Capitolul 7

1.9K 75 2
                                    


Doamne , sper ca fata de sub ea sa nu pățească nimic , sper sa nu ajungem pe la politie . Asta nu ar da bine în dosarul de admitere .
- Aylin , Aylin , Aylin !!!!prietenele mele ori sunt prea bete ori vor sa ma facă pe mine sa mor . Acum o bătaie  îmi mai trebuia . După cum observ nu prea am șanse sa le despart . Cel puțin eu nu , doar un băiat , poate dar toți se uita la ele ca la niște păsări rare . Bine , recunosc si eu sunt la fel de uimita  dar trebuie sa le despart .
Ma îndrept mai mult spre ele și încerc sa le rezolv situația  dar fără niciun rezultat , parca sunt lipite . Deja observ ca bruneta , de sub Aylin , are buza sparta , asta nu se sfârșește bine .
- Aylin , gata , las-o !!nu puteam sa o opresc . Acum ca o vad asa de hotărâtă ,chiar nu înțeleg ce i-a făcut bruneta asta . Bine poate este și de la alcool dar asta pare pura răzbunare , cu sau fără alcool cred ca Aylin ar fii reacționat la fel .
  - O omor ,o omor, pe nenorocita asta  , pe tarfa asta !! Aylin tipa și continua sa ii dea palme și sa o tragă de par .
Când am încercat sa le despart , iarăși , bruneta aia m-a prins de par și m-a tras în jos . Asta a fost ultima ei mișcare , ba nu trebuie sa ma calmez și sa o iau pe Aly de pe ea .
- Eu nu sunt cum crezi tu dar tu și sora ta sunteți niște panarame .
Deja a întrecut măsura , acum eu și Aly împărțeam "sarcinile" ,pana la urma eu am cedat dar Aly nu .
Gălăgia din sala a dispărut , brusc , sper sa nu fie politia , sper.
Din mulțime apar doi tipi , îmbrăcați la patru ace , arătau perfect . Când s-au apropiat mai mult am observat ca unul avea ochii căprui spre  negru. Diferența dintre ei era ca unul avea  barba dar cu siguranță nu este mai mare cu multi ani decât celalalt .
  - Ce se întâmplă , aici ?cel cu barba părea foarte nervos , pana aici mi-a fost .Nu ajung la politie din cauza curselor dar ajung din cauza unei bătăi , pe care nu am provocat-o eu.
Măcar dacă o provocam eu ....
- Dupa cum vezi , vă învățăm sa pictați . Îți place pictura asta ?ok , oficial chiar este ciudat , în loc sa ma dea afara sau sa spuna ca o sa cheme politia dacă nu plecam de bunăvoie , el rade ....
- Cel mai mult mi-a plăcut cum încercai sa le despărți. Erai haioasa . Și apropo....
- Opreste-te din ras , șefule și ajuta-ma sa le despart , dacă nu vrei sa moara cineva aici ....
- Unu' nu sunt eu șeful și doi , nu vreau sa le despart , oferă un spectacol prea bun .Doamne ,omu' ăsta mă calcă pe nervi, nu vreau ca sora mea sa fie o criminala .
- Dacă nu le despărți tu , eu tot o sa încerc !
- Sa știi ca mie îmi face placere sa te vad , cum te chinui . Arăți bine când pierzi ceva .....
- Ești un idiot ! Cheamă-l, dracu' pe șeful , clubului ăsta idiot !!! Bănuiesc ca și el este la fel de idiot ca și tine ....am spus mai încet , crezând ca nu ma aude ... sau cel puțin asa am crezut ...
-  O fii el un idiot dar nu am cum sa îl chem pentru ca are treaba ..
- Nu îmi pasa , doar desparte-le , dacă nu vrei sa ți se închidă clubul și sora mea sa intre la pușcărie .
- Observ ca surorii tale nu prea ii pasa de pușcărie sau de cubul ăsta . Ție de ție îți pasa ? Oricum pierzi cam des .....
  - Gata , fetelor , gata !în sfârșit băiatul celalalt se baga intre cele doua nebune .
-Sara ,gata , termina ! Te porți ca o descreierata !ok ... băiatul ăsta e ciudat ,fata aia de abia se mai tine pe picioare , la cat de șifonata este și tot de ea se ia . Aylin nici nu pare ca s-a bătut , are doar câteva zgârieturi și vânătăi iar parul este total răvășit .
- Tot de mine te iei ? Nebuna asta ....  a sărit pe mine ,nu eu pe ea ,eu doa.... fata avea lacrimi în ochi dar se pare ca nu voia sa le dea drumul , pare puternica .
- Eu, în locul tău as tăcea dacă nu vrei sa afle tot clubul cat de curva ești !sora mea era din ce în ce mai nervoasa și cred ca Sara nu o sa plece întreaga de aici, dacă nu o sa își tina botul ala rosu',închis .
-Ia-o ,de aici și du-o acasă !băiatul care le-a despărțit ,o trimite pe fata aia acasă,e ciudat .
- Iubitule ,vreau sa stau cu tine .. acum si-a arătat lacrimile . Lacrimile i-au inundat fata ,chiar o doare foarte tare sau cel puțin asa pare.
-Pleaca , dacă nu vrei sa iasă urat !Apropo sa nu îmi mai spui în viata ta , cuvântul ala . Tu nu ai fost decât o aventura , doar ca îmi place sa te fac sa te simți importanta .Acum pleaca și spune "mersi "ca te trimit cu un șofer .

