Capitolul 1

3.8K 129 0
                                    

In prezent

Totul era negru simțeam ca nu mai am aer , nu era nicio urma de lumina , nu simțeam nimic , nu auzeam nimic , totul părea de parca eram într-o gaura neagra . Intr-un moment în care mi-am strâns puterile și am reusit sa ies la suprafață . Pana acum nu știam ca sunt intr-o apa , totul îmi era asa de cunoscut dar totuși atât de straniu , ma sperie chiar dacă locul ăsta ,acum îmi pare foarte familiar . M-am bucurat prea repede , un val m-a ridicat și m-a băgat brusc la fund , de unde m-am chinuit mult timp sa ies ,iarăși nu mai aud nimic , nu simt nimic , e bine ca acum mi-a dispărut teama . Aud ,aud , acum ma striga cineva dar vocea asta nu o cunosc ,chiar nu o cunosc . Am simțit cum ma ridic la suprafață , doar pentru câteva secunde am văzut un chip de baiat , va după sa intram amândoi la fundul mării . El nu încerca se salveze pe el , el încerca salveze pe mine . NU A REUȘIT .

-Nuuuuu!!!a fost un coșmar , un simplu coșmar , un coșmar care ma bântuie din ziua aia , din ziua aia nenorocita. Hainele sau lipit de mine , parul îmi este lipit de fata ,patul nu arata ca în momentul în care m-am culcat . E clar ca am avut o lupta cu patul ăsta . Chiar nu pot sa mai stau aici , singura , în camera asta , parca ma sufoca . Trebuie sa plec ,sa ma relaxez , oricum somnul nu o sa ma mai ia . Chiar trebuie sa îmi fac de lucru' și noaptea ca sa nu mai am în gând porcăria aia de coșmar ?
Ma dau jos din pat și îmi iau o pereche de blugi negrii , un tricou vișiniu și o pereche de bocanci . Ma uit la ceas , este ora 2:30 , sigur Alessia este intr-un club sau ceva de genu' , doar este vineri seara , iar sora mea chiar spunea ceva de o petrecere . Cum nu sunt genul cu petreceri și cu băutură sau ceva ce tine de cluburi nu prea ma intreseaza . Nu îmi înțeleg nici eu logica , nu îmi plac chestiile astea dar ador cursele , fie ele legale sau ilegale . Îmi iau telefonul și o sun pe Alessia , care îmi răspunde după vreo patru apeluri , pe Aylin nici nu ma chinui sa o sun ca știu ca mereu își arunca telefonul pe o masa sau pe unde apuca .

- Emma , ai pățit ceva ?de abia puteam sa o aud din cauza muzicii și zgomotului . Emm, ești bine ?
- Nu am pățit nimic , adică asa presupun . În orice caz , unde sunteți ?
- Pai.... pai .... Emm hai ca nu te mai aud bine ..... presupun ca nu am semnal aici ....
Ce prietena am și eu .... Mi-a închis telefonul în nas , cu scuza aia ieftina , pe care nu o crede nimeni , oricum mai am doar un lucru de făcut .
Ma urc pe minunatul meu motor , un Yamaha YZF R1, ador motorul ăsta , am impresia ca zbor și prin puterea pe care o are uit de toate probleme , care ma chinuie .
Este cadou de la bunicul meu , cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată în viata mea .

"- Mama, doar atâta vreau , chiar nu ma intreseaza ce marca este , doar sa fie un motor și sa fie al meu . Atât !
- Emma Isabella Evans ,când eu zic nu , este nu ! Clar ?se vedea ca este furioasa dar chiar nu îmi pasa doar atât vreau ...chiar nu cer mult .
- Dar mama , Edan are ! Eu de ce nu pot ?
- Pentru ca Edan e băiat ! De ce nu poți sa fii și tu ca Aylin doar este sora ta ...spune mai încet în asa fel încât eu sa nu aud , din păcate am auzit și m-a durut foarte tare .
- Pentru ca pe ea ai crescut-o tu !și cu asta am plecat din biroul ei , știu ca lângă Edan a stat cel mai mult dar pe Aylin parca o favorizează mai mult , mereu spune ca ea este mai mica și ca ii trebuie mai multa atenție , dar atenția mea ?! Eu am fost crescuta de bunicul ,într-adevăr pe toți ne-a crescut bunicul , dar eu stateam la el mult mai mult timp și petreceam mai mult timp cu el .
- Prințeso, deschide ușa !numai bunicul ,tata și Edan îmi spun asa , iar acesta era bunicul ,ii pot recunoaște foarte ușor vocea , este vocea pe care o iubesc cel mai mult .
Ii deschid și ma arunc în pat ,el este foarte hotărât în tot ceea ce face și asa a fost și acum .
-Prințeso , ce ai pățit ? Ce băiat te-a supărat ?
- Dacă mai nou mama este băiat .....
- Am auzit discuția ,vre.....
Nu apuca sa spuna toata propoziția ca și îl întrerup eu .
- Când ? Și apropo când te-ai întors din Milano ?
- Acum câteva minute am auzit , când înceram sa va fac o surpriza dar voi erați prea ocupate sa va certati.
- Nu trebuia sa te duci acasă ?
- Ba da , cum am spus am vrut sa va fac o surpriza . Dacă vrei plec .
- Nu ! Ii spun și lacrimile încep sa îmi curgă pe obraji .
- Emma , hai sa îți arat ceva .era asa entuziasmat în timp ce îmi spunea sa merg cu el , de parca era un copil de 5 ani care a primit o noua jucărie .
- Dacă vrei sa îmi cer scuze ,nu ai șanse !
- Nu ! Acum hai și pune-ți asta la ochi .
Am coborat scările și am ieșit din casa , eu eram ghidata de minunatul meu bunic. Și brusc ne-am oprit iar lumina ma orbea , m-am acomodat imediat iar ceea ce am văzut a fost cea mai mare surpriza .
- Un motor ? Ti-ai luat altul nou ?
- Nu , asta este surpriza ! La multi ani !și ma sărută pe frunte ."

Un claxon ma trezește din visare , minunat , un Porsche decapotabil iar în el era un băiat blond care părea puțin beat , puțin mai mult ,bine mult .
- Frumos motor , frumoaso!și îmi face cu ochiul . Îmi este scârbă de el, ma rog nu de fizic , ca arata foarte bine, blond , ochii albastrii și niște trăsături foarte bine definite , chiar este reușit băiatul ăsta,dar caracterul lui lasă de dorit .
- Știam și fără sa îmi spui tu !
Și în momentul în care am terminat propoziția am și turat motorul lasand in urma mea fum .
Conduceam de mai bine de 2 ore iar chipul băiatului care a fost înghițit de mare îmi este întipărit pe creier ,este numai vina mea . Ma opresc numai în momentul în care am realizat ca am ajuns într-o parte a L.A -ului ,în care nu am mai fost niciodată . Multe cluburi ,cazinouri , baruri și absolut nimic care sa ma definească .
Pornesc din nou motorul dar ceva ma face sa ma răzgândesc , când observ .......

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now