Prolog

4.7K 143 2
                                    

În urmă cu 10 ani

Ca de obicei eu ma trezesc înaintea lui Edan și a lui Aylin. Ma dau jos din pat și alerg sa ma duc în camera părinților și sa ii trezesc . Intru în camera încet ca sa nu ma audă ,dar când ma apropii mai mult de pat realizez ca ei nu sunt.
Încep sa plâng și m.am trântit lângă pat , pe covorul negru și moale . După câteva minute de plâns în camera intra cineva și vine sa ma ridice . Nu a reușit deoarece eu dădeam din mâini și picioare și am început sa și plâng . Era Edan, care s-a hotărât sa ma lase înapoi pe covorul confortabil .
- Au spus ca nu mai pleaca , au spus !plângeam și nu aveam de gând ma opresc prea curând
- Emm , obișnuiește-te cu plecările lor neanunțate . Mă ia în brate și ma pupa pe frunte . Prințeso nu mai plânge și hai ca astăzi stau eu cu tine.
- Nu ! Gata , știu ca și tu ai prieteni du-te și stai cu ei , nu cu mine! Și apropo am o bona .
Edan începe sa rada și o urma de zâmbet las și eu sa se vadă dar tot lacrimile sunt mai puternice iar urma de zâmbet dispare repede . Îmi iau capul în palme și încep sa plâng și sa oftez .
Ușa s-a deschis , prima data am crezut ca Edan a hotărât sa plece și din cauza asta nu am mai ridicat capul din palme . Doua mâini fine îmi mângâiau parul , as fii recunoscut toată viata acele mâini și acel miros dulce dar foarte puternic ,era mama .
Când am văzut-o m-a apucat plânsul mai rău și am sărit la gatul ei .
- Emm,de ce plângi ? Edan ce i-ai zis ?mama avea o voce impunătoare în momentul ăsta .
- Edan .... nu...nu ...mi....a ...făcut nimic ...încercam sa ii spun în timp ce lacrimile îmi alunecau pe fata
Edan a plecat trântind ușa , nu cred ca era supărat doar ca era dezamăgit ca mama niciodată nu poate sa aibă încredere în el .
-Și atunci de ce plângi , Emm ?m-a întrebat mama în timp ce îmi ștergea lacrimile și ma pupa pe frunte
- Am crezut ca ați plecat !
- Am spus ca săptămâna asta nu o sa plecam și o sa mergem în cea mai frumoasa vacanta a voastră . Acum hai sa mâncăm și după plecam , bine ?
- Bine !am sărit la gatul ei și am pupat-o de parca nu am mai vazut- o de ani buni . Chiar o iubesc și as vrea sa stea mai mult cu mine , îmi este frica sa nu devin ca și Edan . Cu mine și cu sora mea ,Aylin se poarta foarte frumos și este foarte grijuliu dar cu mama și tata nu prea vorbește . Oricum eu am crescut mai mult cu bunicul de fapt toti 3 am crescut mai mult cu bunicul dar Aylin a fost crescuta și lângă mama. Mama și tata vin doar în zilele importante acasă . Oricum vacanta asta trebuie sa fie cea mai frumoasa . Doar este în Hawaii.Am fost în toate tarile și în toate locurile frumoase dar lovul asta l-am omis pentru ca tata zicea ca lui nu ii place și sincer ,acum nu înțeleg ce l-a convins . Oricum tot ce contează este ca o sa fim toți cinci .
Peste 2 ore suntem în avionul nostru . Eu ma plictisesc , fiecare își face treaba pe care o face și acasă , Edan se joaca cu o minge pe care o lovea de masa ,tata și mama învârt niște hârtii iar Aylin machiază o păpușă iar eu ma uit la ei .
După încă câteva ore ,plictisitoare de mers în sfârșit am ajuns , chiar o sa fie frumos .
După ce am despachetat toți am mers la plaja , chiar este o plaja foarte frumoasa și apa pare asa liniștită . O sa fie perfect.
Am intrat în apa cu Edan și tata , ne jucam toți cu o minge , eram aproape de mal . Edan a dat mingea cu putere iar aceasta s-a îndepartat de noi .
- Ma duc eu !am țipat și cred ca m-a auzit întreaga plaja .
- Emm ,nu te duce tu !tata a strigat după mine dar prea târziu ca deja eu ma îndepărtasem iar mingea la rândul ei se îndepărta de mine
Nu mai auzeam nimic decât foarte rar cum cineva ma striga .......

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now