Capitolul 20

1.6K 74 6
                                    

Dimineața ,ora 10:05

Perspectiva lui Dylan

Ma trezesc înaintea Emmei , nu vreau sa o trezesc asa ca ma duc ușor spre baie . Intru in cada ,chiar am nevoie de un dus ,cu apa ca si gheata ,trebuie sa imi iau gandul de la corpul ei ,de la tot ce ma face sa o iau razna. Fata asta ma excita ,al naibii de rau .Gândul meu este numai la ea . Eu nu am mai reușit sa iubesc în felul ăsta , de ceva timp.  Pentru mine toate fetele însemnau aventuri ,însemnau ființe prin care puteam sa imi satisfac plăcerile dar ea nu înseamnă asta . Nu știu dacă ceea ce simt ,eu este iubire dar cu siguranță este ceva puternic  . Ea este tot ceea ce vreau . Știu ca are foarte multe secrete ,are foarte multe întâmplări urate ,se vede asta . Se vede ca ii este frica de ceea ce este intre noi . Nu știu dacă a mai fost rănită în dragoste dar știu ca m-a evitat și a încercat sa ma îndepărteze din cauza unei frici .
Orice ar avea și orice o macină o sa aflu dar o sa aflu de la ea ,o sa îmi spună ea când va crede ca este mai bine .

Am vrut sa fug de ea , sa o las în pace ,sa o uit dar nu am putut ,inima mea nu a putut sa o uite și nici creierul nu m-a ajutat prea mult ... Ambele îmi spuneau ca ea este pentru mine , ca ea este acel ceva pentru mine . Ea este destinul meu , cu ea trebuie sa rămân,pe ea trebuie sa o țin cat mai aproape ,sa o protejez , sa o fac fericita ,sa o fac sa uite de probleme ei .
Nu mai apuc sa mai încep și alte gânduri ,ca aud un țipat ...

-Iarta-ma,iarta-ma ,ies acum ! Scuze ,nu am știut ca ești în baie ....cat de haioasa este ... si-a pus mâinile la ochi dar corpul ei s-a blocat . Ma apuca rasul ,am încercat sa ma abțin dar nu am rezistat ,zici ca este un copil ...bine ...pana la urma asta și este

-Emm,este în regula ..încerc sa spun printre rasete
-Nu mai rade ! Nu este în regula ! Apropo ,nu am intrat ca am vrut ,peste tine ,am intrat din greseala .vorbește cu mine dar mâinile ei ii astupa ochii. Nu știu dacă este cea mai buna decizie dar nu ma pot abține .

Ies din cada ,îmi iau un prosop pe mine ,pe care îl înfășor în jurul coapselor . Ma apropii de ea chiar în momentul în care vrea sa iasă . O prind de talie și o intorc spre mine .

-Te rog ,nu pleca ...ii spun ,cat pot eu de tandru și încep sa o sarut pe gat .
-Sa știi ,ca sunt în camera alăturată ,nu am sa plec acasă ....deja ma dezamăgește ,în continuare își tine mâinile la ochi .
-Știu ...dar eu ma refeream sa nu pleci din baie .
-Dylan...

Nu am mai așteptat sa spuna nimic ,am făcut exact ce am simițit . În momentul în care mi-am auzit numele ,spus de ea ,toți hormonii mei au luat-o raza . Mi-a spus numele asa senzual ....m-a înnebunit.
Am ridicat-o în brate, ea si-a încolăcit picioarele de talia mea pentru mai multa stabilitate și am lipit-o de peretele rece al băii. Am sarutat-o mai pasional și mai sincer ca niciodată, ea doar mi-a răspuns, acum sărutul s-a transformat intr-unul sălbatic și plin de dorința. O vreau, o vreau al naibii de rau .Aici și acum trebuie sa o fac a mea. Dar nu,nu pot,nu este pregătită trebuie sa ma opresc înainte sa o sperii . Nu spune nimic,dar ii simt teama. O țin în brate și o duc în pat. Se sperie mai rău, o las pe pat apoi ma îndrept spre dulapuri, îmi iau hainele apoi ma duc în baie și o las puțin singura pentru a se gândi.
Când ies din baie rămân surprins ca ea nu s-a mișcat din poziția în care am lasat-o și pe deasupra se uita intr-un punct fix . Ma apropii de ea, ma uit în punctul în care se uita și ea dar nu știu cum sa reacționez.

-Iubito, ce faci? întreb șocat și ma pun în genunchi în fata ei
-De ce ai făcut asta ? ma întreabă absenta
-Am făcut ce ? ii răspund cu o întrebare..gata sunt prost ,am speriat-o
-Te-ai oprit. spune sec
-Iubito, ti-am spus ca te voi aștepta cat va fi nevoie, iar în momentul acela nu erai pregătită.
-Dylan, mi-e frica...mi-e frica de iubire, mi-e frica sa nu te ranesc...
- Iubito, tu nu ești în stare sa rănesti o musca, dar pe mine. Voi fi mereu aici pentru tine, promit.

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now