Chiar a fost nesimțit , băiatul ăsta,  oricum ea pare genul de fata care umbla cu 100 de baieti , deci nu cred ca o sa sufere după el.
După ce a mai mormăit ceva,fata , a plecat. În momentul în care a plecat , toată lumea s-a întors la ceea ce făceau înainte de bătaie .
Când sa ma întorc sa o cert pe Aylin ,ea  nu mai era . Unde naiba este ? Fata asta chiar este de speriat !

- Fetelor , ați vazut-o pe Aylin ?toate se uitau ciudat la mine , sigur știu ceva și ceea ce știu ele o sa ma enerveze pe mine . Alt motiv nu ar avea ca sa tacă .
Spre mine vine Mia , care era beata , bine toate eram bete dar spre deosebire de pe ele , eu nu mai simțeam beția , acum eram înfricoșata , din cauza lui Aylin .

-Emm , o sa fie bine ..... chiar nu o sa pățească nimic , o sa se distreze mult în seara asta ....Mia se chinuia sa  scoată fiecare vorba dar după ce a spus și ultimele cuvinte , prietenele mele au început sa rada ca prostule . 
-Emma , Aylin o sa aibă o noapte ...ma rog cea mai rămas din ea ...o noapte minunata . După cuvintele pe care le-a spus Michelle ,i-am tras o palma de a căzut pe jos , numai avea putere sa se ridice ... dar nici nu ii pasa ,ea râdea ... și râdea în continuare.
  Prietenele mele sunt prea băute și prea bătute în cap . Simt cum durerea de cap pune stăpânire pe mine dar trebuie sa o găsesc pe Aly , nu vreau sa pățească ceva , dacă ar pații ceva nu o s-o mi-o iert niciodată . După ce am cautat-o prin tot clubul și prin preturile acestuia ,m-am decis sa îl sun pe Edan , știu ca nu o sa îmi facă nimic  dar eu ma simt o iresponsabila .

Dupa al 3 Lea ton de apel, Edan răspunde .... Nu puteam sa scot niciun sunet ,nu puteam sa ii spun ,nu știam cum ....
-Prințeso , ești bine ,ai pățit ceva ,Aylin  a pățit ceva ?nu puteam sa ii spun nimic ,sigur o sa ma creadă cea mai rea sora
-E....e...Edan... nu ...am  pățit nimic ....adică.....aaa....
-Emm , spune ceva ,ma sperii . Spune unde ești ,vin sa va iau !
Cum sa vina sa ne ia ? Pe care noi ,pe mine și pe fete , dar Aylin nu este ! Nu pot sa ii spun , am greșit când l-am sunat. Nu vreau sa fie dezamăgit de mine .
Când m-am răzgândit și voiam sa ii spun ceea ce s-a întâmplat ,am auzit sunetul unui  motor, avea același sunet ca al motorului meu. Acum este prea tare sa îmi fure cineva motorul .... Când m-am întors sa vad de unde venea zgomotul , am observat un motor ca și al meu doar ca negru ,al meu este alb . Bunicul a considerat ca este mai bine sa fie alb  . Doar sunt fata, măcar culoarea motorului sa arate.
După ce ma trezesc din visare îmi dau seama ,imediat ca motorul ăla este al celui care.......

Iubirea Cursei // Wattys2018//Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora