Capitolul 60

263 13 2
                                    

Perspectiva lui Dylan

Nu realizez ce s-a întâmplat , nu știu de ce am reacționat în felul ăsta . Nu concep sa mai vad inelul ăla, pe degetul cuiva , mai ales pe al Emmei . Nu îmi m-ai înțeleg mișcările . De ce am făcut asa de urat ? Eu o iubesc pe Emm și numai cu ea îmi imaginam viata mea, deja începeam sa îmi fac planuri cu ea .

Ma aplec după bratara ei și o strâng în pumnul drept . Nu pot sa cred ca și-a dat-o jos și mi-a promis ca nu o s-o faca niciodată .
Prin gestul ei înțeleg ca nu ma va ierta niciodată și ca va încerca să mă uite . Dacă voi încerca să mă împac cu ea , o sa ii fac mai mult rău asa ca dacă ea vrea sa ma uite o voi lasa sa ma uite .

Ies din liceu și ma urc în mașina mea. Îmi caut telefonul , imediat ce-l găsesc ii trimit un mesaj Emmei .

"Nu îmi mai înțeleg reacțiile dar dacă îmi cer scuze știu ca nu voi rezolva nimic . Emma , te iubesc ! Am simțit ca tu chiar ma urăști și o sa te las sa ma uiți .

Cu drag , M.

P.S. Te iubesc și vei fii singura fata pe care o voi iubi atât de mult . Iubirea se duce ....dar la mine va rămâne .... "

Ii trimit mesajul și după pornesc mașina spre casa lui Derek . Simt nevoia sa vorbesc cu o persoana care a trecut prin ceea ce trec eu . Sunt atent la drum dar simt ca ar trebuii sa accelerez și sa ma opresc în prima mașina care îmi iese în cale , dar asta nu ar rezolva nimic ...cu atât mai mult cred ca Emma s-ar simții responsabila de moartea mea .

În mai puțin de 20 de minute ajung la casa fratelui meu .
Este o casa simpla și la fel și curtea. Fratelui meu nu ii plac chestiile extravagante , nici mie nu îmi plac , dar el mi-a spus ca , casa pe care o am este prea extravaganta pentru un burlac . Speram sa devin și eu din burlac , soț, soțul Emmei .....

Intru în casa și îl caut pe Derek prin toate camerele și îl găsesc , într-un sfârșit în biroul lui

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Intru în casa și îl caut pe Derek prin toate camerele și îl găsesc , într-un sfârșit în biroul lui . Nu spun nimic doar îl privesc din pragul ușii și nu îmi vine sa cred ca eu sunt fratele mai mare și am ajuns sa apelez la el , în loc sa apeleze el la mine .

Când eram mai mici Derek era foarte cuminte și nu se certa cu nimeni dar alții cautau cearta și se luau de el . Eu ,fiind fratele mai mare ma duceam și ii băteam pe toți cei care se luau de el.
Dar într-o zi sau cam inversat rolurile și atunci a învățat și Derek ce înseamă sa fii bărbat ....

" Ies din clasa și ma uit prin jur dar nici urma de fratele meu netot. Dacă iarăși s-a băgat în belele o să-l bat si eu . M-am saturat ca toată lumea să-l bata și sa îl creadă slab . Pana la urma este Derek Moore și nu vreau sa faca de ras numele Moore .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now