Capitolul 41

512 29 0
                                    

Perspectiva Emmei

Suntem în avion și toată lumea este tensionata și eu sunt doar ca eu nu arat . De fapt nici nu știu de ce trebuie sa fiu tensionata ,Aly nu a zis nimic decât ca trebuie sa mergem la mama . În sfârșit și-a făcut apariția ,s-a gândit sa ma vadă ,poate acum ma duce pentru a doua oara în Olanda . Nu o intelg de ce se comporta în felul ăsta cu mine . Mereu cu mine a fost altfel ,nu o condamn ca am fost crescuta mai mult de bunicul dar nu pot sa o intelg de ce îmi face numai lucruri care ma ranesc .
Ea este fericita pe mine de ce nu ma lasă să fiu fericita ?
Pe femeia asta o iubesc dar uneori ma întreb dacă ea ma iubește . Asa pacoste am fost ? Atât de rea am fost ? Ce am făcut asa greșit ,încât sa ma urască ?
Am simițit cum lacrimile încep sa îmi curgă asa ca am fugit și m-am închis în baie . Nu am mai știut ce sa fac asa ca m-am lipit de un perete și m-am lăsat brusc in jos pana când am simțit podeaua sub fundul meu. Lacrimile au început sa îmi inunde ochii și sa îmi curgă pe toată fata . De fiecare data când plângeam reușeam sa ma pun singura pe picioare dar de ceva timp ,mai exact de când l-am cunoscut pe Dylan , nu mai reușesc ,din contra ma distrug mai rău , ma chinui și ma simt de parca o parte din inima mea se rupe în momentul în care o lacrima îmi părăsește ochii ....

Stau de vreo 10 minute si privesc într-un punct fix și plâng în continuare dar acum nu ma mai gândesc la nimic . Ma ridic ușor de pe podea și ma sprijin de perete și după ma duc în fata oglinzii și ma spăl pe fata în asa fel încât sa nu se vadă ca am plâns dar tot se observa ...chiar nu am ce sa fac.... Ies din baie și ma duc la ceilalți ,o durere da cap ma lovește brusc și ma face sa ma sprijin de un scaun . Nu am mai simțit de mult timp o durere atât de mare ,capul ma doare îngrozitor . Ma țin bine pe picioare și ma așez lângă Dylan dar acesta ma prinde bine și ma trage in poala sa . Ma simt atât de bine să-l știu lângă mine ,sa-l știu ca el va fii când îmi este și greu ,lângă mine ...
Ma sărută pe obraz și după se lasă din ce în ce mai jos dar după urca brusc la ureche și ma musca încet de lobul acesteia .
-Știu ca ai plâns...îmi spune el încet fără sa se îndepărteze de mine
-Dylan ....nu ma lasă să termin ca el ma și întrerupe
-Iubito ,știu ca ai plâns dar vreau sa știi ca eu mereu o sa fiu lângă tine ..chiar și din umbra...spune el în timp ce ma privește în ochi ...
-Iarta-ma...spun eu trista și încercând sa îmi abțin lacrimile
-De ce ? Emm,tu nu ai greșit cu nimic ...îmi spune Dylan încet și foarte surprins
-Pentru ca nu îți spun tot ceea ce am trăit......ii spun incet dar acum nu am mai putut sa îmi controlez lacrimile ...
Mi-am pus capul pe pieptul lui și am început sa plâng și mai rău .
-Te iubesc !îmi spune și după ma ia si ma sărută pe frunte ....
Pe el nu îl deranjează ca nu știe mai nimic din trecutul meu ?

Los Angeles

A fost un drum lung și obositor iar acum suntem în mașini . Eu sunt în mașină cu Dylan ,în alta mașina sunt Derek ,Mia,Alessia și Edan iar în a treia mașina sunt Chad și Aylin .
Dylan nu spune nimic ,a primit câteva telefoane de când am ajuns în L.A și îl vad destul de încordat. Sper sa nu fie nimic grav ,în caz ca s-a întâmplat ceva ....

-Dylan ...spun eu cu jumătate de gura și încercând sa par neafectata dar nu îmi mai iese..
-Da,iubito ! Ce este ?ma întreabă el în timp ce își poziționează mana pe piciorul meu
-Iubitule ,eu nu vreau sa merg la mama . Te rog ,nu ma duce ...te rog....ii spun în timp ce îmi așez mana peste a lui
-Emm...trebuie sa o vezi .îmi spune el calm dar ceva în vocea lui se simțea.... neliniște ...
-Înțelege ,ca nu pot ! Nu pot ,acum !am țipat la el fără sa vreau . Dylan du-mă într-un loc liniștit ,intr-un loc care îți place ,du-mă oriunde ...dar nu ma duce la ea ...Te rog ....acum am spus calma , am fost calma ..nu îmi place sa tip la el fără rost ..

Nu a mai zis nimic doar a întors mașina brusc și aud cum Derek ne claxonează dar lui Dyaln nu ii pasa , în tot acest timp el și-a ținut mana pe piciorul meu ,nici măcar o secunda nu a luat-o.
Vireaza brusc la stânga și merge cu viteza . Asta ma liniștește foarte mult ..

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now