Περίληψη (προαιρετικό)

311 36 13
                                    

Εδω να πουμε οτι την περιληψη αυτη μπορειτε να.την διαβασετε , αλλα το.καλυτερο θα ηταν να ανατρεξετε στο τελευταίο κεφάλαιο του πρωτου βιβλιου και στην.συνεχεια να διαβασετε τα δυο πρωτα του νεου βιβλιου, οσες βαριέστε θα.κανω οτι.μπορω μεσω της.περιληψης απλα να θυμαστε.πως τα συναισθηματα ,οι περιλήψεις και οι.λεπτομέριες αποτυπώνονται καλυτερα αν διαβασετε ξανα (πραγματικα.συγγνωμη για την.ολη ταλαιπωρία.)

Εχουμε μεινει  στο οτι ο.Μαρκος.εχει φυγει για την.θεραπεία του στο εξωτερικο.με.τον πατερα του .
Μετά το ατυχημα που ειχε στο νεο του σπιτι με την Βανεσα στην Αθηνα εχασε την.μνημη του, επαθε κατι παρομοιο.με αυτο που ειχε παθει η βανεσα ,ομως λιγο χοιροτερο.
Στο.μεταξυ η Βανεσα απο το ισχυρο σοκ, επανερχεται η απώλεια μνημης της και μπορει.πια να θυμηθει το παρελθον της .
Στον.αποχαιρετησμο τους λοιπον ο Μαρκος αν.θυμάστε καλα.της δινει.μια.υποσχεση πως.δε θα την ξεχασει και πως θα παλεψει πολυ να γινει καλα.για εκεινη και πως θα ερθει να την.βρει.
Με αυτο τελειωνει το πρωτο.μας βιβλιο.

Στο δευτερο εχουμε τον Δημητρη κολλητο του Μαρκου οπου τελικα αποδειχθηκε πως ηταν χρονια φιλος με την Βανεσα, να εχει ερθει πολυ κοντα σε εκεινη , να παρηγορουν ο ενας τον.αλλον για την.απώλεια αυτου του συμαντικου ανθρώπου.
Η Βανεσα εχει δωσει πανελλήνιες και εχει.περασει στο.τμημα ψυχολογιας στην Θεσσαλονίκη, δηλαδη εκει.που μενει, η Βαλερια φυσιοθεραπεία στο ιδιο.μερος και η Στελλα ψυχιατρικη στην Αλεξανδρουπολη . Η Στελλα μερικους.μηνες ειναι.μαζι.με.τον.Δημητρη και πολυ ευτυχισμένη.

Η Βανεσα ομως.αρνείται να βγει εξω να κανει πραγματα, ακομα.και.μετα απο εξι μηνες ολα της φαίνονται ανουσια. Διαβαζει.καθε βραδυ ενα γραμμα που της εγραψε ο Μαρκος.λιγες μερες αφοτου εφυγε που ηταν.και το τελευταιο περνοντας ελπιδα.

Ο Μαρκος απο την Αλλη εχειμια μικρη  προοδο στην θεραπεία του κι.αυτο οφείλεται, συμφωνα με τον γιατρο του, στην Βανεσα . (Αυτο το σημειο.καλο θα ηταν.να ανατρεξετε να το διαβασετε , κεφαλαιο  2  )

Λοιπον.αυτα ειναι.πανω κατω,.δεν.νομιζω να.εχω ξεχασει.κατ, και.παλι.συγγνωμη για την ταλαιπωρία..
Σας αγαπω..
Επομενο.κεφαλαιο οπως υποσχεθηκα βραδακι απλα.επειδη ειμαι.νυκτοβιο πλασμα μπορει.να.μπει.και πολυ ❤❤❤ .

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now