Capitolul 3

3.2K 93 1
                                    

Pentru ca în următoarea secunda sare pe mine și ma face sa cad pe spate cat pe ce sa ma lovesc la cap . A început sa rada și presupun ca deja l-a trezit pe Edan și asta nu o sa iasa bine .
Eu și Edan ne aseamănă foarte mult , doar ca din cauza diferenței de vârsta și a prietenilor săi idioți , noi nu mai petrecem atât de mult timp împreună . Mai bine zis nu prea mai facem nimic împreună .Ca și mie ,lui Edan nu ii place sa fie trezit din somn . În caz ca este trezit , iese foarte urat .
"Acum ca tata este într-o întâlnire de afaceri , chiar dacă asta este vacanta noastră , eu m-am hotărât sa ma duc la Aylin în camera ,care sigur învârte nici machiaje sau rochii . Nu pot sa spun ca eu nu ma machiez , pana la urma am 15 ani , ma machiez în asa fel încât sa îmi scot ochii în evidenta și sa îmi ascund imperfecțiunile . Pe când ea face o arta din chestia asta .
Am intrat în care ei dar ea nu este și asta îmi da de gândit , unde poate sa fie la 7:35 , dimineață ?
-Edan !!aud vocea lui Aylin din camera alăturată
- Nu , nu ,nu .... fără sa îmi dau seama încep sa tip și sa ma îndrept spre camera ,din care s-a auzit vocea lui Aylin .
Nu pot sa cred , ea chiar nu a înțeles una din regulile lui Edan ? Era în patul lui și trăgea de pilota , care ii acoperea trupul .
-Aylin , termina ! Lasa-l , dacă nu vrei sa iasă urat ! Am țipat , pentru prima data am țipat la sora mea . La Edan am țipat de multe ori dar la ea .....
- Isabella , nu vezi ca este cel mai puturos din familia noastră ?spune zâmbind și încă încercând sa ia amărâta pilota de pe el . Aylin mereu îmi spune pe al 2-lea nume . Nu pot sa spun ca îmi displăcea doar ca Emma îmi place mai mult . Și oricum numele ăsta îl mai folosea o singura persoana și îmi aduce aminte de acea ființă ......
-Gata, lasa-l ! Țipam la ea și ma chinuiam sa o trag de pe pat dar fără folos . Se pare ca Edan e treaz dar nu vrea sa ne dea importanta . În secunda următoare el își pune peste cap perna și atunci Aylin a făcut cea mai mare greșeală . A sărit pe el și i-a luat perna .
El fără sa se gândească a început sa tipe la ea și sa dea cu pernele și pilota în ea . Edan nu era genul care sa își arate furia . În orice caz acum observ ca este foarte nervos .
Într-o fracțiune de secunda el o ia pe Aylin de umeri și o zgâlțâie puțin . A început sa plângă .
- Eeee....daaa...nnn....încerca spună ceva printre lacrimile , care ii apăruseră de frica . Edan e vina Emmei.mi-a picat fata . Eu am încercat sa o fac sa îl lase în pace , eu știam ce ii poate mintea lui Edan.
- Ieși !a îndepărtat-o de el și ea i-a ascultat ordinul . A plecat plângând și nici nu s-a uitat în urma .
Mie nu îmi este frica de Edan , pe lângă bunicul , el ma iubește cel mai mult . Fără sa vreau lacrimile au început sa se prelinga pe obraji. Nu îmi era frica de el dar asta am simțit , de fapt asta mi-a venit sa fac , sa plâng .
-Prințeso, știu ca nu este vina ta , știu ca ai încercat sa o faci sa renunțe . Te rog , nu mai plânge. Edan nu ruga pe nimeni nimic , pe absolut nimeni dar pe mine mereu ma ruga și se purta diferit .
- Edan , nu trebuia sa ii faci asta .nu ma uitam în ochii lui pentru ca știam ca o sa ma apuce plânsul mai rău .
- Emm , tu ma cunoști cel mai bine și stii cum reacționez .
- Da .. dar ... lacrimile pun stăpânire pe obrajii mei . Nu am apucat sa termin ca el ma întrerupe .
- Emm ,trebuie și ea sa știe cum sa se comporte cu mine dar mai ales cu tine . Seamana mult cu mama.
- Edan ,te iubesc !
- Și eu ,Prințeso ! Sa nu mai plângi niciodată !"
Gândurile îmi sunt întrerupte de rasul lui Aylin și al Alessiei. Chiar nu înțeleg ce este asa amuzant . Cum poți sa razi de cineva care este întins pe jos iar o nebuna sta pe ea ?
După ce Alessia a sărit pe mine,Aylin s-a așezat pe una din trepte și râdea ca o proasta . Acum Alessia a început sa ma pupe și sa ma ia în brate . Ceva ciudat este la ea . Ea niciodată nu ma pupa și ma ia și în brate , acum sunt sigura ca este beata . Nici pe ea și nici pe Aylin nu le-am văzut niciodată bete. Știu bine ca în locurile pe care le frecventează ,ele beau dar niciodată nu le-am văzut bete . Cu siguranță au pățit ceva .
