα ειχε παει αλλα σιγουρα ειχε αργησει..
Εκλεισα αποτομα το θυροτηλεφωνο.και ανοιξα την πορτα διαπλατα, διακτηνιστηκα ως το δωματιο που κοιμοταν.ο Μαρκος που δεν ειχε ακουσει τιποτα.

"Μαρκο! Μαρκο ξυπναα!!!" Του φωναξα  αλλα τιποτα.

"Μμμ..." τουλαχιστον εδειξε σημάδια ζωης..

"Μαρκο πρεπει να.πας στο γιατρο σου λενε, ξυπνα ! Αργησεεες!!!" του φωναξα ξανα , αλλα τον ταρακουνησα αυτη τη φορα.

"Οπα.. δεν ειχα καμια απολυτως ορεξη να δω πρωι πρωι τον κωλο του Μαρκου.. "ειπε ο Φιλιππος καθως μπηκε με φορα  στο δωματιο αλλα σταματησε αποτομα .

"Τι στο διαολο γινεται πρωι πρωι?" ειπε ο Μαρκος ενω γυρισε κανονικα, γυρισα αμσως απο την αλλη..

"Εγω παω στο μπανιο.." δηλωσα και  βγηκ αμεσως απο το δωματιο.

Υστερα ακουσα μερικες φωνες αναμεσα τους αλλα σταματησαν γρηγορα. πεταξα το σεντονι μου στο πατωμα και καθησα στη λεκανη, ειχε αρχισει να ποναει η κυστη μου τοσην ωρα , δεν ειχα καταλαβει πως πραγματικα επρεπε να παω τουαλετα.

Αφου τελειωσα σηκωθηκα να πατησω το καζανακι οπως ο καθε φυσιολογικος ανθρωπος , ομως γιατι τα ουρα μου ηταν κοκκινα αντι για κιτρινα? Με τα δαχτυλα μου ακουμπησα την περιοχη μου .. αιμα.. Για ποιον πουστη λογο εχω αιμα?

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now