Capitolul 28

1.2K 51 11
                                    

Perspectiva Emmei

Ma trezesc datorita razelor de lumina care pătrund în camera . În ultima luna am urat fiecare particula de lumina dar acum fiecare particula de lumina îmi arata cat de fericita sunt. A fost cea mai frumoasa noapte din viata mea , pentru prima data am putut sa dorm complet liniștită . Dylan mi-a demonstrat cat de mult ma iubește și ca regreta tot ce a făcut , cat timp ,eu am fost prizoniera in propria persoana . Ma zvarcolesc ca sa-l găsesc dar el nu este în pat . Ma sperii ,nu pot sa cred , am fost doar o aventura ...dar de ce pe mine m-a adus la el acasă ? Cat de proasta am putut sa fiu .... Ma opresc din a mai gândii prostiile astea când aud ușa de la baie ca se deschide . Din baie iese un Dylan absolut perfect , trupul lui de zeu grec este acoperit de un prosop de fapt prosopul se tine de coapsele lui iar abdomenul perfect este total expus privirilor mele. Doamne , cat de perfect este bărbatul din fata mea și bărbatul ăsta este al meu ...

-Iubito,cat timp o sa te mai holbezi la mine ? Apropo ,lasa-ma pe mine sa îți musc buza aia ....nici nu mi-am dat seama ca ma holbam la el și nici ca îmi musc buza ...
-Idiotule !încerc sa ma ridic dar o durere în partea de jos ,ma face sa ma arunc din nou în pat ...
-Te doare rău ? Eu am încercat sa nu îți provoc atâta durere dar tu erai ....asta îmi spune în timp ce vine spre mine și se așează lângă mine .
-Taci,idiotule ! Acum ce pot sa mai fac ? Oricum a meritat durerea .când mi-am terminat propoziția el ma ia pe sus și ma duce în baie .
-Iubito , eu o sa am mereu grija de tine . Piciorul cum mai este ?
-Piciorul este bine . Acum ieși !tip la el ca o nebuna
-Nu înțeleg ....oricum am văzut asta aseară .când vrea sa ma sarute iau o sticluță de gel de dus și ii dau cu ea în cap ,noroc ca era din plastic.
-Scorpie mica ...asta pentru ce a fost ?întreabă el cu o fata de cățeluș nevinovat ...
-Idiotul ,meu frumos ,asta a fost ca sa te doară și pe tine nu doar pe mine ....Acum ieși !și ii fac semn sa iasă din baie .
- Sa știi ca ma doare mai rău ca nu ma lași sa stau cu tine în baie . Ma rog ....eu nu as fii stat dar ....spune el zâmbind la mine . Zâmbetul lui il ador cel mai mult .
-Ieși și gândește-te cum o sa ieșim din dormitor . Eu nu am de gând sa stau toată ziua aici ...și acum se apropie mai mult și ma sărută ,i-am răspuns imediat . Nu știu ce îmi face ființa asta dar orice îmi face ,îmi place la nebunie . După ce si-a saturat pofta a ieșit din baie, cu un zâmbet seducător .

După 20 de minute în care m-am afundat în apa și în gânduri m-am decis sa ies . Astăzi trebuie sa ma duc la bunicul și sa ma duc sa depun la liceu ,rezultatele pe care le-am obținut în Olanda . Am obținut rezultate bune , având în vedere ca eu eram mereu băută și ca venea un profesor acasă . Mama nu m-a lăsat sa ma duc la liceu ,în Olanda ,a angajat o profesoara care sa ma ajute la fiecare materie . Nu a venit mereu , nici ei nu ii prea ardea dar îmi dădea note mari ,asta este tot ce conta .
Când am ieșit din cada ,am cautat un prosop dar tot ce am găsit era un prosopel care îmi acoperea posteriorul .... O sa mi-o plătească pentru asta .

Când am ieșit din baie ,Dylan stătea pe pat și citea o carte .
-Nu credeam ca tu stii sa citești ! Apropo , idiotule ești un mare nesimțit!spun eu nervoasa ,în timp ce băteam dintr-un picior ...
-Acum ce am mai făcut ?întreabă cu o fata de nevinovat dar își ridica ,capul și vad ce zâmbet triumfător afișează ...
-Atunci ...dacă vrei sa ne jucam ,hai sa ne jucam .în urmatoarea secunda îmi dau prosopul jos și raman total goala ,în fata lui . Nu se aștepta la asta dar el nu trebuie sa se pună cu nebunia mea.

Imediat se ridica din pat dar eu alerg sa intru în dresing dar prea târziu ca imediat a intrat și el și m-a și izbit de un perete ..
-Iubito,eu spun sa nu te mai joci cu mine . Vrei sa te fac sa nu mai mergi o luna ?după ce își termina întrebarea începe sa ma sarute pe maxilar și coboară pana la gat unde își înfige colții ,asta sigur o sa dureze mult .
După ce ma mai sărută o data pe gat , îl împing de pe mine.
-Hai gata ! Controleaza-ți hormonii ! Pana la urma ti-ai primit porția și încă sunt supărată...când ma aude se încrunta ...
-De ce ? Ce am mai făcut? Tot tu ești supărata ? Nu eu te încing si dupa te las ....când l-am auzit îmi venea sa rad dar trebuia sa raman serioasa ....
-Nu dar eu m-am trezit singura ,în pat ...ii spun suparată.
-Iubito ...si nu îl mai las sa termine chiar voia sa spuna ...
- Ai doua variante ori îmi dai ceva de îmbracat ori cobor cu prosopul ala pe mine ...spun eu uitandu-ma cu o privire de cățeluș ,la el
-Dacă Derek și Mia nu ar sta pe capul meu ,te-as lasa sa umblii complet goala .
-Idiotule! Acum îmi dai ceva sa ma îmbrac ?
Se duce spre un sertar și îmi da o pereche de boxeri iar după eu ma duc și iau o camasa . Îmi iau boxerii pe mine și după camasa . Camasa îmi trece de posterior ,asta este bine . Camasa asta,este cu 10 numere mai mari decât mine ,mânecile îmi atârnă și nicio forma nu mi se mai vede . Dylan vede ca ma chinui cu mânecile asa ca vine și le face sa îmi vina pana la încheietura . Oricum se vede ca acesta camasa este a unui munte de om.
Ieșim din dresing după ce își ia și Dylan o pereche de pantaloni de trening pe el.
Acum ,sa vad dacă a rezolvat problema cu ușa . Ne oprim amândoi în fata ușii dar Dylan fuge pana la una dintre noptiere . Ma uit ciudat la el dar nu ma baga în seama . Se întoarce la fel de repede dar de data asta are o cheie .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now