Capitolul 11

2K 84 0
                                    

Duminică,ora 22:25

E clar prietenele mele , sigur nu o sa mai vina . Toti au dispărut , absolut toți pe care ii cunoșteam . Ce pot sa fac eu ,de plecat acasă nu pot , ca nu vreau un scandal iar aici ma plictisesc .
Ma așez la barul plin cu băuturi , care mai de care . Eu nu sunt o împătimita a alcoolului dar în momentele astea ce as putea sa fac ? Sa stau si sa ma uit pe tavan , nu suna asa de interesant deci alcoolul chiar suna bine .

- Hei , o vodka!barmanul ,cam de vârsta cu mine se uita puțin ciudat dar îmi asculta cererea .
- Se pare ca cineva sufera ...dacă vrei te fac eu sa nu mai suferi ... ma rog o sa suferi în alte sensuri ....în timp ce îmi spunea chestiile astea dezgustătoare îmi face cu ochiul . Iaccccc.... ce scârbos ....
- Cum o s-o faci , pe iubita mea sa sufere ?vocea îmi era cunoscuta dar tot eram socata . În momentul în care i-am văzut fata barmanului ,îmi venea sa rad dar m-am abținut .
- Ââââ.... scuzați-mă domnule , nu ....nu ..a....am știut ...ca ea ... adică domnișoară este ... cu dumneavoastră. Doamne , bietului băiat chiar ii este frica de băiatul ala de la club ,care nu a vrut sa o desparta pe bruneta aia de Aylin .
- Da , bine ! Adu-mi și mie o vodka , acum !
- Sa știi ca nu am nevoie de o bona . Nu avea ce sa îmi facă și tu ai putea sa îți vezi de treaba ta !
- Sa știi ca un simplu "mulțumesc " era de ajuns ...
- Nu am de ce sa îți Mulțumesc ! Ai făcut asta ca ai vrut , nu te-am obligat eu ! În plus acum poți pleca ! Mai salvat , ti-ai făcut treaba de Peter Penn, acum pleaca!
- Vezi , ca eu sunt Spiderman, Peter Penn este prea verde , nu îmi sta bine cu verde .. Oricum nu vreau sa plec , stau bine aici .

După încă 2 pahare de vodka m-am obișnuit cu prezenta lui lângă mine .

- Mai vreau un rand ! Cum te cheamă ?întreb jucandu-ma cu inelul de pe mana dreapta . Pare un băiat de treaba dar nu este genul meu .

- Derek iar pe tine ,te cheamă Emma . Corect ?am rămas uimita dar nu pentru mult timp pentru ca m-am gândit ca stie de mine din istoria mea cu , cursele .
- Corect dar tu.... nu mai apuc sa spun nimic ca vine Mia alergând spre mine .
- Emm, Emm ... am o veste ,o veste foarte tare , bănuiesc ca te plictisești dar având în vedere ca ești cu un băiat nu îți mai spun .
- Mia , spune !sper ca nu credea ca eu sunt cu Derek, arata bine dar încă odată el nu este genul meu .
- Ok , deci am auzit ca se face o cursa de mașini printr-o pădure ! Te bagi ? Eu deja am sunat sa mi se aducă o mașină .
- Logic ca ma bag , chiar ma plictiseam rău aici !sar de pe scaun dar de abia acum simt cum cele 2,3,9 pahare de vodka își fac efectul . De abia pot sa ma țin pe picioare dar cursa aia o s-o câștig .
- Hei , înțeleg ca sunt plictisitor dar totuși luati-ma și pe mine ! Pot sa vin , nu ?
- Dacă faci fata da sau vii doar ca spectator ? Mia își bate joc de săracul băiat ,se pare ca și el face cam același lucru .
- Chiar dacă nu ma pricep eu la curse, eu am alte domenii mult mai bune . Pot sa ți le arata dar după cursa . .... vreau sa îmi încerc norocul . Oricum poți sa îți arat domeniile alea și înainte de cursa .

Eu am început sa rad , nu ma puteam abține ,Mia se făcuse roșie la fata și aveam senzația ca vrea sa ii dea cu ceva în cap dar nu a făcut nimic .

- Sa înțeleg ca veniți ?
- Logic !eu și Derek am țipat la unison . Parca eram niște copilași care se bucura la o simpla jucărie . Cursele sunt o parte din mine , ma fac sa ma simt mult mai bine , ma fac sa simt minunat .

După ce am urcat în mașină , am observat ca pe scaunul din dreapta soferului este un buchet de trandafiri , de data asta sunt crem și mult mai multi . Biletul era lângă buchetul de trandafiri .

"Nu uita ce ti-am spus ! Apropo în seara asta sper sa câștigi , sper.
Oricum tu nu o sa pierzi niciodată , o sa câștigi altceva spre deosebire de cei care au câștigat un simplu ,Loc I . Mult mai important este premiul tau.
Cu drag, M."

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now