Capitolul 12

1.9K 76 4
                                    


-Iubito,știu ca sunt nesuferit dar nesuferitul ăsta are cea mai frumoasa iubita .
Nu mai știam ce sa zic ,ce sa fac dar mi-am revenit ,nu trebuie sa creadă ca m-a intimidat . Nu pot sa par slaba în fata unui străin ,de fapt nu trebuie sa par slaba în fata nimănui.
-Pai se pare ca acea iubita frumoasa ,o sa fie supărată ,cand o sa ma vada aici .Trebuie sa plec ,nu vreau sa îți fac probleme .încerc sa schițez un zâmbet dar nu cred ca îmi prea iese .
- Pai nu cred ca o sa se supere ,pana la urma vad ca este puțin încordată și încearca sa zâmbeasca fals . Nu cred ca este supărata , doar ca este socata . Am dreptate ?din nou își arata minunatul zâmbet .... doamne ce zâmbet și când ma gândesc ca eu am avut aparat dentar ca sa am zâmbetul ăsta...și tot nu se compara cu al lui.
- Cretinule ! De unde vrei sa știu eu dacă iubita ta este supărata sau nu ?ok , asta sper sa meargă . Sa fac pe proasta și sa ma lase sa plec ,adica sa îl fac sa creadă ca sunt proasta .
- Pai este în dormitor du-te și vezi dacă este supărata .cred ca planul a funcționat dacă el ma crede atât de proasta încât sa intru în patul lui , de prima data cum l-am văzut .
- Nu ,lasă pot sa supraviețuiesc și fără sa știu dacă tipa aia este supărata . Acum du-te dracu' la ea și eu o sa plec .

Se uita câteva secunde la mine și eu ma îndrept spre ușa de ieșire dar doua mâini mari și puternice , ma prind de talie .
- Lasa-ma ,lasa-ma ,naiba jos !!! Ești un cretin !! Cretinule lasă-ma jos !
- Calmeaza-te , ti-am spus ca nu am de gând sa te ating dacă tu nu vrei ...și dacă vrei.... nu o sa mai scapi....
- Dupa cum observi deja ma obligi ,deja ma atingi și eu nu vreau ! Prostule !!!
- Eeee ...hai ca prost este mai comun , mi-l spun multi și sa știi ca ei nu scapa bine . Cine m-a făcut prost....
- Spuneai ca nu o sa îmi faci nimic dacă nu vreau . Eu nu vreau sa fiu aici , de fapt nu vreau sa fiu aici cu tine !
- Iubito, eu am spus ca nu o sa te ating dacă tu nu vrei ....
Acum ma lasă jos și ma face sa ma uit direct în ochii lui . În tot corpul meu se trimit scântei , ce îmi pot face doar o pereche de ochi superi . Ochii lui ma liniștesc chiar dacă faptele lui ma îngrozesc . Nu știu ce vrea de la mine , nu știu cum reușește sa apară asa simplu' intr-o cursa .... Nu știu nimic despre el !

Ma întoarce cu fata spre o ușă și el o deschide . Observa ca eu nu vreau sa intru și ma împinge de la spate . Camera este superba , are mobila de culoare crem și un dulap imens care este tot făcut din oglinda . Camera este foarte primitoare , miroase a vanilie , ador mirosul de vanilie ,îmi aduce aminte de niste prăjituri pe care le făcea bunica .
Tresar și îmi aduc aminte ca este și el aici , în momentul în care închide ușa .

- De ...de .. de ce ai închis , ușa ? Puteai sa o lași deschisa oricum suntem singuri in casa asta !
- Stai calma , vreau sa te faci comoda și sa te obișnuiești cu mine .sa ma obișnuiesc cu el ? Ce dracu' vrea sa însemne asta ? Acum ma sperie și mai rău . În plus ma mai doare și capul , nu trebuia sa beau asa mult .
-Lasa-ma sa ies ,animalule !!!dau sa ma duc spre ușa dar el ma prinde de talie și ma arunca pe pat. Acum chiar sunt speriata .....
- Emm, nu mai tremura, nu am de gând sa îți fac nimic . Doar ca nu vreau sa te las sa conduci în halul ăsta și de fapt nu vreau sa te las sa pleci.

Se apropie din ce în ce mai mult , ii simt respirația , îl simt asa aproape de mine , ma simt bine sa îl știu asa aproape dar nu știu de ce .

-Da-te jos , da-te jos de pe mine ! Acum !am prins curaj dar habar nu am cum .
- Îmi palce când te zbați , îmi place sa te simt asa de aproape , îmi place tot la tine .
-Psihopatole , da-te de pe mine , dacă vrei sa mai ai moștenitori ! Da-te !!!

Nu se da jos de pe mine din contra se apropie mai mult de mine și ma sărută lung pe obraz . După ce termina cu obrazul se îndrepta spre gat , ma sărută pe gat și după ma musca , își înfige dinții puternici ,în pielea mea fina .

-Auuuuu!!!!!lacrimile îmi curgeau pe obraji , ma durea și el nu se lasă .
- Tipa , urla dar vreau sa ma strigi pe nume . Striga Dylan , striga !!!
Nu aveam de gând să fac ceea ce îmi spune el sa fac . Nu sunt un câine sa fac ce îmi spune el.
-Dylan, opreste-te ! Dylannnnn... ma durea pielea gatului , ma durea rău dar s-a oprit , în sfârșit s-a oprit .
- Emm, scuze dar nu m-am putut abține .. iarta-ma ... sunt un prost ... chiar sunt un prost ...
A început sa isi dea palme în cap , sa se tragă de par ... sincera sa fiu , urăsc chestiile astea de pe gat dar la el mi-a plăcut , doar ca m-a durut.....
- Nu este nimic , o sa îmi treacă .. nu aveam curaj sa îl privesc în ochi , îmi era prea rușine , îmi era rușine ... ca mi-a plăcut .....
Se apropie de mine și se pune în genunchi în fata patului , pe care stăteam . Încerca să se uite în ochii mei dar eu nu puteam .
- De fapt nu prea o sa îți treaca ,asa curând . Dacă ai noroc intr-o săptămână de abia o sa înceapă sa îți dispară .
- Aaaaa.....aa...adică eu o sa stau cel puțin o săptămână cu pata asta pe gat ?
- Iarta-ma , chiar nu am vrut dar ....
- Ieși !
- Emm....
- Am spus sa ieși !

