Part 20

966 117 16
                                    


Βανεσας Pov'

"Βανεσα ειναι ο Φιλιππος, ο αδερφος σου" Μου λεει και σκηβει το κεφαλι της στο πατωμα , Το κοκκινισμα στα μαγουλα της γινεται ακομη πιο εντονο , δεν την εχω ξαναδει ετσι , φοβησμενη , εβαλοτη.

Μια μεγαλη σιωπη απλωνεται στο δωματιο . Οταν λεει ο αδερφος μου τι εννοει; Αυτο το ρεμαλι ; Εχει γινει κατι μεταξυ τους ? Θα του σπασω τα μουτρα αμα την πληγωσε! Γαμωτο αυτο πως προεκειψε?Ηταν οι καλυτεροι φιλοι!

"Νομιζω πρεπει να πεις κατι τωρα " Μου λεει με νοημα η Στελλα και μου διχνει την Βαλε.  Εγω ειμαι ακομα καθησμενη στη καρεκλα του γραφειου μου σαστισμενη απο την ανακοινωση της. Νιωθω τα μακρια βρεγμενα μου μαλλια να εχουν κανει μουσκεμα την μπλουζα μου και να κρυωνουν την πλατη μου. Ομως δεν με νοιαζει θελω να μαθω ..

"Κοιταξε με.." της λεω ξερα. Δεν ειναι πως δεν θελω να ειναι μαζι αλλα ο ηληθιος ο αδερφος μου δεν κανει γι'αυτην και πρεπει να το καταλαβει αυτο πριν ειναι πολυ αργα . Υπακουσε σε αυτο που της ειπα και συνεχιζω.

" Πες μου, Πες τα μου ολα " Την προτρεπω . Εκεινη κοιταξε την Στελλα για σιγουρια και οταν εκεινη της γνεφη αρχιζει..

"Ολα ξεκοινησαν πριν εναν μηνα.."

**Flashback **

Βαλεριας Pov'

Καθομαι και περιμενω εξω στο κρυο δεν ξερω κι εγω ποση ωρα τον Φιλιππο να κατεβει. Επειδη οι γονεις μου δεν μπορουσαν να με πανε στο κεντρο που τα κοριτσια ειχαν παει απο νωρις προσφερθηκε ο Φιλιππος να με παει μεχρι εκει με το αμαξι . Γαμωτο.. Μου εστειλε μηνυμα εδω κι ενα τεταρτο πως κατεβαινει κι ακομα να φανει. Περναν μερικα  λεπτα και τον βλεπω να επιτελους να ερχεται.

"Ελεος ρε Φιλιππε!! Γαμωτο ξυλιασα!!! Τι στον διαολο εκανες τοση ωρα;;;" Ο βλακας με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου! Με πλησιαζει με αλαζονικο υφος και στραβο χαμογελο μεχρι που ερχεται και στεκετι ακριβως μπροστα μου . Παραλιγο οι μυτες μας να ακουμπησουν , ειμασταν σε αποσταση αναπνοης. Μα καλα τι κανει τωρα? Πρεπει να φυγουμε , θα ακουσω καντιλια απο τις αλλες ! Γιατι η καρδια μου χτυπαει σαν τρελει? Οχι καλη μου ηρεμησε ολα καλα..

"Μμμ.. Οταν γινεσαι τιγρη εισαι πολυ σεξυ " Μου λεει και μου πιανει το πιγουνι αλλα πριν προλαβει να κανει οποιαδιποτε κινηση του υπενθυμιζω πως πρεπει να φυγουμε. Τοτε εκεινος γυριζει το προσωπο του , τεντονει τον λαιμο του και μου ψιθυριζει στο αυτι μου " Μα φυσικα και πρεπει.." Ενω μου δινει ενα απαλο φιλι κατω ακριβως απο τον λοβο μου.

Νιωθω σαν να με χτυπησε κεραυνος, ανατριχιασα ολοκληρη . Κοκαλωνω στην θεση μου ενω εκεινος πλησιαζει στο αμαξι και μπαινει στην θεση του οδηγου. Αφου ξθπνησω απο τον ληθαργο μου, με γρηγορες κινησεις μπαινω στον συνοδηγο . Δεν ξερω τι τον επιασε ομως αποφασιζω να μη δωσω τοσο πολυ σημασεια στο θεμα γιατι κατα καιρους τον πιανουν κατι τετοια. Ετσι κι αλλιως δε θα επρεπε να τον παρεξηγησω γιατι ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και δε θα μπορουσε να με δει αλλιως οπως ουτε εγω αλλωστε! Νομιζω δηλαδη..

"Λοιπον τι θες να ακουσουμε ; " λεει και με βγαζει απο τις σκεψεις μου ενω κραταει μερικα CD στα χερια του .

"Δεν ξερω, οτι θες.. Αλλα γρηγορα γιατι εχω αργησει πολυ!"  λεω νευρικα. Ειναι αληθεια, πρεπει να ξεκοινησουμε.

"Ηρεμα τιγρη!!" λεει και μου κλεινει το ματι . Βαζει ενα CD και το τραγουδι που ηχει ειναι το "I can't feel my face" Φιλεππε τι εχεις παθει!?!

"Μηπως θα συναντηθεις με κανεναν και γι'αυτο βιαζεσαι;" Με ρωταει με ανησυχια στο βλεμα του.

"Οχι Φιλιππε!" λεω σαν να τον μαλωνω και υψωνω το βλεμα μου στον ουρανο.
"Γιατι κι αν συναντουσα τι θα γινοταν;" Αποφασιζω να παιξω το παιχνιδι του.

"Αν συναντουσες καποιον , θα εβλεπες τι θα γινοταν , αλλα προς το παρον εισαι καλο κοριτσι!" Μου λεει ενω μου κλεινει το ματι και ακουμπαει το χερι του στο μπουτι μου. Δεν το κουναγε το ειχε απλα εκει σταθερο . Για ολο το υπολοιπο της διαδρομης δεν μιλησαμε ξανα αλλα ακουγαμε το αισθισιακο αυτο τραγουδι σε επαναληψη ενω ριχναμε κλεφτες ματιες ο ενας στον αλλον. Καποια στιγμη το βλεμα μου επεσε τυχαια στο παντελονι του.. Ειναι αυτο που νομιζω..?

End of Flashback



Ισως επομενο το βραδυ !! Παρακαλουμε πολυ ψηφηστε!!!! Ειναι παρα πολυ συμαντοκο!! Και μας βοηθαει να σχολιαζεται κι ολας!  Σας ευχαριστουμε για την αγαπη σας!  Love you babies!! 


                                                      ~VOTE-COMMENT-SHARE~




When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now