Capitolul 64

317 13 1
                                    

Perspectiva lui Dylan

Eu am propus liceului Emmei sa facă petrecerea aici . Nu ma gândeam ca voi avea curajul sa merg la ceremonia de absolvire și știam ca aici , la hotel pot sta într-un colt și sa ma uit la ea .
Într-un final Derek m-a făcut sa prind curaj și sa o vad cum își ia diploma și cum ea , de abia acum își începe viata .
Este atât de frumoasa , iar timiditatea ei ma face sa o iubesc și mai mult iar fiecare clipa petrecuta lângă ea ma face sa ma simt de o suta de ori mai bărbat ...

Am reușit sa o pierd chiar dacă o iubesc enorm ....

-Domnule Moore , va cauta cineva .îmi spune unul dintre oamenii mei , uitandu-se în podea
-Ce ai Craig? Ce s-a întâmplat?îl întreb în timp ce ma ridic de pe scaunul meu
-Domnule va cauta o doamna .
-Idiotule , sunt domnișoara !spune roşcata , intrând în biroul meu și venind spre mine

Eu nu spun nimic , dar băieții mei sar imediat pe ea pentru a o oprii sa nu se apropie mai mult de mine . Eu le fac semn sa iasă din camera și sa ne lase singuri și ma așez încet pe scaun.

-Domnișoara ?!o intreb eu surprins și gândindu-mă la prima mea noapte cu Emma
-Tu ce crezi? Vrei sa ma controlezi ?ma întreabă ea pervers și punându-se în poala mea
-Nu !tip eu la ea și o dau jos de pe mine
-Frumoasa ta este cu altul acum iar tu nu vrei sa te simți bărbat ? Vrei sa ii fii fidel sau ce? Nu te înțeleg .... Emma Evans a trecut mai departe , dar tu?!ma întreabă roşcata, țipând la mine

Nu pot s-o cred pe nebuna asta , dar de ce ar mintii ? De ce ar vrea sa ma minta ? Dacă Emma chiar a trecut peste mine ? Dacă ea acum ma înseala și eu plâng după ea ? Ce viata este asta ? Cum de am ajuns eu în situația asta ?

Eu , Dylan Moore bărbatul căruia nu ii pasa de nicio femeie , am ajuns sa plângă după una . Cum dracu' vine asta ?
Eu nu îmi mai vad viata fără Emma ,dar se pare ca ea și-a găsit pe altcineva și un alt rost în viata .
Ce am de pierdut dacă o fac sa se simtă bine , pe mica roșcată ?
Nu este nici urata ,dar nici frumusețea întruchipata...pot sa spun ca este acceptabila .

Fac cea mai mare greșeală ca o compar cu scorpia mea ...defapt acum nu mai este scorpia mea ...este a nu știu cui ..... Cum sa îmi facă Emm asa ceva ? Cum ?!

-Cu , cine este Emma , acum ?o intreb eu uitandu-ma la picioarele sale de miniona
- O sa îți spun după ce terminam ceea ce nu am început. După ce te fac sa o uiți pe amarata aia .îmi spune ea și sare pe mine

Accept imediat sărutările ei ,mângâierile ei ,absolut tot ceea ce vrea sa îmi facă . Ma dăruiesc ei ,chiar dacă asta înseamnă să o înșel pe Emma . Nu îmi mai pasa de nicio consecință , de absolut nimic din ce va spune iubita mea ...dar de fapt noi nu mai suntem împreună ...la noi totul s-a terminat , deci asta înseamnă că putem face ceea ce ne dorim si cu , cine ne dorim . Nu mai am nicio răspundere fata de ea . Eu voi face absolut tot ceea ce îmi voi dorii iar in momentul de fata o vreau pe roșcata asta . Nu este cine știe ce ,dar în momentul ăsta este ceea ce am nevoie. Pana la urma vechiul Dylan nu a dispărut , doar a fost ascuns în  spatele sentimentelor fata de Emma. Dacă vechiul Dylan s-a întors înseamnă că sentimentele fata de Emm au dispărut . Cine știe ? Poate Emma nu a fost marea mea iubire și poate nici eu nu am fost marea ei iubire .... Acum chiar nu mai contează trecutul , amândoi avem viata înainte și trebuie sa o trăim zâmbind .

Amândoi trebuie sa uitam unul de altul , cu sau fără sentimente pe care le avem ... Pana la urma intre noi doi chiar a fost ceva .  A fost exact aceeași adrenalina pe care o simți pe motor . Ai o secunda de euforie și la prima curba intri într-un pom sau într-o mașină și mori ...

Acum de ce sa mai gândesc asa ? Pana la urma femei sunt multe ..la fel ca și motoarele . Nu mai vreau sa iubesc pe nimeni, vreau sa îmi trăiesc viata după propriile mele legi , cum o trăiam înainte de a o cunoaște pe Emma . Emma , pot spune ca este un capitol incheiat din viata mea , dar parca ceva ma face sa ma gândesc in fiecare secunda la ea , sa vreau sa o simt , sa vreau sa ii aud glas , sa ii vad zambetul si mai pe scurt sa fie din nou langa mine . Parca ea era singurul lucru care ma facea sa ma trezesc dimineta , ma facea sa ma intorc de la servici si mai ales ma facea sa zâmbesc chiar daca aveam o zi nespus de proasta .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now