În sfârșit m-a ascultat și a ieșit ,acum ce sa fac ? Nu pot sa mai stau cu el ,aici... Fereastra , ferestra este o idee buna , nu îmi pasa ce distanta este pana jos ,eu vreau sa ies de aici .

Am sărit , Doamne chiar am sărit,am frica de înălțime dar din cauza nesuferitului ăla ,am făcut-o și pe asta . Acum alerg ca o nebuna prin pădurea asta . Ma opresc ca sa fac o pauza , oricum nu prea cred ca o sa ajung undeva deoarece totul mi se pare la fel . Alt loc nu a găsit și el unde sa ma ducă ?
Încep din nou sa alerg , acum se mai aud o pereche de pasi pe lângă ai mei .....
- Emm, iarta-ma nu am vrut ! Iarta-ma !
-Dylan , lasa-ma ! Vreau sa ma duc acasă ! Nu ma....
Nu apuc sa termin propoziția , pământul îmi fuge de sub picioare , încerc sa mai fac câțiva pași dar totul pare ca fuge de mine , nici numai simt dacă mai fac vreun pas . Ultimele cuvinte pe care le-am auzit au fost "Emm , iarta-ma !".

"Este negru ,tot ce ma caracterizează acum este negru . Nu mai simt nimic , nu pot sa ma mișc de parca cineva ma tine ca sa nu ies la suprafață . Numai suport apa asta ! De ce nu pot sa vad ceva colorat ? De ce nu exista pești în apa asta ? De ce nu pot sa ies ?
Îmi este frica , imi este frica de ce se poate întâmpla . Ceva îmi da forță sa ma ridic la suprafață , imediat un val ma baga din nou la fund , numai am nicio speranta ca voi scapa . Simt o mana cum ma ridica spre suprafață , ma scoate și ma prind de gatul lui ,de abia mai pot sa respir . Ochii mi se întâlnesc cu ai lui ,sunt superbi . Nu m-am bucurat prea mult de ei pentru ca ....."

-Nuuuuu ,e numai vina mea !!!!
- Iubito , sunt aici , gata sunt aici !
- E numai vina mea ! A mea ,a mea....
- Iubito a fost un coșmar , acum hai dormi .

Perspectiva lui Dylan

Dupa ce am ieșit din camera , ma simțeam ca un nemernic .... nu m-am putut abține . Ce vina am eu, ca ea arata asa bine ?

Ma opresc din gândit , când aud o fereastra ca se tranteste , sigur este fereastra din camera Emmei . Fata asta chiar este o leoaica , îmi place , îmi pune imaginația la lucru'. Vreau sa îmi pună imaginația la lucru' și în alte domenii nu doar sa fac pe detectivul ....

Încep sa alerg prin pădure după ea dar când am văzut-o am lasat-o mai încet , voiam sa vad ce are da gând sa facă. Dupa ce am strigat-o și doar a țipat la mine . Am văzut cum își pierde din echilibru , imediat cum am vazut-o ca nu se mai tine bine pe picioare am fugit spre ea și am prins-o exact în momentul în are era sa se prăbușească . Nu am mai trecut demult timp prin sentimentul ăsta , am simțit cum îmi îngheață sângele în vene .

După ce m-a luat somnul și pe mine , o simt cum se mișcă ,cum se agita lângă mine . Ma trezesc și observ ca ea încă doarme , însemna că acum are un coșmar , spune și niște cuvinte dar nu le înțeleg .....
După vreo 2-3 minute , în care am încercat sa o trezesc , s-a trezit țipând și cerandu-mi "scuze", nu înțeleg dar o las asa . Acum ii trebuie odihna . O sa aflu eu ce o face sa aibă coșmaruri.
O pun cu, capul pe pieptul meu , îmi place senzația pe care mi-o lasa ,îmi place mirosul ei .

O simt mai liniștită asa ca ma ia și pe mine somnul . Mi-ar plăcea sa ma ia mereu somnul , cu ea în brate .

Perspectiva Emmei

Luni,ora 7:40 A.M

Nu am mai dormit de mult timp asa de bine , oare acum de ce am dormit ca și când nu as avea nicio grija ?
Un miros puternic de parfum , parfum bărbătesc ma face sa ma trezesc .
- Nuuuuu,nuuuuu!!!! Ce am făcut , nu cred nici măcar nu îmi aduc aminte ...
- Tu regreti ca te-ai culcat cu mine dar nu îți aduci aminte ?arata bine și dimineața , asa ciufulit și cu o fata de copil supărat . Arata minunat .
- Da .... adică nu !!!!Noi am ......
- Iubito, stai calma.....

Numai apuca sa spuna nimic deoarece în pragul ușii apar oamenii pe care o sa-i omor ..... Când o sa plec de aici.....

- Scuze , dacă v-am deranjat ! Hai, hai sa coboram !
- Nu !
- Da !ce încearca Dylan sa facă ? Acum ne contrazicem , dacă sa iasa sau nu afara idioții ăștia.........

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now