Κεφάλαιο 19

397 42 17
                                    

Vanesas' Pov

Άνοιξα τα ματια μου αλλα τα εκλεισα ξανα αμεσως. Δακρυσαν.

Έμπαινε εκτυφλωτικό τo φως απο την μπαλκονόπορτα του δωματίου μου.

Ενιωθα ζαλισμένη. Ανοιξα ξανα τα ματια μου και υστερα τα έτριψα με τα δαχτυλα μου.

Ζεσταινομουν.. Ζεσταινομουν πολύ Ειχα ιδρωσει ενιωθα.

Προσπαθησα να κουνηθω απο την θέση μου , αλλά μάταια. Ένιωθα κατι βαρυ, δεν μπορούσα να σηκωθώ  και οι κινήσεις που μπορουσα να κανω ηταν.περιορισμένες.

Πεταξα μακρια το σεντονι που ημουν.σκεπασμενη κι αμεσως ενιωσα διαφορά στη θερμοκρασια του σώματος μου.

Και τοτε ανακάλυψα και τον.λογο που δεν.μπορουσα να κουνηθω.
Ειχε αγκαλιασει σφιχτα τη μέση μου  ενω ειχε βαλει το ενα του ποδι πανω στα δικα μου.

Μπορει να ειχα πιστει, μπορει.να ειχα ιδρωσει .. Μπορει πολλα να μου εφταιγαν μερικα δευτερα προηγουμένως, ομως τωρα ενιωθα ευτυχία, απεραντη ευτυχία.

Το να ξυπναω και να βρισκομαι μεσα στην.αγκαλια του δε θα το αλλαζα με οτιδηποτε στον κοσμο ολο.  Με κρατουσε τοσο σφιχτα που ακομα και.μεσα στον υπνο του φαινοταν σαν να φοβαται  μηπως του με χασει. Αλλα εγω δε θα πηγαινα  πουθενα..

Έκλεισα τα ματια και πηρα μια βαθια ανασα. Απολαβμανα το ποσο υπεροχα κλειδωνε το σωμα του πανω στο δικο μου . Δεν υπηρχε εκατοστό του κορμιου μου που να.μην ακουμπουσε το δικο του.  Μια υπεροχη αισθηση , δεν ηθελα να την χασω, ετσι ενιωθα πιο δυνατη , πιο σιγουρη.
Αν έφευγε μακρια και με αφηνε μονη χωρις την ζεστασια του κορμιου.του , θα ενιωθα σιγουρα εκτεθειμένη και πιο ευάλωτη.

Οσο και να.μην ηθελα να τον ξυνησω, οσο και να μην ηθελα να χαλασω αυτη τη στιγμη , το εκανα. Επρεπε να μετακινηθω ελαχιστα , ειχα πάθει σχεδον αγκύλωση σε ολο.μου το σωμα, επρεπε να τεντωθω.
Προσπαθησα να απομακρυνθω αργα απο κοντα του. Αρχικα σηκωσα το χερι του απο τη μεση.μου και το ακούμπησα απαλα διπλα του και.υστερα προσπαθησα να απομακρυνω σιγα σιγα το ποδι του για να.μη τον.πονεσω.

"Που πας?" Ακουσα τη φωνη του να λεει.

Τινάχτηκα στην αρχη. Υστερα γυρισα να τον.κοιταξω. ειχε ακομα.κλειστα τα ματια του . Πηρε μια βαθυα ανασα και ανοιξε δειλά τα ματια.

"Πουθενα απλως ηθελα να ξεπιαστω λιγάκι" ειπα στον ιδιο τονο με την ιδια ηρεμια για να μη τον ταραξω .Μολις ειχαμε ξυπνησει αλλωστε..

When I Lost My Memories.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora