Capitolul 72

106 9 0
                                    

Perspectiva lui Ambrogio

Am văzut-o pe Emma când a trecut ca sa iasă afara , am dat  sa ma ridic dar în fata mea se pune un tip , care îmi pare cunoscut, dar nu știu de unde să-l iau . Oare a fost vreun angajat de al meu sau ceva de genul ?

-Hai dă-te!ii spun eu și dau sa trec pe lângă el ,dar se așeaza mai bine în fata mea

-Avem ceva de vorbit . Poate sa aștepte doua secunde.imi răspunde dur și îmi face semn sa ma așez înapoi la masa

-Ea nu o sa aștepte nicio secunda după mine , o sa permit asa ceva . Și cine ești tu sa îmi spui ce sa fac ?

-Fostul ei iubit.imi răspunde el mândru și afisandu-si cel mai zeflemist zâmbet

Simt inima cum o ia razna , nervii mei cum se îmbraca întreg corpul , respirația cum mi se accelerează, tensiunea începe sa îmi crească mai mult, cu fiecare secunda în care idiotul ăsta sta în fata mea și simt nevoia să-l iau la bătaie, dar nu merita sa îmi pun mintea cu el.
Ăsta este nenorocitul care a răpit-o.

-Fost înseamnă trecut iar eu sunt prezent adică iubitul ei de acum . Mai vrei ceva ?îl întreb calm și îl dau din calea mea

Ies din restaurant si o vad pe Emma stand de vorba cu femeia care statea cu noi in separeu . Dau sa ma duc la ele, dar vine idiotul ala , tipand si imi da un pumn puternic , direct in gura .

Simt gustul metalic al sângelui cum imi inunda intreaga gura . Instinctiv imi duc mana la gura si o retrag plina de sange . E clar idiotul a stiut sa loveasca si inca cum . Imi sterg sangele de la gura si când ma pregatesc sa-l rasplatesc cu aceeasi moneda , Emma apare langa mine si ma sterge cu mana ei fina si micuta , de sangele de la gura .Gestul ei ma uimeste si ma calmeaza. Inainte de a zice ceva ea nu se misca din fata mea si cu atat mai mult ma saruta . Imi saruta gura plina de sange . Un sarut plin de dorinta dar totusi destul de stangaci , dar perfect chiar prea perfect . Emma se retrage si se uita la mine lacrimand , imi mangaie obrazul , gestul facandu-ma sa mi se cutremere întreg corpul .
Ii mângâi mana după care i-o dau la o parte , o sarut scurt pe buze după care o dau din calea mea și ii dau cel mai zdravăn pumn nenorocitului.

Îl las sa își revină și după ii mai dau un pumn , doar ca de data asta mai încet.

-Ea este a mea!tip la el și o trag pe Emma după mine

Nu știu exact unde vreau sa o duc, dar cert este cu nu vreau sa mai fie în preajma ăluia .

-Emma!tipa idiotul ăla după ea și o prinde de mana . Emma te iubesc și nu poate sa stingă nimeni flacara din inima mea care este aprinsa pentru tine . Emma , nu ma lăsa.

Emma se uita la el și după la mine . Are lacrimi în ochi pe care si le tine cu greu . Doamne ....daca el o face fericita eu nu o sa ma opun chiar dacă asta o sa ma distrugă.  Nu vreau sa o fortez si pana la urma eu vreau doar sa aiba o viata frumoasa , fie ea alaturi de mine ori de altcineva .

Emma isi retrage mana pe care o tin eu si se pozitioneaza in fata idiotului. Nervii mei sunt intinsi la maxim , dar trebuie sa ma relaxez si sa o las sa faca ceea ce vrea.

-Dylan ,ti-a trecut vrema . Da, te-am iubit si te-am iubit ca o proasta . De ce am facut asta ? Nu m-a ajutat cu nimic  din contra m-a distrus . Am plecat de langa familia mea , ca sa imi incep o viata noua si o viata care sa nu te contina . Ti-ai dat seama cat tineam la tine sau ce ? Ce dracu vrei ? Viata mea este alaturi de Ambrogio , asa ca tu nu ....chiar nu...

Vorbele Emmei ma fac sa zâmbesc involuntar , ma fac fericit , de fapt ea ma face in totalitate fericit .

Emma se intoarce spre mine , ma ia de mana si plecam din fata restaurantului . Se opreste brusc si se intoarce spre mine , in asa fel incat fetele noastre sa fie despartite la cativa centimetrii . Ne privim fix in ochi , dar observ cum Emma coboara incet spre buze . O las , ca si cum nu as fii vazut miscarile ei , chiar vreau sa vad ce face .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now