Capitolul 27

1.2K 50 14
                                    

Perspectiva lui Dylan

Sunt în biroul meu ,de câteva minute . Nu știu ce simt acum , ce gândesc ,ce vreau și mai ales nu știu ce o sa fac. În momentul de fata beau un pahar de whisky ,doar pe ăsta o sa-l beau .
Ma bucur ca Emma trăiește dar de ce nu ne-a sunat ca sa ne spună ca este bine ?
O iubesc , când am vazut-o la spital mi-am dat seama cat de mult o iubesc dar nu pot sa o iert asa ușor . De fapt pot dar pana la urma am și eu mândria mea . Da-o dracu' de mândrie ! Dacă ar venii și mi-ar spune de ce m-a părăsit și ca încă ma iubește ,as ierta-o . Nu pot sa o urăsc ,dacă o urăsc pe ea este ca și cum m-as ura pe mine . Vreau sa vina la mine și sa îmi spună ca m-a iubit și ca ma iubește ,doar de atata am nevoie și o sa fie din nou a mea .

Vreau sa ies din birou deoarece aud niște zgomote dar privitul în gol și gândul la Emma sunt mai importante . Sa o ia dracu' de firma , nu îmi mai pasa de firma asta . Mie îmi pasa de Emma dar dacă ei nu ii pasa de mine ?

Înainte sa mai iau o gura din băutura spirtoasă ,o vad pe Emma cum intra nervoasa ,pe ușa . Ma bucur ca a aflat ca eu sunt M.. Voiam sa ii spun dar nu știam cum .....

După ce am auzit-o ca mi-a spus ca ma iubește ,nu am mai rezistat și am început sa o sarut cat mai pasional și sălbatic posibil . Imediat cum am văzut ca își pune picioarele în jurul taliei mele ,am lipit-o și mai puternic de perete și de corpul meu . Aveam nevoie sa o simt atât de aproape de mine. Se vede ca și ea își dorea asta ,se simte după modul în care ma sărută . Nu are ea experienta în sărutat dar modul cum încearcă sa se lupte cu mine pentru dominare ma excita,ma excita al naibii de rau . Nicio femeie , cu experienta vasta în chestiile astea nu a reușit sa ma excite în halul ăsta și atât de ușor . Dacă nu o sa ma opresc o s-o fac a mea ,aici și acum . Când vreau sa ma îndepărtez din sărutul plin de dorința ,ea ma trage la loc .
Nu am putut sa o refuz asa ca am început sa o sarut din nou,o sarut cum nu am mai sărutat pe nimeni . Puștoaica asta ma face sa îmi pierd mințile ,ma face sa o doresc din ce în ce mai mult ,ma face sa o iubesc din ce în ce mai mult . In secunda următoare am dezlipit-o de perete și am pus-o pe canapea dar nu brutal ,am pus-o foarte încet și grijuliu . Are un corp firav dar corpul ei firav ma înnebunește și vreau sa-l simt mai repede ,vreau sa simt cum ea ,toată îmi apartine. Nu înțeleg de ce ea nu refuza ,nu refuza nici în momentul în care încep sa o sarut și sa o musc pe gat ,din contra își înfige degetele micuțe în parul meu ,asta ma înnebunește . Nu am lăsat nicio femeie sa îmi pună mana în par dar când o face ea ,as vrea sa nu se mai termine . Nu înțeleg ce mi-a făcut fata asta dar nu vreau sa o pierd .
Simt ca si ea ma iubește după modul în care ma atinge și ma sărută .

Ma opresc în momentul când voiam sa ii dau bluza jos , nu voiam sa o fac aici a mea....

-Emm,nu este momentul..spun în timp ce ma ridic de pe ea și ma așez pe marginea canapelei ..
-Am înțeles . Tu nu poți sa ma ierți . Nu este nimic ,o sa plec departe ..... dar sa știi ca eu nu am plecat de bunăvoie . Dacă ai cunoaste-o pe mama. Nu mai contează ! Doar vreau sa știi ca te iubesc și nu am mai spus asta unui băiat ,din inima .....se ridica sa plece dar ii prind mana și o întorc spre mine în asa fel încât sa cada în poala mea..
-Iubito , eu te iubesc! Doar ca nu vreau sa faci ceva ce o sa regreți ... Te-am iertat din clipa în care mi-a sărit în brate ,la spital . Am văzut ca și ție ti-a fost dor de mine, am văzut ca ești distrusa fără mine . Este adevărat ca atunci când am văzut pozele ,dinaintea accidentului ,cu tine ,am crezut ca ești bine ,ca ești fericita și ca mai uitat ...spun puțin abătut si cu lacrimi în ochi .
-Iubitule , de ce crezi ca am ajuns în halul ăsta ? Crezi ca arat în halul ăsta pentru ca m-am distrat ? Dylan ,am murit de dorul tău ! Am avut momente în care îmi venea sa îmi trag un glonț în cap dar nu aveam pistol iar accidentul .... Accidentul l-am făcut mai mult ca am vrut . Am vrut sa mor ,când am aflat ca tu ești cu secretara ta dar nu am putut . M-am aparat și nu am decât o problema temporara cu piciorul .
-Emm,am văzut ca schiopatezi dar .... Este ceva grav ? Te doare ?fata asta a gândit exact ca mine doar ca ea era dispusa sa moara doar pentru ca ea credea ca eu am uitat-o și nu o mai iubesc . Chiar nu trebuie sa o pierd ,am trecut prin multe din cauza ei dar am înțeles ca ea nu are nicio vina .
-Dylan ,nu ma doare doar ca o sa schiopatez pentru o perioada . Iubitule,tu chiar mai iertat ?ma întreabă de parca ea nu merita nimic ,se simte prea vinovata. Nu are de ce ...pana la urma mama ei trebuie sa se simtă asa . Era sa omoare trei oameni .....
-Emma,ti-am mai spus, eu te-am iertat dar fii sigura ca o sa fii pedepsita pentru ce mi-ai făcut.

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now