@ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ @

659 54 7
                                    

Λοιπον κοριτσαρες μου !! Καιρο πριν σας ειχαμε υποσχεθει εκπληξεις για σας , γιατι μας δειχνετε μεγαλη αγαπη , οσες εισται καινουριες θα καταλαβαιτε αμεσως γιατι μιλαμε!

Μεγαλος διαγωνισμος σας περιμενει! Μολις φτασουμε στα 20K views θα σας αποκαληψουμε το δωρο σας.

Θα πρεπει οσες θελετε να συμμετασχετε να γραψετε σε αυτο εδω το το κεφαλαιο το ονομα σας ( το πραγματικο) και την ηλικια σας.

Η κληρωση θα γινει αμεσως μολις φτασουμε στα 20 k και θα ειναι ενα αντικειμενο το οποιο μεχρι στιγμης εχει βοηθησει να καταλαβαιτε εσεις πολλα στην ιστορια αλλα και αργοτερα θα βοηθησει πολλους να καταλαβουν πολλα στα επομενα parts . Ειναι ενα πολυ συμαντικο αντικειμενο και οι νικητριες που θα επιλεξουμε τυχαια (3 κοριτσια δηλαδη) θα μας δωσουν τα στοιχεια τους στο inbox μας και θα τους τα στειλουμε σπιτι τους για να θυμουντε παντωτε εμαας αλλα και την ιστορια που τοσο αγαπησαν!!


**ΟΜΩΣ **

Μεχρι τοτε ομως θα κανουμε αλλους μικρους διαγωνισμους. Ενας ειναι οτι απο το επομενο παρτ που θα βαλουμε οσες μας σχολιασουν στο παρτ 46 αλλα και στα επομεα παρτ, ενα  ομορφο σχολιο που θα μας συγινησει τοτε το επομενο κεφαλαιο θα ειναι αφηερομενο σε εκεινη, Δηλαδη καθε παρτ θα ειναι αφηερωμενο σε καποια απο εσας αρκει μονο να σχολιαζετε κατι ομορφο <3 :)

SOS !!!*** Για να παρετε μερος πρεπει να ρωτησετε και να εχετε την συγκαταθεση των γωνιων σας!!!***


Ελπιζουμε να σας αρεσουν αυτα που ετοιμαζουμε !!! Σας αγαπαμε πολυ και γι'αυτο και τα κανουμε ολααα αυτα!!!

Επομενο καιφαλαιο σημεραααααα !!! :)

BYE <3 <3

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now