Κεφάλαιο 3

394 52 24
                                    

"Την Οικονομική ευχαιρια την εχουμε, το ξερεις αυτο, δεν.ειναι εκει το θεμα μικρη.. "

"Τοτε που ειναι το προβλημα.μπαμπα?"

Αρκετες βδομαδες μια σκεψη τριγυριζει στο.μυαλο μου .
Πρεπει καποτε να μεινω μονη μου.
Ναι δε λεω θα μου λειψει το.πατρικο μου, θα.μου λειψει το να μενουμε ολοι μαζι , πολλα θα μου λειψουν. Δεν εχω ζησει ξανα χωρις τους γονεις μου για πανω απο μια εβδομαδα και ξερω πως αν.φυγω τωρα θα φυγω για παντα.
Αυτο ομως δεν με τρομαζει, αλλωστε δεν θα φυγω σε καποια αλλη πολη , αντιθετως θα.μεινω εδω στη Θεσσαλονίκη . Σκοπευω να νοικιασω ενα διαμερισματακι πιο κοντα στο Πανεπιστήμιο μου και σχεδον μερα παρα μερα θα ειμαι μαζι τους.

" Το θεμα ειναι πως δεν ειμαστε σιγουροι εγω και η μητερα σου πως ειναι η καταλληλη περιοδος για σενα να μεινεις.μονη σου" ειπε ο πατερας μου και αισθάνθηκα το βλεμμα του γεματο οικτο για μενα να διαπερνα το δερμα μου και να τρυπάει τα κοκκαλα μου.

Δεν μπορουν να φανταστουν ποσο καταλληλη περιοδος ειναι να μεινω μονη. Αυτο ακριβως ειναι που θελω και χρειαζομαι αυτη τη στιγμη. Ναι το παραδεχομαι, ειμαι.ενα ράκος, αλλα ο τροπος που διαχειρίζονται την.ολη κατασταση ειναι για γέλια , ισως.και για κλαματα.

Θελω να.μεινω μονη να σκεφτω, να ηρεμήσω, να μπορεσω να θρηνήσω οσο.θελω , να.μπορεσω να φωναξω στις  τρεις τα ξυμερωματα απο απογνωση , οπως νιωθω τα περισσοτερα βραδια τους τελευταιους μηνες. Πραγματα που θελω να κανω αλλα δεν.μπορω εδω μεσα.

"Μα δεν αντεχω αλλο. Οχι εσας προς Θεου, ειναι ολα, τοσες αναμνησεις σε αυτο το σπιτι , οπου κι αν.παω με συνδεει.μαζι του, σε οποια γωνια κι αν σταθω υπαρχει η αυρα του, τον νιωθω παντου. Κι επιτα ειναι κι εκεινο το καταραμενο.σπιτι του ακριβως διπλα μας, που ακομα.και τυχαια αν περασεις απο το.παραθυρο το ματι σου πέφτει ασυνεσθητα πανω του.
Πρέπει να ξεφυγω απο ολο αυτο.. Ειναι μαρτυριο για μενα πια. Πιστεψτε με δε θα.μπορουσατε να μου κανετε καλυτερο δωρο απο αυτο για να αλλαξει η ψυχολογια μου"

Εντάξει ισως το τελευταιο να ήταν ενα μικρουλι ψεματακι , αλλα ηταν και το πιο δυνατο μου χαρτί ωστε να τους πίσω.

Κι.ετσι εγινε , συμφωνησαν υστερα απο λιγα λεπτα σκεψης και με μερικα νοηματα μεσα.μεσα  μεταξυ τους, που δεν.μπορουσα να καταλαβω τι συμαινουν.
Ομως το αποτελεσμα ειναι ενα, θα μεινω επιτέλους μονη, δεν ξερω αν ηταν αυτο που περιμενα , η ετσι οπως θα περιμενα πως θα ειναι αλλα τουλαχιστον.θα προσπαθησω να κάνω μια.νεα αρχη στην ζωη μου, να.ξεκινησει επιτελους η φοιτητική μου ζωη.

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now