Capitolul 43

637 30 0
                                    

Perspectiva lui Dylan

Nu mai știu numărul paharelor de whisky pe care le-am băut . Acum tot ce contează este sa beau pana o sa uit ce s-a întâmplat , sa mi-o imaginez lângă mine ,sa ii vad zâmbetul ,vreau sa o aud cum tipa la mine ,vreau sa îmi facă orice dar sa o știu lângă mine . Am băut mult dar nu am reușit sa ma îmbăt sunt rezistent la alcool dar Derek este praf . Se pare ca perioada în care Emma a fost în Olanda iar eu am băut ca disperatul m-a întărit ,m-a făcut sa ma țin mai bine la băutură .

-Deci nu știu cum sa îți spun dar eu nu știu de ce m-am îndrăgostit . Este mai ușor sa nu ai inima ,sa fi rece ,sa trăiești doar pentru tine .se vede ca Derek este beat pentru ca a ajuns sa vorbească cu televizorul și sa stea în genunchi în fata lui .


Nu am putere ca sa ma lupt și cu el ,acum eu trebuie sa lupt cu mine . Eu nu înțeleg ce i-am făcut Emmei . Poate ea chiar este însărcinată și nu voia ca eu sa aflu sau poate am făcut eu un gest de prost ,de handicapat ,de idiot ....


-Nu știu cum sa îți spun dar nu intelg logica femeilor. Eu ii spun ca o iubesc iar ea pleacă . Bănuiesc ca dacă ii spuneam ca o urăsc rămânea lângă mine .spune Derek în timp ce ia o rama foto în care este o poza cu mine și Emma din vacanta noastră de la Madrid . Derek ia poza și o arunca pe jos ,impactul a fost puternic iar toată rama pozei fiind din cristal s-a spart .
Cum am văzut poza care este acoperita de cioburi m-am ridicat brusc și m-am oprit cu mana în gatul lui Derek .

-Derek ,te distrugi ! Termina ! Mia se va întoarce iar tu poți sa o vizitezi !îmi venea să-l strâng de gat dar știu ca nu îl ajuta și nici pe mine nu m-ar ajuta .
-Și tu te distrugeai....Eu de ce nu am voie ? Mereu am fost rănit,mereu am iubit femei fără inima .....îmi spune el în timp ce începe sa plângă
Derek a fost diferit de mine ,a fost mai sensibil dar totuși puternic . Când i-am auzit cuvintele și i-am văzut lacrimile m-am îndepărtat de el și îl priveam ....
-De.......nu mai apuc sa îmi termin ce aveam de spus pentru ca simt cum ceva ma lovește și după cade la pământ .
-Sper ca ești fericit !tipa Emma la mine . Ma bucur sa o aud dar și sa o vad . Când ma uit la ea observ ca plânge iar după ma uit pe podea ca sa vad cu ce m-a lovit .


Oh nuuuu.... Nu cred că-mi face asta. De ce plânge? Eu vreau copilul acesta. Ea de ce nu-l vrea?
Ma aplec și iau testul, acesta arata doar o linie, asta nu înseamna că nu este ? Acum de ce plânge? A pierdut copilul? Nu a fost deloc însărcinată ? Dacă a făcut avort?
Fug repede după ea. Cand ea tocmai întinde mana sa deschidă ușa eu o prind și o întorc, cam brusc dar nu am vrut.


-Emma, vorbește cu mine!
-Nu Dylan, nu voiai copil cu mine. Poftim, nu mai.... tipa la mine
-Emm, eu voiam copilul. Nu-mi spune ca ai făcut avort! tip eu ultima propoziție.
-Nu te preface, te urăsc!tipa ea printre lacrimi
-Emma nu-mi spune ca ai făcut avort! Nu-mi spune ca mi-ai omorât copilul!
-Nu era copilul tău,era doar al meu si mai bine zis era al nimanui!spune ea nervoasa


Nu cred ca a făcut asta. Nervii mei sunt întinși la maxim. Simt ca explodez. Ma întorc și lovesc cu pumnul vaza care sta pe măsuța de lângă ușa. Vaza se face bucăți și Emma tresare la sunetul provocat. Ma întorc nervos cu gândul de a lovi tot ce prind.


-Vei distruge tot, dacă vei continua în felul ăsta! tipa scorpia.
-Tu ai distrus tot când ai făcut avort si mi-ai omorat copilul. urlu ca disperatul.
- Ce copil ,idiotule? Ce avort?
-Acum nu face pe nevinovata! urlu și dau cu piciorul în măsuța pe care se afla acum câteva minute ,vaza.
-Nu sunt însărcinată și nici nu am fost! Stai liniștit nu vei schimba scutece.
- Eu voiam sa schimb scutece!
- Dylan... eu... adică..tu..
-Emma ai fost sau nu însărcinată?
-Nu! tipa ea

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now