Capitolul 49

438 21 6
                                    

Perspectiva Emmei

Sunt într-un loc frumos ,plin cu trandafiri ,orhidee și crini . Este un loc frumos și parfumul florilor te face sa cazi într-o stare de euforie . Îmi place aici ,în locul ăsta nu mai am nicio problema ,nu ma mai simt o criminala . Aici m-am liniștit ,ma simt acasă . Simt ca locul ăsta mă aștepta de mult timp . Aici este locul meu .

-Mami!apare o fetita blonda îmbrăcată intr-o rochiță alba și cu o coronița din orhidee,pe cap

Eu ma uit prin apropiere ca sa vad pe cine a strigat dar nu este nimeni .
Fetita aceea este acum lângă mine și ma strânge de piciorul drept .

-Mami , nu m-ai lăsat singura .îmi spune ea zâmbind și uitandu-se la mine cu ochii ei mari și albastrii
-Eu ?!întreb eu speriata
-Da ! Tu ești mama mea. Mami sa știi ca mie nu îmi era frica sa stau aici . Poți sa te întorci .îmi spune ea zâmbind și aplecându-se ca sa rupă niște flori .

Simt ca ,ceva ma apropie de ea ,iar ochii ei sunt exact ca și ai lui Dylan . Este bucățică rupta din Dylan . Asta înseamnă că fetita asta chiar este copilul meu . Eu nu am fost însărcinată . Cum pot sa am un copil?

Ma uit la ea și o vad ca vine spre mine cu o cornița din trandafiri roșii și albi .

-Știu ca și tati îți dădea tot trandafiri ....spune ea în timp ce îmi întinde coronița

Eu nu ii iau coronita din mana dar în schimb ma las pe vine încât ea sa ajungă sa mi-o pună pe cap . După ce îmi așeaza coronița , ma uit la ea și parca îl vad pe Dylan prin ea . Singura diferența este culoarea parului ,Dylan este șaten închis iar asta mica este blonda . Este o frumusețe de copil .

-Mami,de ce te uiți asa la mine ?ma întreabă ea în timp ce își poziționează mânuțele micuțe pe obrajii mei .
-Pentru ca semeni foarte mult cu tatăl tău . Ești identica el.ii spun eu cu tristețe în glas
-Mami , de ce ai venit după mine ?

Când i-am auzit întrebarea am tras-o în bratele mele și m-am lăsat pe spate cu frumusețea asta de copil în brate . O țin strâns în brate și privim amândouă cerul . Are un miros asa frumos,miroase a vanilie , îmi aduce aminte de bunica . Sunt sigura ca micuța asta este fetita mea dar asta înseamnă că a murit .

-Puiule ,de când ești aici ?o inteb eu cu teama
-Pai am ajuns înaintea ta cu doar câteva momente . Deci nu de mult timp .îmi spune în timp ce își întoarce privirea spre mine

Nu apuc sa mai spun ceva ca se aud alte voci ....

-Starea ei este stabila ,domnule Moore dar....
-Dar ce ?cunosc vocea . Vocea este a lui Dylan ....și pare asa de speriat

-Mami ,este vocea lui tati!spune fetita bucuroasa
-Da....ii răspund eu în timp ce ma ridic ,cu ea în brate

Din nou se aud vocile ,dar nu îmi dau seama de unde vin . Oriunde m-aș uita nu vad pe nimeni . Asta înseamnă că sunt de unde am plecat eu ,din locul in care nu ma voi mai întoarce ....

-Domnule ,iubita dumneavoastră a trecut printr-un avort spontan iar asta poate sa ii dăuneze organismului. Unele femei simt pierderea copilului și renunța sa mai lupte.....

Acum pricep ,fetita asta chiar este a mea și este moarta . Este moarta din cauza mea . Sunt o criminala . Eu omor pe toată lumea din jurul meu ? Ii omor pe toți cei pe care ii iubesc ....

-Nu este vina ta !îmi spune fetita în timp ce ma pupa pe obraz
-Asta spuneți toți dar dacă aveam grija de tine și de unchiul tău ,acum erați amândoi bine.ii spun și după o sărut pe frunte .
-Mami sa știi ca te iubesc enorm !când i-am auzit cuvintele am început sa plâng fără oprire . Mami ,nu mai plânge ,îți strici ochii și frumusețea .
-Îmi pare rău . Eu trebuie sa rămân cu tine . Aici am tot ceea ce îmi trebuie .îi spun în timp ce o las jos și ma pun în genunchi în fata ei .
-Aici nu îl ai pe tati.....

Iubirea Cursei // Wattys2018//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum