Capitolul 8

2.1K 82 0
                                    

Nu sunt sigura ca era el dar motorul sigur era același ca și la cursa. Nu mai stau pe gânduri și ma urc pe motorul meu. În timp ce ma apropiam mai mult de motorul misterios , eu ma gândeam la toate lucrurile care m-au "măcinat "în ultimele ore . Nu pot sa cred ca am pierdut o cursa din cauza unui necunoscut , nu știu nici măcar de unde a apărut ... adică la începutul cursei sigur nu era ... de unde are aceeași teorie ca și mine și mai important are motor ca și al meu . În afara de mine , nimeni din L.A. nu are un astfel de model dar persoana asta are . Acum sunt din ce în ce mai curioasa . Vreau sa vad cu arata , vreau sa știu de unde este , vreau sa știu de unde are motor ca și al meu ..... Par stupida , adică ce poate sa para asa de ieșit din comun , ca cineva are un motor ca și mine ... motorul ăsta este adus din Europa și nici măcar acolo nu a apărut... dar bunicul are relații și a făcut rost de unul ,exact asa mi-a explicat și el .
Ma opresc din gândurile mele în momentul în care opresc și motorul . Mulțumesc lui Dumnezeu ca am prins "rosu "la semafor , asa pot sa ma apropii mai mult de el.
Imi fac loc printre mașini , erau vreo 10 mașini intre noi . După câteva secunde îmi opresc motorul în fata sa. Nu îmi dau casca jos doar îmi ridic ridic protecția de pe ochi . Acum sunt din ce în ce mai curioasa . O sa îmi cer revanșa , atunci sigur o sa câștig . Cum ma vede ,ca ma îndrept către el își ridica și el protecția , sincera sa fiu ma așteptam sa își dea casca jos dar merge și asa . Cu cat ma apropii mai mult de el ii observ albastrul frumos al ochilor sai . Doamne , ce ochi. Sunt mult mai frumoși decât ai mei . În momentul în care ochii noștri se întâlnesc , amândoi nu ne mai mișcăm , nu mai facem niciun pas . La asta nu ma așteptam . Gata , m-am trezit din hipnoza,pe care mi-au provocat-o ochii lui albastrii.
- Cum naiba ai reușit sa câștigi ,amărâta aia de cursa ?din cauza câștii vocea mea este de nerecunoscut dar asta însemna că și vocea lui nu o s-o cunosc nici măcar nu o sa ii aud vocea lui ,normala .
- Cum ai spus și tu ,a fost o cursa amărâtă. Te-ai lăsat prea ușor ,crezând ca ai situația sub control . Niciodată nu ai situația sub control ...deja mașinile au pornit și ne ocoleau ,unii ne claxonau dar se pare ca lui nu ii pasa el ma privea fix în ochi și își continua ideea . Nu depinde de tine tot , trebuie sa te aștepți la orice , lumea asta nu este ceea ce pare . Lumea asta depinde de oameni dar tu depinzi de tine și de deciziile tale . Ai pierdut din cauza ca te crezi prea buna , nu uita ca nu ești singura în cursă, în cursa vieții ,sunt alții mai buni decât tine .
A dat sa plece dar imediat ce mi-am dat seama , l-am prins de mana .
- Vreau revanșa !am spus-o foarte hotărâtă , chiar vreau sa îl înving.
- Nu , nu are sens ... Nu ai pierdut .
A plecat , ce naiba , a plecat și m-a lăsat cu mai multe întrebări decât aveam înainte . Din mijlocul străzii ma uitam la motorul său , care abia se mai vedea . Când sa ma duc spre motorul meu , am găsit pe jos o bratara , asta nu era înainte aici , este a lui . Nu stau mult sa ma gândesc și o ridic de pe jos . Mi-o pun la mana ,chiar dacă este cam mare pentru încheietura mea firava , nu vreau sa o pierd. Este o bratara frumoasa , bănuiesc ca este din argint iar pe ea are doua talismane , unul cu o scoica iar celalalt cu D. Bănuiesc ca D-ul vine de la iubita lui . Poate o sa-l mai întâlnesc iar atunci o sa ii dau bratara .
Din buzunarul gecii începe sa îmi sune telefonul .Fuck , este Edan ....acum ce o sa ii spun?!
- Emm , unde sunteți ?
- La club , adică eu acum sunt afără , ca nu îmi place mirosul de tutun ... iar fetele sunt înauntru.
- Care fete , Emm?
- Pai .... Mia ,Alessia și Michelle ... aaaaa și desigur ca Aylin ... Este și Aylin cu ele .
-Emm , fetele sunt aici dar...
Doamne ce bine ca Aylin este acasă , gata nu a aflat , asta este bine .
- Bine , scuze , acum vin și eu acasă !
- Emma ,Aylin nu este cu fetele , nu a venit cu ele ! Emm, credeam ca este cu tine .
FUCK ... fata asta ma baga în belele dar și maimuțele alea 3 ma enervează ... Ele știu unde este Aly.
- Edan , Aly a dispărut .... dar fetele știu unde este și nu vor sa îmi spună ... și am plecat după ea ... bineînțeles ca nu i-am spus de băiatul ala cu ochi superbi și misterios dar ENERVANT. Nu i-am spus ca din cauza lui am uitat de Aly... chiar ca sunt cea mai rea sora ... cum am putut sa uit de Aly din cauza unui băiat,cum ?
- Nu !!!!Emma vii imediat acasă ,o s-o găsesc eu ...
- Dar....
- Nu , Isabella treci imediat acasă ! Acum !nu înțeleg de ce omul ăsta nu sta în banca lui ... de ce nu doarme la ora asta ... Acum ca ma gândesc mai bine ,eu nu înțeleg multe .... Bine măcar ca la școală înțeleg ceva .