- Aless,ce ai? Termina !în momentul următor am dat-o jos de pe mine și ea a început sa plângă . Acum nu mai este doar Michelle bipolara , bine Aless este beata dar oricum ceva o supăra .
-Nu pot .... nu pot sa cred , de ce nu pot și eu sa găsesc ceea ce îmi place și în plus am găsit dar......
Oricum acum chiar nu o înțeleg , Alessia niciodată nu se încurcă în cuvintele sale , este o persoana foarte sigura pe ea , nu îmi place sa o vad asa ,a mai fost o singura data asa și atunci chiar nu a ieșit bine .
- Aless, hai sa mergem sus . Deja ești obosita și nu merita sa te consumi .
- Este un nesimțit , un mare nesimțit !acum chiar ca este bipolara ,s-a ridicat și a urcat spre camerele de sus .
Aylin plecase de ceva timp dar acum sigur sta în cada și încerca să se gândească cu ce o sa se îmbrace în prima zi de școală . Chiar dacă mai sunt 2 zile pana începem școala , ea trebuie sa își faca toate ținutele pentru toată săptămâna . Chiar nu semanam .
Aless se oprește și se întorce spre mine ,imbratisându-ma. O iubesc mult dar ea este diferita , ea nu este asa sufocanta și nici eu . Oricine a îndrăznit sa o rănească în halul ăsta ,o sa aibă de aface cu mine . O sa îl fac sa sufere .
Câteva zgomote ma trezesc din gândurile mele de răzbunare . Sunetele astea le auzeam mereu , bine nu chiar mereu ca de obicei se ducea la hotel , fix acum s-a gândit și el sa vina cu altele acasă ,fix acum .
Nici nu mi-am dat seama când Alessia a dispărut ,pana aud niște țipete . Sper sa nu fie ceea ce cred eu dar fix asta era .
Alessia trăgea de cearșaful care încerca să le ascundă trupurile , domane cat tupeu are fata asta .
- Ce naiba căutați ,voi aici ?fata aia cu voce pițigăiată , chiar își cere câteva palme sau este prea beata .
- Eu zic sa taci ! Vocea impunătoare a fratelui le face pe cele doua fete sa tresară . Eu am rămas uimita . Edan nu se enervează asa ușor . Ieși , acum !nu pot sa cred , Edan a dat- o afara ,pe fata aia , în timp ce pe noi trebuia sa ne dea afara . Pana la urma noi le-am întrerupt actul .
Fata încerca să spună ceva dar Edan o ia de brat și o da jos din pat . Ea își trage un cearșaf pe ea și se duce spre baie . În momentul în care a ieșit din baie Alessia a sărit pe ea . Era o lupta pierduta pentru blonda cu voce enervanta .Alessia era foarte priceputa la bătaie și chiar nu știu cum .
- Alessia , gata !Las-o în pace !am sărit sa o iau de pe biata fata dar doua mâini puternice m-au oprit . Edan , ce naiba vrei sa faci?
- Las-o , oricum amândouă sunt bete . O sa uite pana mâine . Oricum nu înțeleg ce se întâmplă .oricât de beat era se vedea ca și el nu înțelege .
- O s-o omoare !spun eu speriata și mai am puțin și îi sar la gat doar ca sa ma lase sa le despart
- StaI calma, Alessia o sa fie bine .
- Nu de Alessia îmi era mie teama , ca va pații ceva ,ci de iubita ta .
- Emm , unu ,nu este iubita mea , este doar o aventura și pana mâine o sa ma uite iar doi eu chiar îmi fac griji pentru Aless.
Edan i-a spus Alessiei , Aless? Ba chiar s-a întâmplat ceva cu lumea asta .
- Aless?! I-ai spus Aless ?
- Da ... adică asa ii spui și tu .. se vedea ca ceva l-a dat peste cap dar nu înțeleg ce anume .
Pana sa apuc sa mai spun ceva , Aless pleacă trântind ușa ,lăsând-o pe blonda pe jos . Imediat am fugit după ea dar m-am gândit ca este mai bine dacă o las singura , are nevoie de liniște . Când sa intru în camera mea , ușa era închisă .
- Ce dracu'?am început sa bat în ușa și sa o forțez dar fara niciun rezultat .
- Emma ,lasa-ma pe mine sa dorm aici . Vocea lui Aylin s-a auzit din camera mea ,nu era vocea ei obisnuita , plângea.
Ce au pățit , toți ?
-Bine .....
M-am dus în living și m-am așezat pe canapeaua alba . Chiar îmi trecuse somnul și oricum nu vreau sa stau în pat . Am dat drumul la televizor,nu era nimic interesant .
M-am oprit pe un canal de știri , următoarea știre pe care am văzut-o era știrea pe care nu voiam sa o vad niciodată . Nu trebuie sa afle asa ,adică poate știe ,avand în vedere ca nu a țipat la mine ........

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now