Capitolul 6

2.3K 82 0
                                    

Sâmbătă,ora 14:30

A fost cea mai mare greșeală a vieții mele ,sa accept sa merg cu ele într-un club . Dacă nu era vorba de Aylin chiar nu mergeam , găseam eu o scuza plauzibila . Poate încă mai am timp sa scap de ieșirea asta . Chiar nu îmi mai plac, nu ma ma definesc cluburi ,pur și simplu nu le mai înțeleg rostul , bineînțeles asta este părerea mea , pana la urma eu am și motive sa nu mai suport cluburile . Doamne , au trecut aproape 3 ani de ce nu pot sa uit ? De ce ? În timp ce ma certam cu mine însumi ma arunc pe un fotoliu , de lângă cabinele de proba . Nu am putut sa scap de sesiunea de cumpărături . As fii chiar o nesimțită sa spun ca nu îmi plac cumpărăturile , îmi plac dar nu la nivelul de placere pe care îl ating Alessia și Aylin . Am noroc ca este și Mia aici .
Mia este o fata frumoasa , cu parul șaten, mai închis decat al meu și puțin mai lung . Îmi place de ea , chiar ne înțelegem bine și când ma gândesc ca la început am crezut ca este un băiat ...
" -Prințeso , avem vecini noi ! Sper sa fie niște băieți , ca deja tu și Aylin îmi sunteți de ajuns .fratele meu chiar este răutăcios .
- Ha ha ha ..... ieu vleau sa fie fete . Eu m-am satutat de tine .acum nu pricep de ce rade ,am spus ceva greșit sau am făcut o farsa și nu îmi aduc aminte ?
- Voiai sa spui saturat ,sper ....chiar este nesimțit , doar ca acum și rade .
- Asta am splus și eu ...și chial dacă nu am splus asta, eu am tlei ani ..... scuga ta cale este ?
- Prințeso ,mai bine ma dau bătut decât sa ma cert cu tine .
Ma gândeam sa ii mai spun ceva dar pana sa apuc sa și rostesc ceva , vad cum o fata și un băiat se îndrepta spre noi.
- Gata suntem castigati amândoi .Eu o sa am o plietena ial tu un băiat .
Nu m-am dus sa fac cunoștință cu băiatul ala , chiar dacă avea o fața foarte frumoasa . Eu nu am ce sa ma joc cu băieții . Chiar dacă nu m-am dus eu sa fac cunoștință cu el , se pare ca el se îndrepta spre mine . Nu vreau sa stau cu el ,nici nu vreau sa știu cum îl cheamă ....El o sa fie prietenul lui Edan .
-Buna ,eu sunt ...
Nu l-am lăsat sa termine ce avea de spus ca m-am întors cu spatele la el .
- Prințesa, de aici este Isabella !Edan făcea asta intenționat .
- Eu sunt Emma .....
Băiatul se uita frumos la mine și ma ia în brate ... stai eu nu vreau sa ma atingă ....
- Eu sunt Mia Stone .Incantata
Am comis-o rău ..... de fapt era o fata ..."
- Emma ... Emma .... heiii
- Da...da... e ....fata ....
- Ce ? Da știu și eu ca sunt fata . Te strig de mai bine de 5 minute .
- Da ,Mia . Scuze intrasem în lumea mea . Spune de ce ma strigai?
-Mdaaaa... cum spui tu . Te strigam sa te inteb dacă sa îmi iau rochie sau fusta ?
- Ambele ... nu știu ... care iti place mai mult ...
- Emm , dacă voiam sa le iau pe amândouă ,le luam pe amândouă , dar nu vreau . Nu o sa le mai port niciodată . Ăsta nu este stilul meu. Eu nu sunt o păpușă din porțelan .
- Hei , suntem chiar aici și sa știi ca eu chiar aud foarte bine , chiar dacă ma faci tu mai bătrână ... Alessia își bătea joc de ea , la fiecare ocazie pe care o întâmpină . Sunt foarte amuzante surorile Stone.
- Da bine ... deci ce sa iau ? Fusta sau rochia .întreabă Mia gânditoare

Toate am țipat în același timp sa ia fusta . Fusta aia chiar este frumoasa și ii sta și foarte bine .

Sâmbăta ,ora 18:40

Dupa multe  ore petrecute printre rafturi și printre sute de rochii , ne-am ales toate ,ținuta care ne-a plăcut cel mai mult . Eu sincera sa fiu voiam sa fiu îmbrăcată intr-o pereche de blugi negrii , un tricou și nelipsita mea geaca de piele .
- Nu , nu este bine asa ! Aylin tipa la mine de parca as fii tuns-o , doar am ales un accesoriu necesar , nu îmi pasa ca nu trebuie sa fiu numai în negru.
- Asta vreau sa o port și în plus trebuie sa fiu aparata de ceva în timp ce merg pe motor ?și ii fata de cățeluș la care ea rezista ... nu înțeleg cum dar nu reacționează .
-Isabella ,nu poți sa îți iei geaca aia de piele pentru ca ....
- Mai bine taci ,dacă nu vrei sa ma vezi în costumul pentru motor ? Asa vezi ca poți sa și taci .
Am început sa rad ca o nebuna și i-am dat doua palme peste umăr ca semn ca eu am câștigat .
Alessia și minunata mea sora sunt foarte agitate . Nu le-am mai văzut niciodată asa agitate , ele merg pe fiecare zi în club ..... acum ce au pățit ? Eu am spus ca s-a întâmplat ceva cu lumea asta .
După ce Edan ne pupa pe toate pe frunte și a stat cu , câteva secunde mai mult la Alessia , ne-a lăsat sa plecam . Intre ei doi sigur este ceva și dacă nu , o sa fie . Sigur o sa fie .

Sâmbăta ,ora 00:05

Noroc ca avem separeul nostru , în clubul ăsta , că altfel s-ar fii speriat oamenii , la cat am ras și la cat am vorbit . Ar crede ca suntem drogate dar asta ar fii fost normal pentru un om obișnuit dar pentru noi nu.... Iubesc sa le vad pe fetele astea zâmbind și mai ales iubesc sa vad ca in sfârșit ne distram împreună ... nu separat .
Poveștile și râsetele noastre sunt întrerupte de un chelner , care a intrat val vârtej , de parca ar fii început războiul .
- Domnișoara Emma Isabella Evans ?ok... acum chiar am rămas uimita , ce vrea ăsta de la mine ...?
- Da , eu sunt , dar de ce ?îmi era teama de ce se putea întâmpla dar nu arătăm asta .
Băiatul îmi întinde un trandafir alb și de el era agatat un bilet .
- Ce este cu ăsta ?acum chiar sunt uimita
- Pentru dumneavoastră și dacă va întrebați de la cine este ,  nu am voie sa va spun .acum chiar este prea de tot ... cică nu are voie sa îmi spună ... atunci nici eu nu îl iau ...
- Nu mersi , nu am ce sa fac cu trandafirul !eram și speriata și nervoasa .
- Va rog ,dacă nu îl luați , eu nu o sa mai lucrez aici ... va rog .

Când am auzit ca poate sa rămână fără  job, din cauza mea , am luat trandafirul și am scos imediat biletul .

" Nu ai pierdut nimic , din contra ai câștigat . Preferam sa pierd eu și sa câștig ceea ce ai câștigat tu .
Cu drag , M."

Fetele au citit și ele biletul dar nu au înțeles nimic . Da fapt nici eu nu am prea înțeles , poate este vorba de cursa și cineva vrea sa își bata joc de mine . Biletul nu îl arunc , din contra îl bag în geanta iar trandafirul îl pun în vaza din centrul mesei .

- Chelner !!! Strigam ca o disperata , am țipat pana a venit o fata ,eu sincera sa fiu as fii vrut sa vina băiatul ala ,sa-l iau la întrebări , oricum el nu apare nicio vina .Vina este a nesimțitului căruia ii arde de glume .

- Da , domnișoară Evans ?
- Adu cea mai tare băutură și sa fie multa , bine ?
- Desigur , vin imediat .și pleacă , nu înțeleg de ce oamenii ăștia se uita numai în pământ ... oricum lasa-i sa se uite unde vor ... este treaba lor ..
- Oooooo , Emm ce este cu tine ? Nu ai mai băut asa mult de ,pai de fapt niciodată ....spune Mia intcruntandu-se
- Stai , Mia, ca încă nu a început . Nu cred eu ca o sa bea ea ....
- Stai calma ,Aless, o sa bem toate , nu doar eu !și am început sa radem .
- Asa suna bine ,chiar îmi place cum suna .

După vreo 2,3 ,10 pahare de whisky de abia mai puteam sa stau și pe canapea , îmi venea sa ma culc acolo .
Creierul meu nu voia sa doarmă ,se gândea numai la bilețelul ala ..GATA !!!a fost un amarat de bilețel și oricum cine l-a scris este la fel de amarat dacă nu poate sa îmi spună în fata .

Țipete , țipete se aud în partea dinspre scena . Țipetele astea iarăși ma scot din lumea mea . Ma îndrept spre locul de unde se sud zgomotele . M-am chinuit ceva ca sa ajung acolo , sper sa merite .
Când am ajuns la locul faptei , îmi dau seama ca a meritat sa ma chinui sa stau pe "scobitorile " mele . A doua bătaie pe ziua de azi . La ea nu ma așteptam sa se bata cu cineva intr-un club . Nu pot sa cred, Edan o sa facă urat dacă aude ......

Iubirea Cursei // Wattys2018//Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang