Part 16

1K 132 22
                                    

Η ωρα ειναι τρεις. Καθησαμε μετα την ταινια αλλη καμια ωρα και παιζαμε 'μια νυχτα στο παλερμο' οταν η Στελλα αρχισε να νυσταζει και ειπαμε να το διαλύσουμε. Εστρωσα τον καναπε για τον Φιλιππο και μετα πηγαμε ολοι για υπνο. Εγω και η Στελλα στο δωματιο μου και η Βαλερια στου αδερφου μου . Ομως εδω και πολυ ωρα δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα . Απο την ημερα του καυγα δεν τον εχω ξαναδει . Στο σχολειο δεν εχει ερθει και οσες φορες κι αν εχω βγει στο παραθυρο μου και περιμενω να βγει.αλλα δεν βγαινει ο βλακας.δεν ξερω... Νομιζω μου ελειψε η ολη φαση. Σηκωνομαι απο το κρεβατι αργα αργα για να μη ξυπνησει η Στελλα που κοιμαται τοσο γλυκα και αρπαζω το κινητο και τα ακουστικα μου και καθομαι διπλα στο παραθυρο μου. Οταν ημουν μικρη παραπονιομουν που το δωματιο μου ηταν το μονο που δεν εχει μπαλκονι , ετσι ο πατερας μου  μεγαλωσε το παραθυρο μου κι εκανε κατι σαν πεζουλι απο την μεσα μερια και απο πανω εχω βαλει ενα στρωμα και ολα τα λουτρινα μου εκει. Καθομαι πολλες ωρες εκει και ειδικα τα βραδια που μπορω να βλεπω τ'αστερια.

Ειμαι λοιπον εκει καθισμένη και περνω ενα λουτρινο αγκαλια. Δεν ειναι τυχαια η επιλογη του. Ειναι ενα καφε αρκουδακι που κραταει μια καρδια και πανω του γραφει 'Σ'αγαπω'  . Ουτε που θυμαμαι πως κατεληξε στα χερια μου , ομως νιωθω μεγαλη ασφαλια οταν το κραταω στην αγκαλια μου . Ηρεμω πραγματικα . Ξερω μπορει να ακουγεται παιδιαστικο , αλλα εχει και μια υπεροχη μυρωδια που ειναι τοσο οικεια. Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτό μου, οτι μπορω να θυμηθω δηλαδη, δεν το εχω πλύνει ποτε . Φοβαμαι μηπως χασει αυτο το αρωμα που εχω αγαπησει. Βαζω τα ακουστικα μου και βαζω να παιζει στην δια πασων το τραγουδι "The Neighbourhood - R.I.P. 2my youth" ενω ψιθιριζω τους στοιχους . Κοιταζω εξω τ'αστερια . Εχει ξαστερια ο ουρανος και φαινοντε πολλα παραπανω απο οτι συνηθως. Κοιταζω στο γνωστο διαμέρισμα που ο ιδιοκτητης του ... Ναι το παραδεχομαι , μου εχει κανει μεγαλη ζημια. Που εισαι ρε Μαρκο ? Γαμωτο νομιζω αρχιζεις να μου γινεσαι εξαρτηση ... Νομιζω μου λειπεις βλακα. Χιλιαδες σκεψεις κατακλιζουν το μυαλο μου ... Μηπως εχω καταλαβει τελειως λαθος? Μηπως ολα ειναι στο μυαλο μου και απλα εχει προηγουμενα με τον Ραφαηλ ? Αλλα τοτε γιατι να νοιαστει αν χτυπησα η αν στεναχωρηθηκα? Γιατι να κοιταζει συνεχεια το παρθυρο μου? Εισαι τοσο μυστηριος..! Μακαρι να μπορουσα να μπω στο μυαλο σου να μαθω τι σκεφτεσαι... Νομιζω το κεφαλι μου παει να σπασει . Ενα δακρυ κυλαει στο μαγουλο μου . Ειναι τοσο τρελο. Κλαιω για εναν ουσιαστικα αγνωστο ανθρωπο που του εχω μιλησει δυο φορες ολες κι ολες και δεν ξερω απολυτως τιποτα για εκεινον. Κι αν εχει κοπελα? Κι εαν ειναι κανενας ψυχακιας?

Κι ενω τα σκεφτομουν ολα αυτα,ενα φως στο απεναντι μπαλκονι μου αποσπα την προσοχη...

Heyy !! Ενα συγγνωμη γιατι χθες δεν ανεβασαμε.. ειχαμε κι εμεις ακομα υποχρεωσεις! ελπιζουμε να σας αρεσε.. γραφτηκε με κοπο.. και αυτο αλλα και το επομενο που θα διαβασετε! Δεν ξερω αν θα βαλουμε αλλο σημερα .. αν ναι Τοτε το βραδυ , αλλιως ισως σας κρατησουμε σε λιγη αγωνια, δεν παθαινεται τιποτα!! Επισης .. στην εφιβηκη φαντασια απο #25 πηγαμε ατη #35  :( .. So keep voting!! Love you all !!!

~Η Νοτα εχει φυγει εχει παει στην γιαγια της εδω και 2 μερες αυριο γυριζει.. δεν εχει ιντερνετ και της λειπετε πολυ! Σας αγαπαει και σας ευχαριστει ! ~

**Ελπιζουμε να σας αρεσε το τραγουδι, το ακουγαμε ενω γραφαμε ***



When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now