Part 47 (Special)

804 91 17
                                    

Πατηστε το ταγουδι καθως διαβαζεται..

Καλο καλαμα... :(


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ:

angel_st4

Ery_Lee

My_Nightmares

andro_bieber_mateo


Εχω μεινει σαν ηληθια να τον κοιταζω μερικα λεπτα τωρα.. Τι εννοει ? Για ποια νοσοκομα μιλαει.. Γιατι δεν με αναγνωριζει ? Τι διαολο γινεται εδω περα?

Με κοιταζει κι εκεινος χαμενος στον δικο του κοσμο.. Οχι.. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ! Δεν ειναι αυτο που νομιζω οχι! Δεν μπορει να ειναι αυτο που νομιζω!!!

Χωρις να του δωσω καμια σημασεια βγαινω αμεσω απο το δωματιιο του , αμεσως αντικριζω  ολους εκεινους να με κοιταζουν .. Γιατι ο πατερας του κλαιει?

"Τι εχει; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ!" ουρλιαζω στον διαδρομο του νοσοκομειου.. χαμενη στις μπερδεμενες μου σκεψεις.. Στο χαος που υπαρχει γυρω μου.. Κανεεις δεν κανει κινηση να με σταματησει απο το ξεσπασμα μου.. Οταν κανεις δε μιλαει, κι οταν ο γιατρος εχει σκηψει το κεφαλι και δεν μιλαει αλλο πια .. Καταλαβαινω.. Μονο τοτε καταλαβαινω.. Δεν ειναι ενα κακο ονειρο.. Ειναι η πραγματικοτιτα..

Πευτω με δυναμη στα γονατα κανοντας εναν εκοφαντικο ηχο.. Ενας βαθυς πονος με κατακλιζει.. αλλα δεν ειναι σιγουρα απο τα ποδια μου. Η ψυχη μου.. Η καρδια μου.. ποναει.. Σπαει , μπορω να την ακουσω που σπαει. Ολα γυρω μου γκρεμιζοντε, ολα τα παντα. Η ζωη μου .. Ειναι η ζωη μου , μονο εκεινος και κανεις αλλος, ανασαινει και μπορω κι εγω να ανασαινω. Γελαει και μπορω κι εγω να γελαω.. Τον αγαπω, τον αγαπω τοσο βαθυα , τοσο πολυ βαθυα.. Τρομαζω με τα συναισθηματα μου..

Οχιι .. οχιι δεν γινεται , δεν μπορει να γινεται, σιγουρα εχει κατι αλλο και εγω το παρεξηγησα.. Μεσα στους λιγμους μου , μεσα στην αθλιοτιτα μου σηκωνομαι με δυναμη και πευτω πανω στον γιατρο που βρησκεται λιγο πιο διπλα συγκλονησμενος ..

"Εσυ!!! Πες μου εσυ! Τι εχει!!??" Απετω αυτη κι ολας την στιγμη να μαθω..

"Νομιζω ειναι καλυτερα να ηρεμησεις και μετα θα τα πουμε ολα.." λεει οσο πιο ηρεμα μπορει, αλλα αυτη η ολη κατασταση που πρεπει να ηρεμησω λες και ειμαι μικρο παιδι και δεν μπορω να αντεξω την αληθεια.. Που μπορει και να μη την αντεξω στην προκειμενη στιγμη..

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now