Part 15

1K 130 16
                                    

"Οχι ρε Φιλιππε ! Και την τελευταια φορα θριλερ ειδαμε!!" παραπονιεται η Βαλερια . Σημερα ειναι Σαββατο βραδυ και καθομαστε στο σπιτι μου και αποφασίσαμε να δουμε ταινια ολοι μαζι. Θα ερχοταν κι ενας φιλος του αδερφου μου που ειναι κι αυτο στην παρεα μας ο Αλεξανδρος αλλα ειχε δουλεια. Συνηθως τα Σαββατα μαζευομαστε και κανουμε διαφορα, βγαινουμε και τετοια αλλα σημερα ειπαμε να μεινουμε μεσα. Οι δικοι μου σημερα εχουν επέτειο γαμου και βγηκαν εξω για φαγητο . Η μαμα μου φορεσε ενα μακρυ κοκκινο φορεμα και ο μπαμπας μου κοστουμι με κοραλι γραβατα. Χαιρομαι πολυ γι'αυτους , χρειαζονται λιγο χρονο για τον εαυτο τους γιατι με τις δουλειες τους δεν βρίσκουν και πολυ. Ηταν και οι δυο πολυ ενθουσιασμενοι σημερα.

"Τι εγινε μικρη ; Φοβομαστε;" Της λεει ο Φιλιππος παιχνιδιαρικα και της κλεινει το ματι. Εχει πολυ καλη διαθεση σημερα και μ'αρεσει οταν βλεπω τον αδερφο μου τοσο ορεξατο.

"Μικρο ειναι το... " απανταει η Βαλε ~(χαιδευτικο) ~ με τον ιδιο παιχνιδιαρικο τονο , αλλα ο αδερφος μου την διακοπτει πριν καλα τελειωσει την προταση της.

"Εεεε.!! Γιατι το 'χεις δει; " Ρωταει ο Φιλιππος και παιρνει το υφος του δηθεν θιγμένου αλλα και πονηρου ταυτοχρονα. Εγω και η Στελλα φοραμε τις πιζαμες μας και ειμαστε σχεδον αγκαλια στον εναν καναπε σκεπασμενες με μια κουβερτα. Αντιστοιχα στον αλλον καναπε βρίσκεται η Βαλερια που καθεται οκλαδον με την κουβερτα της και φοροντας ανετες φορμες ενω ο αδερφος μου παλευει να συνδεσει τον υπολογιστη με την οθονη της τηλεορασης.

"Το ματι σου ηθελα να πω βρε ηληθιε!!" του λεει ενω του πεταει ενα απο τα μπεζ μαξιλαρια του καναπε στο κεφαλι.

"Ιιιιι ... Ελα εδω! Τι εκανες;;;" λεει και πεταγεται μεχρι το σημειο που βρίσκεται εκεινη και αρχιζει να την γαργαλαει στην κοιλια ενώ την ριχνει ξαπλα . Τα γελια και οι τσιριδες της Βαλεριας μπορει να ακουστηκαν οχι μονο στην γειτονια μας αλλα και σε ολοκληρη την Θεσ/νικη . Εγω και η Στελλα απολαμβανουμε το αστειο σκηνικο ενω που και που πετουσαμε και τα σχολια μας.

Τελικα ειδαμε το γνωστο θριλερ "Ο Δρομος με τις Λευκες" που επελεξε ο Φιλιππος χωρις καν να μας ρωτησει! Στοιχημα καθ' ολη την διαρκεια της ταινιας εγω και η Στελλα να ειδαμε μια ολοκληρη σκηνη . Η Βαλερια γυρνουσε πλευρο και εχωνε το προσωπο της στον θορακα του αδερφου μου που την ειχε αγκαλια . Μμμ... θα ηταν ωραιο ζευγαρι μαζι . Αμεσως απορρίπτω την σκεψη μου γιατι ειναι κολλητοι και δεν υπηρχε περιπτωση να την αφηνα στα χερια του αδερφου μου . Ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν ειναι για σχεση , το μονο που θελει ειναι αν ικανοποιησει τις αναγκες του. Εχει πληγωσει πολλες και δε θα αφηνα ποτε να πληγωνε μια απο τις καλυτερες μου φιλες.

"Θα μεινετε εδω αποψε;" πεταει ετσι στο ακυρο ο αδερφος μου. Ακουστηκε πιο πολυ σαν παρακληση και οχι σαν ερωτηση.

"Εγω ετσι κι αλλιως θα εμενα" ανακοινωνει η Στελλα διχνοντας του τις αγαπημες της πιζαμες με τα cupcakes που φοραει.

"Εγω δεν ξερω... δεν νομιζω. καταρχας δε χωραμε!" διαπιστώνει η Βαλε και ενα δικιο το εχει. Συνηθως κοιμουντε εδω οταν ο Φιλιππος λειπει και μια απο εμας κοιμαται στο κρεβατι του.

"Ε καλα και πως χωρατε οταν ερχεσται εδω;" ρωταει εκεινος

"Ναι ρε genius! Ποσες φορες κοιμουντε σπιτι μας οταν εισαι εδω;" τον μαλωνω. Τον βλεπω να το σκεφτεται λιγακι ...

"Ενταξει τοτε θα κοιμηθω εγω στον καναπε!" τι ειπε μολις τωρα? θα αφησει αυτος το κρεβατακι του να κοιμηθεί στον καναπε? Μηπως εχει μπει καποιος αλλος στο σωμα του αδερφου μου? Ποιος εισαι και τι του εκανες!?!

"Δε-δεν ξερω.." λεει η Βαλερια και σκηβει το κεφαλι ενω μερικες τουφες απο τα καταμαυρα μακρια μαλλια της , μπαινουν στο προσωπο της.

"Μεινε.." της λεει ο Φιλιππος ... σχεδον... ικετευτικα? Ρε παιδια ας μου εξηγησει λιγο καποιος τι παιζει σημερα!

"Ενταξει ! Μεσα! " λεει επιτελους η Βαλε και βλεπω τον αδερφο μου να χαλαρωνει..

Μπηκε λοιπον επομενο..! ισως , λεω ισως ... μιας και εχουμε γιορτη και θελουμε το 2016 να σας βρει ολες χαμογελαστες να ανεβασουμε αλλο ενα... !! Αν οχι, Καλη χρονια και Χρονια πολλα!!!! <3








When I Lost My Memories.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora