Part 38

908 114 3
                                    

Πήγα προς την πίστα μαζί με το άγνωστο σέξυ αγόρι απο το διπλανό τραπέζι. Εντελώς τυχαία πηγαίνουμε δίπλα στον Μάρκο και την ξεμυαλισμενη την Μαργαρίτα ή ο οποία κοντεύει να το κανει μαζί του στην κυριολεξία. Αρχίζω να χορεύω αισθισιακα και να 'παιζω' με το σωμα μου στον ρυθμο του τραγούδιου " Sorry" . Με κοιτάζει έντονα αλλά δεν ανταποδηδω. Όχι κύριε μου, τώρα κατσε και βασανισου! Εσύ με την Μαργαριτουλα σου κι εγώ με τον.. Με τον.. Καλά πως τον λένε τον κύριο?

" Πως είπαμε σε λένε?" Τον ρωταω χωρίς να σταματησω να κουνιεμαι ενω είμαστε πρόσωπο με προσωπο.
"Δεν είπαμε;) . Μανωλη. . εσένα?" Μμμ Μανώλης.. πιασαρικο..

"Βανέσα.." του λέω , όμως μου τραβάει την προσοχή εκείνος. Αγνωει την ξανθοψυρα δίπλα του και μου κανει νόημα να τον ακολούθησω. Όχι κύριε.. Οποτε σου γουσταρει μας θυμασαι ! Σου τελειωσε ή προηγούμενη πάμε για αλλη! Δεν είναι έτσι! Ξέρω κι εγώ να περναω καλά, και ο Μανώλης φαίνεται πολύ πρόθυμος να με κανει να περάσω ακόμα καλυτερα!

Ωω Βανεσα, μη λες μεγάλα λογια, έχει πιει και λίγο..

Χάνω για λίγο απο το οπτικό μου παιδιο τον Μάρκο. Αποφασιζω να περάσω καλά με το αγόρι δίπλα μου και να ξεχάσω όσο μπορω εκείνον.

"Καλό το παρτακι κι σας! " λέει και κοιτάζει τριγύρω παρατηρώντας τον χώρο .

"Ναι μωρέ, δε βαριεσαι.." πιο ξενερωτη συζήτηση απο αυτή δεν έχω ξανακάνει.. Στο μεταξύ έχω σταματήσει να χορεύω τόσο έντονα και απλα κουνάω ελαφρά το σωμα μου στον ρυθμο, μιας και ο στόχος μου έχει πια πετύχει.

Ενω ο Μανώλης μου έκανε διάφορες χαζές και βαρετές ερωτήσεις το μυαλό μου δε μπορούσε να σταματήσει να σκεφτεται. Δεν έχει περάσει πολύ ωρα απο τοτε που έφυγε μπορεί και μονο τρεια λεπτα. Που να είναι όμως? Κάπου με το τσουλακι που μάζεψε? Σε καμια τουαλέτα κλεισμένοι κανοντας δε ξέρω κι εγώ τι!?
Ξαφνηκα γίνεται κάτι που με ταράζει πολύ.. στα ηχια του μαγαζιού ηχεί ενα τραγουδι που ξυπναει τα παντα μέσα μου. Ή καρδιά μου αρχίζει να παλεται πολύ γρήγορα ενω το μυαλό μου ξυπνάει και μπαίνει σε εγρήγορση. Το τραγουδι αυτό το ξέρω καλά. Κάθε φορά που το ακούω νιώθω ασηναισθητα περιεργα. Το κομματι λέγεται "Time is running out " των ' Muse'. Είναι ένα Ερωτικό ποπ-ροκ τραγουδι με απίστευτα λογια που με ξεσηκώνουν!
Βλέπω ξαφνηκα έναν Μάρκο να ξεπροβάλει μέσα απο το πληθος και να έρχεται προς το μέρος μας. Νιωθω το τραγουδι σε συνδιασμό με την εμφάνησή του δεν ήταν τυχαίος.

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now