Κεφαλαιο 14

349 45 19
                                    

Φωτογραφία. Ειχα ξεχασει ποσο λατρευα αυτη τη λεξη, ειχα ξεχασει.ποσο μου αρεσε να το.κατω αυτο, να τραβαω Φωτογραφίες.

Το πρωί ξαφνικά μου ηρθε στο.μυαλο μια κουτα που ειχα παραχωσει.οπως οπως μεσα στην ντουλαπα μου. Μεσα ηταν η επαγγελματικη  φωτογραφική μου μηχανη και ενα φλασακι . Εβαλα το φλασακι στον υοπολογιστη μου και είδα οτι υπήρχε ενας μονο φακελος . 

Θεε μου ειχα σχεδον διαγραψει απο την μνημη μου ολα αυτα. Ειναι Φωτογραφίες απο παλια,απο αρκετα παλια, αλλα και πιο προσφατες .

Υπαρχουν χιλιαδες φωτογραφιες του Μαρκου , ακομα και φωτογραφιες που ηταν παιδακι.. Εως και φωτογραφιες απο το διαμέρισμα μας στην Αθηνα πριν το ατυχημα του. Θυμαμαι να τις περνάω γρηγορα στο φλασακι πριν λιγους μήνες, μη μπορώντας να τον  αντικρισω , εστω και σε φωτογραφια.

Υπαρχουν επίσης Φωτογραφίες του Δημητρη και του Φιλιππου η και των τριων μαζί στο Γυμνάσιο.

Άρχισα να γελαω , προσπαθονρας να μην.ακουστω δυνατα αφου ο Μαρκος κοιμοταν ακομη . Οταν ειχα μπει στο δωματιο να παρω την.κουτα δεν ειχε ενοχληθεί καθολου, ηταν βυθισμένος σε εναν βαθυ υπνο. 
Καποια μερα πρεπει να θυμηθω να δειξω στα κοριτσια ολες αυτες τις φωτογραφιες.. Η μαλλον,θα φτιαξω ενα βιντεακι με ολες αυτες τις φωτογραφιες. Επαγγελματικες η μη, θα ειναι υπεροχο να εφτιαχνα ενα βι τεακι.ντυμενο.με καλη μουσικη και να το αντιγραψω σε cd και να το βλεπουμε ως τα βαθειά γεραματα .

Υπήρχαν επίσης πολλες δικες μου Φωτογραφίες που με εβγαζε ο Μαρκος που σε αλλες ποζαρα σαν κανονικο.μοντελο ενω σε αλλες δεν έπαιρνα καν χαμπαρι οτι τραβουσε.

Λοιπον στ'αλήθεια θα το εφτιαχνα αυτο το βιντεακι, αλλα Όχι ακομα. Θα μαζευα κι αλλο ηλικο, ειμαστε μια.καινουρια μεγαλη παρεα πια που θα ηταν.κριμα να.μη συμπεριλαμβάνονται και τα κοριτσια μεσα σε αυτο. Απο εδω και περα θα μεζευω οσο περισσοτερο υλικο μπορω , και ως το Τέλος  της χρονιας θα το φτιαξω.

Περνώντας μια μια τις φωτογραφιες, περασα τον Μαρκο να κοιμαται, να κανει.γκριματσες , εμενα να κοιταζω εξω απο το.παραθυρο ανεμελη, ξαφνικά εμφανίζεται στην οθονη.μου μια φωτογραφια που με ταραξε.

Ηταν ο Μαρκος με την μητερα του, την ειχε σχεδον αγκαλια και της έδινε ενα φιλη στο μαγουλο , εκεινη γελουσε απο ευτυχία. Την.θυμαμαι πολυ καλα αυτη τη φωτογραφια, εγω την ειχα τραβήξει και ηταν αξριβως λίγες μέρες πριν το ατύχημα.

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now