Duminica ,ora 3:20 A.M.

Edan era din ce în ce mai nervos dar nu tipa și nu zicea absolut nimic sau ma rog asa îmi pare mie , ca este nervos . Sunt sigura ca și el știe unde este Aly ori i-au spus fetele ori are alte surse . De ce mie , nu îmi spune nimeni , ce dracu' se întâmplă și unde dracu' este Aylin ? Jur ca o sa iasa urat când o sa vina acasă ... dacă o sa vina ... Doamne , mintea mea a luat-o razna !
- De ce sunteți asa calmi ? Ma rog voi sunteți bete .... dar tu , tu cum poți sa stai asa calm ? Tu nu te gândești ca poate pații orice , poate sa fie rapita sau poate .....
-Emma,calmeaza-te ! Aylin a mai dispărut în felul ăsta doar ca tu la ora asta dormi sau cel puțin înainte dormeai la ora asta . Asta trebuie sa faci și acum . Aly o sa fie bine , mai are puțin și vine acasă .

Ce cacat , este prea calm ! De la prietenele mele nu pot sa aflu nimic , sunt prea bete ... Alessia doarme la baza scărilor , Mia doarme pe masa din fata televizorului iar Michelle este întinsă pe lângă picioarele lui Edan , exact ca o pisica . Măcar eu mai pot sa ma țin pe picioare . Oricum nici eu nu mai pot sa ma țin pentru mult timp pe "scobitorile" mele , deja alcoolul își face efectul . Ma duc spre canapea dar nu prea pot sa merg ... cum naiba pe motor am putut sa stau și sa- l conduc ca la carte dar acum nu pot sa ma mișc 2 metri ?! Edan își da seama ca nu ma țin prea bine pe picioare , după ce o ocolește pe Michelle pe mine ma ia ca pe o mireasa și ma duce în camera lui . Știa ca aici ma simt cel mai bine .
Somnul deține acum controlul corpului meu dar înainte sa închid ochii ,în cap îmi apar acei ochi de culoare mării ,acei ochi care m-au hipnotizat ... îmi păreau cunoscuti dar nu am de unde .... sigur este din cauza alcoolului .

Duminica ,ora 8:45 A.M

Ma trezesc brusc , din cauza unor țipete , nu iar , iarăși Edan si-a adus panaramele acasă și Aless face crize. Pana la urma de ce face crize ? Nu o înțeleg .

Când ies din camera pur și simplu îngheț , nu am mai vazut în viata mea asa ceva.
- Alessia , ce faci ? Doamne ,da-te jos !!!! Ai băut ,încă ești beata ?eram socata ,nu pot sa cred asa ceva ,ele doua se înțeleg foarte bine .
- Nu , nu ma dau jos pana nu o fac sa sufere , exact cum am suferit eu ! Prima data am iertat-o dar acum....
Nu înțelegeam nimic din ce vrea sa spună , pana în momentul în care îl vad pe Edan ca iese din camera , cu un prosop ,în loc de pantaloni..... oooo nu cred ca a făcut asta ...nu cred... ea este prietena mea... Iaccccc .... și ce este mai rău este ca el a ieșit din camera mea.... Iaccccc, din toate camerele din casa asta ,imensa el fix în a mea si-a dezlănțuit hormonii.
Nu pot sa le las sa se bata , pentru un băiat ,chiar dacă băiatul ăsta este fratele meu .
Intervin intre ele , ma bucur ca pe ele am reușit sa le despart . Cred ca am mai multa forță ,acum sau încă sunt puțin beata și băutură mi-a dat mai multa forță .
-Panarama , naibii!!! Tu știai ,erai singura care știai !
Ce naiba sa știe ? Nu cred.... sper ca nu se refera la ceea ce ma gândesc eu ... nu este o idee rea dar ...
- Hai sa îți spun ceva , sa știi ca este bun din toate punctele de vedere.
Iaccccc... puteam sa trăiesc și fara sa știu asta ... e scârbos .... e fratele meu .
Aless se pregătea sa sara în parul lui Michelle dar am oprit-o și ma îndreptăm către camera lui Edan , nu puteam sa o duc în camera mea ,nici eu nu știu dacă mai pot sa intru .
-Mia condu-o tu pe ,Michelle pana la ușă .vocea fratelui meu m-a făcut sa realizez ca era și Mia acolo.
- Dar iubi.....
- Sa nu îmi spui asa , Michelle ai fost încă o aventura , atâta tot .
Am intrat în camera iar Aless s-a aruncat pe pat începând sa plângă , m-am așezat și eu langa ea și am început sa o mângâi pe par iar în momentul ala am observat ca îmi lipsește BRATARA !!!
- La dracu' !!! Nu pot sa o pierd !
- Nu o s-o pierzi doar ca eu nu mai vreau sa o vad . Aless îmi spunea printre lacrimi.
- Ce treaba ai tu cu ea ? Nici nu știai ca o am !! Ce naiba ?!??!
-Emm , despre ce vorbim ?
- Despre bratara !nu trebuie sa o pierd , nu este a mea și trebuie sa i-o dau înapoi ,când o sa ne mai vedem .... dacă o sa ne mai vedem .
- Emm , nu ai mai purtat o bratara de când ți s-au rupt toate "talisamnele" tale , norocoase , în momentul în care .....

Iubirea Cursei // Wattys2018//Donde viven las historias. Descúbrelo ahora