Capitolul 24

1.1K 49 15
                                    

Perspectiva lui Dylan

Viata este o prostie ,o mare prostie . Am făcut foarte multe greșeli pe parcursul vieții dar nu credeam ca voi fii pedepsit în halul ăsta ,nu atât de dur. Cea mai mare pedeapsa pentru o persoana este sa ii iei ceea ce iubeste . Nu înțeleg de ce nu am murit eu ? De ce am rămas aici ,aici unde nu mai am niciun rost ... Am murit în momentul în care a murit și Emm. Eu am sentimentul ca ea nu a murit dar toți îmi spun ca a murit ,sa nu îmi fac speranțe. O iubesc , cum sa nu îmi fac speranțe ?
Tata imi spunea ca iubirea este cel mai frumos sentiment , cel mai nebunesc ,cel mai rău sentiment . Din momentul în care te îndrăgostești nu mai ai inima ,inima este la celalalt iar el poate sa facă ce vrea cu inima ta .

Mereu mi-a fost frica de iubire , mereu mi-a fost frica sa ma îndrăgostesc . Tata îmi mai spunea ca iubirea pe lângă fericirea de o secunda,ea aduce ani de suferință ,cei mai negrii ani din viata cuiva .
Nu am vrut sa ma îndrăgostesc pentru ca știam ca voi suferii . Decât sa sufar eu mai bine suferă ceilalți .

De când am cunoscut-o pe Emma nu am mai gândit asa , am gândit ca ea trebuie sa fie fericita iar dacă ea o sa fie fericita o sa fiu și eu . Am devenit dependent de ea ,de respirația , de ochii ,de buzele ,de zâmbetul ,de tot ce ii aparține . Puștoaica asta m-a înnebunit ,m-a făcut sa zâmbesc din lucruri mărunte .
Eu ,omul sobru , arogant și cu sânge rece ,omul care ar putea sa omoare pe cineva fără nicio remușcare ,am ajuns sa ma înmoi în fata unei fetite . Emma este totul pentru mine , absolut totul , sunt în stare sa ma schimb , sa fac absolut orice dar sa știu ca este lângă mine și ca trăiește . Eu simt ca Emm nu a murit . Nu pot lua în calcul ideea ca ea sa fii murit .

Niciodată nu mi-a fost frica de moarte , am spus ca atunci când o sa vina clipa atunci voi murii . Fiecare are o soarta iar dacă soarta decide ca tu sa mori acum ,acum o sa mori. Nu îmi este frica de clipa în care eu voi murii dar pentru cei dragi mie, îmi este greu sa iau în calcul ziua în care nu vor mai exista. Nici acum nu pot sa ma gândesc ca Emma nu va mai fii lângă mine ,nu îmi va zâmbii , nu si-ar mai bătea joc de mine ...Îmi este dor de ea ,o vreau lângă mine ,vreau sa ii simt parfumul ,sa o simt pe ea...

-E numai vina mea !!!am țipat și am luat paharul de apa de pe masa și l-am aruncat în perete . Toți s-au speriat de reacția mea, niciunul nu ma înțelege , niciunul nu stie prin ce trec....

Aylin vine spre mine pentru a ma calma dar eu ma îndepărtez de ea ,ea nu seamana cu iubita mea dar totuși este sora ei și îmi aduce aminte de scorpia mea......

-Dylan ,calmeaza-te o sa se rezolve totul ...încerca Aylin sa ma calmeze ...toți încearcă dar nimeni nu reușește . Eu o sa ma calmez în momentul în care voi fii lângă iubita mea .

-Vrei sa ma calmez ? Cum pot sa ma calmez când știu ca nu o s-o mai vad niciodată ? Cum ? Nici nu am apucat sa ii spun cat de mult o iubesc ...Da ,da mi-am dat seama ca o iubesc ,o iubesc mai mult decât orice pe lumea asta . Nu mi-am dat seama când am avut-o lângă mine ,am fost un prost ! Vreau sa fiu lângă ea , sa ii alin durerea ,sa o țin în brate , sa o sarut , sa fiu lângă ea ! Nu imi pasa cum o sa ajung lângă ea dar știu ca vreau sa fiu lângă iubita mea .nu am mai rezistat și m-am trântit pe jos și am început sa plâng , nu am plâns niciodată în halul ăsta . Lacrimile mele sunt pline de durere ,sunt pline de ura ,de ura pentru mine . Ma urăsc ca nu am putut sa o salvez,ca nu am putut sa o găsesc ,ca nu am putut sa fac nimic ...

-Dylan ,hai sus ,hai sus ca sa te calmezi.Derek încerca să mă ridice de pe parchet dar nu are nicio șansă ,dacă eu nu vreau sa ma ridic nu o sa ma ridic . Dylan , Emma este moarta !nu pot sa cred ca a zis asta . Nu am mai așteptat , m-am ridicat imediat și i-am tras un pumn în fata ,în fata aia pe care încep sa nu o mai sufar . Ceilalți au încercat sa îl scape pe Derek din pumnii mei dar niciunul nu a reușit . Îl lovesc pe Derek cu cea mai mare forța pe care o am , toată ura pe care o am pentru mine , o dezvolt în ura pentru el. Observ ca ii curge sânge din buza dar nu ma opresc . Acum a prins și el forța și îmi da un pumn puternic în stomac ,poate sa îmi dea oriunde ,eu nu mai simt nimic ,simt decât inima cum se rupe în bucăți .. Pana la urma Mia intra intre noi doi și atunci ma opresc,nu vreau sa le ranesc pe fete ,știu cat tine Emma la ele .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now