Capitolul 29

988 45 4
                                    

Perspectiva Emmei

M-am speriat când ținea din ce în ce mai strâns pistolul dar l-a îndreptat .
A îndreptat pistolul spre o vaza și a tras . Când am auzit focul de arma am tresărit chiar dacă sunt obisnuita cu aceste sunete . Numai gândul ca el ar putea sa se omoare și sa îl pierd ma face sa îmi pierd mințile .

După ce a tras în vaza si-a aruncat pistolul și a sărit în bratele mele . Nu făcea altceva decât sa ma strângă în bratele sale puternice și sa plângă . Îl strâng cu toată puterea mea ,vreau sa-l fac sa se liniștesca, acum observ ca și pe el l-au durut cuvintele alea idioate . Doamne , cat de proasta pot sa fiu uneori . Bărbatul care plânge în bratele mele , precum un copil ,s-ar fii omorât doar pentru ca i-am spus eu ca nu-l iubesc și asta a fost cea mai mare minciuna . Bănuiesc ca asta este iubirea adevărată .

-Iubitule ,te rog ,calmeaza-te! Gata ,acum sunt lângă tine .ii spun în timp ce ii șterg lacrimile . Simt ca atunci când ii șterg lui o lacrima ,apare alta pe fata mea.
-Emma....tu o sa ma părăsești . Eu nu pot sa îți spun tot despre mine ...și asta o sa te distrugă de fapt o sa ne distrugă .îmi spune în timp ce se așeaza pe pat iar eu ma așez lângă el.
-Dylan ..și eu am multe secrete dar cu timpul amândoi o sa le scoatem la suprafață . Eu sunt dispusa sa te accept cu secrete dar tu ești dispus sa ma accepți cu secrete și frici ?îl întreb uitandu-ma la inelul meu de pe mana drepta.
-Iubito te accept cu secretele tale dar fricile o sa te fac sa le învingi . O sa trecem împreună peste toate. Apropo , eu nu sunt romantic dacă te așteptai la asta...
-Sincera sa fiu ma bucur . Ma bucur ca nu ești un romantic și un sufocant dar credeam ca ești romantic adică...
-Dacă îți trimit niște flori anonime asta nu însemna că sunt romantic . Asta însemna că vreau să te cuceresc și sa te determin sa fii lângă mine .
-Dylan ,te iubesc !
-Te iubesc ,scorpia mea!spune și îmi aplica un sărut pe buze .

Sărutul se adâncește din ce în ce mai mult . Nevoia de aer ne desparte iar el în acest timp imi da jos geaca de piele iar după tricoul . Acum îmi sărută fiecare părticica din pielea expusa .

-Iubito ,se vede ca ma dorești....spune în timp ce ma sărută și rade ...
-Te doresc dar dacă o sa mai continui sa vorbești o sa ma răzgândesc ...spun eu în timp ce rad cu gura pana la urechi .

Acum își da pantalonii jos și eu m-i dau jos pe ai mei . Am rămas amândoi doar în lenjerie intima .
Dylan se lasă în jos pana ajunge la chiloții mei pe care ii trage cu dinții și ii da jos. Dupa ce i-a dat jos i-a aruncat intr-un colt al camerei . Cred ca ii face placere ca dupa ce terminam ,eu sa nu îmi găsesc lenjeria . Iarăși începe sa ma sarute pana ajunge la nivelul sânilor ,îmi da jos sutienul și după isi învinge dinții în partea de sus a sânului drept .

-Dylannnn!am țipat de durere și placere .
-Asa ...asa iubito! Striga-ma ! Doamne,cat poți sa ma exciți ...doar când îmi spui numele ....Vreau sa te aud cum îmi strigi numele ....și acum își continua săruturile dar nu înainte sa își dea boxerii jos.
Când sa pătrundă se oprește și ma privește .

-Iubito , te avertizez pentru a doua oara ,o sa te doară .spune el cu o expresie grijulie
-Dacă îmi mai spui asta ,te asigur ca o sa te doară și pe tine ,jucăria ta .
-Gata ,șefa !Scorpie....spune cu speranța ca eu sa nu-l fii auzit.
-Sa știi ca te-am auzit ,idiotule ! Nu vreau sa stric momentul ăsta dar mai încolo o sa vezi tu ....

A continuat sa ma sarute și după a intrat brusc încât m-a făcut sa țip. Acum face mișcări dure în interiorul meu. Dupa ce amândoi țipam de placere ,el se lasă pe spate și ma trage și pe mine în bratele sale.

Stam îmbrățișați dar niciunul nu spune nimic. As vrea sa știu ce gândește acum dar știu ca va venii momentul în care îmi va spune ce a gândit în ziua asta .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now