Capitolul 70

135 7 0
                                    

Mdaa....nu stiu daca este bine ceea ce fac , avand in vedere ca nici nu mi-a explicat faza cu fata de la club ,dar merita sa incerc . Am putut avea incredere in Dylan as putea sa incerc sa am incredere si in Ambrogio . Nu pare tipul de om care te-ar omora de la prima intalnire ...bine ..de la a doua , da . Imi place ca am ajuns sa fac haz de necaz , dar avand in vedere ca este prieten cu fratele meu sunt sigura ca nu ar indraznii sa imi faca vreun rau .

Sincera sa fiu deja incep sa ma enervez ! Eu de ce nu pot sa fiu fericita ? De ce nu pot sa nu am secrete ? Mereu trebuie sa ma ascund cu ceva sau cineva sa imi ascunda un lucru . Da....totul pare atat de simplu din afara ,dar din perspectiva mea totul devine mai greu si mai aspru .

DA! Am facut greseli si DA , cred in karma ,dar la mine cred ca aceasta karma a functionat acum mult timp.Pana la urma am devenit o singuratica , am plecat de langa familie , de langa priteni , ca sa ce? Sa pot sa uit un prost . Oricum alegerea asta a fost mult mai buna decat de a sta in continuare in L.A. si sa-l vad in continuare pe acel individ , cu , cine stie ce femeie sau pur si simplu sa-l vad pe el.

Minunatul meu telefon incepe sa sune iar faptul asta ma face sa ma trezesc din gândurile mele si sa revin cu picioarele pe pamant . Iau telefonul de pe masuta de machiaj si vad ca este un apel video de la Mia . A trecut foarte mult timp de când nu am mai vorbit cu ea , dar nici nu am mai avut timp sa ma gândesc la altcineva . Ii raspund imediat si tot ceea ce aud este un tipat din partea ei .

-Oooook...daca ai terminat ,am putea vorbi ca oamenii. Zic doar . spun eu razand

-Unu , nu te-am mai auzit de o mie de ani si doi am o veste foarte foarte buna .imi spune Mia tipand

-Mia , stiu ca nu am mai vorbit de mult timp ,dar daca ai aflat m-am mutat in L.A. si mna... Si care este vestea aia asa de buna ?

-MA CASATORESC ! tipa Mia iar eu raman uimita si chiar nu mai stiu ce as putea sa spun . Emm...Emm....Ai putea sa imi urezi casa de piatra sau ceva , nu sa ramai muta . Sper ca te bucuri pentru mine ...

-Âââââ...da! Scuze ...da , logic ca ma bucur pentru tine ...doar ca ...mna..nu stiam nici macar ca ai un iubit . spun eu putin pierduta si imi afisez un zambet destul de fortat

Deci ...daca ea se casatoreste este clar ca o s-o pierd ,dar pana la urma este viata ei si trebuie sa ma bucur pentru prietena mea . Ea a incpeut o viata noua si se pare ca l-a uitat pe Derek . Eu de ce sa nu fac acelasi lucru ?

-Deci?! ma intreaba ea entuziasmata

-Deci ce?

Oookkk..cred ca incep sa ma prostesc rau de tot .

-Vii la nunta ?tipa ea la mine

- LOGIC ! spun entuziasmata . Mia , as putea venii cu cineva? Apropo când este nunta ?

-De azi intr-o saptamana. Cu cine o sa vii nebunatico ?

Da , stiu ca este o idee tampeasca si nebuneasca dar asa pot sa-l cunosc mai bine si sa ma apropii mai mult de el .

-Pai ...azi am o intalnire cu un baiat destul de dragut si as vrea sa vin cu el . Deci e ok ?

-Hmmm...mdea....haha...e ok , da. Emm , hai ca am putina treaba . Te astept peste trei zile ca sa ma ajuti . ma informeaza Mia si imi ichide fara sa ne luam ramas bun,una de la alta

Mda... Viata se schimba atat de repede ,da..am ramas destul de socata . Imi revin din socul pe care l-am suferit si ma uit la ceas . Este trei dupa-amiaza si am întâlnirea la ora noua seara . Ce as putea sa fac pana atunci ? Probabil o sa plang pentru singuratatea mea ...

Ma uit prin camera mea și ma gândesc ce as putea face iar intr-un final îmi vine o idee . As putea să-l sun pe Ambrogio...FUCK..nu am numărul lui . Atunci o sa ma schimb și o sa ma duc la clubul lui. Nu știu de ce simt nevoia sa fiu asa apropiata de el , dar cred ca mi-a cam plăcut modul lui de a ma aborda .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now