Capitolul 61

318 16 18
                                    

Perspectiva lui Dylan

Derek a plecat după Emma și mi-a spus sa rămân la el acasă , dar cum as putea rămâne când Emm a pățit ceva ?
L-am lăsat sa mi-o ia înainte și după imediat m-am dus după el . Din cate am înțeles de la el, Emma nu este bine . De ce l-a sunat pe el și nu m-a sunat pe mine ? Atât de mult ma urăște încât nu vrea nici sa îmi ceara ajutorul ? Nu îmi pasa dacă ea nu vrea s-o ajut ,dar eu trebuie sa o știu în siguranță și numai eu pot sa ii ofer siguranță.

Derek a ajuns înaintea mea la petrecerea unde este Emm iar eu am rămas cu mașina puțin mai în spate pentru a vedea cum se simte și ce face iubita mea . Cobor imediat ce am văzut ca este plina de sânge pe picior și alerg spre ei. Nu îmi mai pasa de ce încerca Derek sa spuna pentru ca eu îl întrerup .

-Iubito ești bine ?o intreb eu speriat și asezandu-ma în genunchi , în fata ei
-Dylan .....încearcă Derek sa îmi spună ceva dar nu îl las și în schimb mai și tip ,la el ,precum ultimul nebun
-Lasa-ma! Știu , ca ea nu mai vrea sa ma vadă sau sa audă de mine ,dar eu nu pot sa stau într-un colt și sa vad cum o pierd ! Ea este a mea ! O iubesc prea mult ca sa uit de ea ! Emma Evans ,te iubesc !tip și mai rău ultima parte și lacrimile îmi inunda ochii când ii vad fata Emmei ....
-Dylan ....gata....spune Derek încet și ma bate pe umăr

Eu nu spun nimic doar ma uit la fata ei și înțeleg ca nici ei nu ii este ușor sa stea atât de aproape de mine și sa nu ma sarute . Eu mor de dorul buzelor ei și mai ales acum ca este în fata mea nu știu cat o sa mai controlez . Ea nu îmi spune nimic , nu îmi acorda niciun zâmbet ,nu face niciun gest ....
Nu mai stau pe gânduri și o ridic de jos și ma duc cu ea la mine la mașină . O pun pe scaunul din dreapta soferului și după ma urc și eu la volan .
Pornesc mașina și ne îndreptăm către casa noastră . M-am simțit atât de bine cat a stat la mine ,aveam motiv sa vin acasă și sa ma bucur de fiecare secunda din viata mea .

-Nu te urăsc ....o aud pe Emm spunându-mi încet
-Nici eu nu o iubesc pe Kendra .ii răspund și după îmi scot telefonul din buzunar

Îl apelez pe Nick , ca sa vina sa aibă grija de iubita mea . Trebuie sa vadă dacă are ceva grav la picior ,mai ales ca același picior l-a avut rănit și în accidentul din Olanda. Cine i-a făcut rău Emmei o sa aibă mult de suferit și o sa dispară din împrejurări pentru un timp .

-Dylan ,s-a întâmplat ceva ?ma întreabă Nick imediat ce a răspuns
-Da!răspund eu hotărât . Trebuie sa vii la mine acasă .
-Bine.....Sunt acolo în 15 minute .îmi răspunde și eu ii închid telefonul

Ma uit la Emma care se uita la mine și după isi îndreaptă privirea către piciorul său. Imediat îmi indrept privirea către piciorul ei și vad ca ii curge și mai mult sange .

Opresc mașina , cobor și ii deschid ușa . Ma uit la piciorul ei și după la ea . Ea îmi zâmbește iar acest gest mi-a făcut inima sa bata de 2 ori mai repede .
Îmi rup mânecă de la camasa și i-o leg de picior în asa fel încât sa ii mai opresc sângele .
După ce termin de legat ma dau înapoi ca sa ma întorc la locul meu dar ea ma prinde de cămășa și ma trage spre ea .
Eu ma opresc cu fata milimetric de fata ei și încep sa respir din ce în ce mai greu. Nu suport gândul ca ea sa uite , sa ma lase și sa nu mai fie lângă mine . Ea trebuie sa fie mereu lângă mine și sa ne ajutam unul pe altul ca sa trecem de cele mai negre secrete ale noastre .

-Știu ca sunt beata , dar mai știu ca nu pot sa trăiesc fără tine .îmi spune ea apropiindu-se și mai mult de fata mea
-Nici nu trebuie sa trăim unul fără altul . Emma , noi trebuie sa fim împreună .ii șoptesc eu

Emm nu îmi mai spune nimic ,dar în schimb își zdrobește buzele ei fine și cărnoase , de buzele mele . Accept imediat sărutul și o las sa conducă , sa ma conducă pe mine și sa facă absolut ce vrea din mine . Înainte nu o lăsăm sa conducă săruturile , dar acum nu mai pot sa lupt , simt cum voi pierde fiecare lupta cu ea , cu mine , cu prietenii ,dar mai ales cu viața.

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now