Capitolul 69

178 9 0
                                    

Perspectiva lui Dylan

Au trecut atâtea zile de când eu și Emma nu mai suntem împreună , iar toată viata mea este asa monotona .Ma trezesc ,ma duc la firma , îmi fac afacerile și ma opresc în primul club , după ce îmi termin treburile .  Pana la urma , cum am trecut de cealaltă voi trece și de ea . Asta trebuie sa fac , sa imi continui viata . Ehhh....a fost o experienta frumoasa , asta este tot ce conteaza . O sa fie o simpla femeie care a trecut prin viata mea , adică o alta femeie care a trecut prin patul meu.

-Dylan ....eu zic ca ar trebuii sa ii trimiți mesajul .îmi spune Derek în timp ce deschide televizorul din sufrageria mea

Ma așez lângă el și privesc mesajul pe care l-am scris de aproximativ 10 minute....dar fără niciun rezultat ...nu am curaj să-l trimit.  Defapt nu merita .

-Am cel mai idiot frate . O iubești pe fata asta și ai lăsat-o sa fuga atat de ușor.  Am înțeles...v-ați despărțit, dar Emma nu e asa cum o vezi tu .spune fratele meu mai încet,ultima parte și se întinde după paharul de coniac

Stau cinci minute, ma uit la el, îl analizez , il studiez și într-un final îmi dau seama de ce a spus asta și de ce simte asta .

-Atunci explica-mi  cum este Emma. Spun eu încercand să-mi ascund nervii

-Hmmmm...Emma e o fata exact cum nu am văzut eu . Este o fata plina de viata, nebuna , copilăroasă  și care merita multa iubire.  Nu merita sa sufere, merita fericirea alături de persoana iubita .Derek face o pauza se uita la mine după care adaugă. Emma te iubește pe tine iar asta înseamnă că tu ești fericirea ei , tu o definești.

Nu am apucat sa mai spun ceva deoarece Derek s-a ridicat de pe canapea și a ieșit val-vartej din casa mea . Totul se complica din ce in ce mai mult iar eu simt ca nu m-ai fac fata . O vreau din nou pe Emma in viata mea dar orgoliul este prea mare si chiar nu vreau sa ma înjosesc pentru o fata . Chiar daca fata aia este marea ta iubire ?

Oooookk.....si subconstientul meu ma uraste ,vrea sa ma faca sa înnebunesc . Ce rost mai are sa zic ca pe Emma am iubit-o cel mai mult daca nu mai pot sa lupt pentru relatia asta , pentru noi , pentru ea?

Intr-un final ma decid si ii trimit mesajul . Acum ma gândesc ca am facut o prostie sa ii trimit idiotenia aia de mesaj ,dar merita sa incerc . Daca  nu o sa imi raspunda o sa termin si nu o sa ii mai dau niciodata nici un mesaj .

Astept de zece minute iar intr-un final ,când imi pierdusem orice speranta ca Emma sa imi raspunda , primesc mesaj de la ea . Imediat il deschid di incep sa-l citesc .

"Stii ...poate imi doream eu moartea logodnicei tale , da ....chiar asta imi doream acum cateva zile , dar mi-am dat seama ca nu merita . Pentru ce as putea sa imi doresc sa mor ? Pentru un om de nimic , pentru un mincinos , o persoana care nu lupta pentru nimic , pentru un las ? Nu am de ce ! Sunt tanara iar viata mea merge inainte . Regret tot ceea ce s-a intamplat intre noi .

P.S. Iubirea pe care ti-am purtat-o eu nu o sa ti-o mai poarte nimeni . Eu as fi luptat si acum pentru tine , dar nu meriti . Te iubesc . "

Sunt total derutat . Imi spune ca regreta tot ceea ce s-a intamplat intre noi iar la sfarsit imi spune te iubesc ? Stau ma gândesc la ce ar trebuii sa ii raspund ,dar nu mai bine o sun .

O apelez iar dupa cateva tonuri imi raspunde .

- Da?! aceeasi voce suava ,vocea aia care m-a innebunit ,acea  vocea care ma face sa cred ca sunt in paradis

Iubirea Cursei // Wattys2018//Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt