Capitolul 5

2.5K 83 0
                                    

Perspectiva Emmei:

Dupa ce Edan m-a trimis în camera , ca pe un copil de 3 ani , care a făcut o prostie , ma așez în patul sau moale dar nu pot sa dorm . Am văzut când Edan a plecat,sper sa nu facă vreo prostie sau sa fie supărat pe mine . Asta nu pot suporta , nu pot suporta sa îl știu supărat . El este cea mai importanta persoana , pentru mine .
Oficial ziua asta a fost cea mai ciudata ! Nu pot sa cred ca am pierdut o cursa .... nu pot ... ,nu pot sa cred ca fetele au venit bete și cel mai tare chiar nu îmi vine sa cred ca Edan nu mi-a ținut predici .... dar în schimb mi-a ținut Aylin.
Gândurile mele sunt întrerupte , de fapt mereu sunt întrerupte de ceva . Una din uși se trântește puternic,am ieșit repede din camera lui Edan . Sunetul a provenit de la ușă lui Aylin . Era nervoasa și nu cred ca ar trebuii sa ma bag dar eu ma bag...
- Aylin , puteai și mai tare cu ușa ... adică puteai sa o scoți din balamale .
-Emm....iarta-ma ...plângea , Aylin a plâns în câteva ore cat nu a plâns in toată viata ei .Aylin nu arata ce simte , de fapt din familia mea nimeni nu arata ceea ce simte .
-Aly , te iert . Știu ca tu îmi vrei binele și ...
- Nu Emm, nu îmi place sa vad ca tu și Edan... va înțelegeți asa bine dar acum am înțeles ca însemni mult pentru el.
- Aly, Edan te iubește și pe tine .o iau în brate și pentru prima data îmi răspunde la îmbrățișare . Ma simțeam bine în bratele ei dar nu se compara cu îmbrățișările fratelui meu.
- Nu am spus ca nu ma iubește . Am spus ca tu ești cea mai importanta persoana din casa pentru el .
-Aylin....
- Stiuuu.... se chinuia sa vorbească printre lacrimi .Emm nu vreau sa pățești ceva . Ai grija. ... Nu vreau sa ma întrebi de ca plângeam mai devreme ,ok?
Fata asta chiar e deștepta , de unde și-a dat seama ca asta ma macină ?
Pe lângă toată frumusețea ei , Aylin este și foarte deșteaptă . Nu înțeleg când are timp și de cluburi și de învățat . Oricum o admir ca este foarte descurcăreata și foarte deștepta .
-Știi bine ca o sa te bat la cap ca sa îmi spui ce ai, dar nu acum . Acum trebuie sa te liniștești .
Știu ca ea nu vrea sa fie rea cu mine doar ca din cauza ca vrea sa ma protejeze , face pe dura . E ciudata situația pentru ca eu trebuia sa o protejez ,pana la urma eu sunt sora mai mare . În plus eu nu am de ce sa o protejez . De ce as putea sa o protejez ? De cumpărături ....
După ce ma gândesc ce o sa ii spun lui Edan ,observ ca eu sunt tot în camera ei , acum Aylin doarme. Doarme foarte frumos . De fapt este foarte liniștită ,îmi place sa o vad calma , nu vreau sa o mai vad cum plânge .
Cobor scările , care sunt din sticla ,pentru a ajunge în bucătărie , trebuie sa mănânc ceva . Intru în bucătărie , acolo era Edan , cu un pahar mare de lapte . Stai... stai... ultima data când Edan a băut lapte a fost când avea 17 ani iar eu și Aylin am vrut sa ii facem o farsa .Chiar s-a întâmplat ceva cu lumea asta ...
-Edan ? Ești bine ?se uita ciudat la mine , de parca nu înțelege ce vreau sa spun .
- Da ,sunt Edan .... și începe sa rada . Emm , ce ai pățit , te-ai lovit la cap ?
- Nuuuuu.... da.....dar tu nu bei lapte ...
- Am zis sa încerc lucruri noi . Laptele este sănătos și în plus chiar am nevoie de o băutură sănătoasă .
- Ooookkk....sa trecem peste asta . Deci unde sunt moralele ?
- Emm, nu am de gând sa îți mai țin predici dar vreau doar sa ai grija și sa nu mai apari în presa cu chestii de genu' ,ok ?
- OK ...ii spun încet cu , capul uitandu-ma la gresia alba . Edan vine spre mine și ma ia în brate . Era momentul sa îl întreb .
Edan voi în ce club mergeți ?
- Noi ? Emm , tu chiar te-ai lovit la cap ...râdea , în sfârșit zâmbetul lui superb .
- Tu , Aylin și Aless .spuneam cu jumătate de gura , de parca nu mai aveam putere nici sa respir .
- De ce ? Emm, nu vreau sa faci vreo prostie ...
- Nu ... nu o sa fac nimic ... adică nu eu ...
Deja Edan se încrunta ,se vede ca nu înțelegea ce vreau sa spun.
-Aylin ....plânge de când a venit acasă ... și a spus sa nu o întreb ce are ... măcar dacă nu îmi spune ,măcar sa o ajut .....cu ce pot ....sau cu ce încerc ....
-Și te duci și tu cu ele ?
- Nu , nu am ce sa caut eu acolo .... Astea sunt locurile voastre ....
Ma durea ca spun asta dar ăsta este adevărul ,eu nu pot sa ma integrez în locuri de genu'.
- Prințeso , du-te și tu . Este mai bine și pentru tine . O sa te facă sa uiți de problemele tale .
- Dar nu a..... este chiar nesuferit când nu ma lasă să îmi termin frazele ,bine asa fac și eu dar....oricum noi semanam și la părțile proaste nu doar la cele bune.
- Te duci ! Ok ? Ăsta este ultimul meu cuvânt în legatura cu ieșirea în club . Apropo de probleme .....cum ai reușit sa pierzi cursa ?se vedea ca își bate joc de mine și asta ma enerva la maxim . Doamne ,acum a început sa rada cu gura pana la urechi .
-Dacă vrei sa nu mai ai dinți ,trebuie doar sa spui ...nu sa ma întrebi de porcăria aia de cursa .eram nervoasa un sunet dacă mai scotea despre cursa aia .... nu avea sa iasa bine
-Ti-ai luat prima ta înfrângere dar a fost și cea mai umilitoare .
Înainte sa apuc sa ii sar la gat o ia la fuga pe scări și eu repede după el . Nu știu cum dar a dispărut ,nu am auzit nicio usa. Sigur a intrat în camera lui dar la cat de supărată eram nu am intrat .
Acum ma îndrept către camera mea dar o mana îmi acoperă gura .Eu ma sperii ușor dar nu de lucrurile înfricoșătoare .... eu ma sperii de un lătrat ,de o frunza sau chiar de un păianjen dar nu ma sperii de curse sau de tot ce tine de ele . Chiar sunt greu de înțeles .
Își ia mana de pe gura mea și ma pune pe jos .
-Edan! Doamne ce copil..... numai apuc sa spun nimic pentru ca imaturul de Edan începe sa ma gâdile .
- Ba mergi !Aylin chiar se amuza de situația asta , chiar ii place pentru ca începe și ea sa ma gâdile. Îmi era dor de vremurile astea .
- Nu vreau !
- Prea târziu , am convins-o și pe Mia sa meargă . Prin urmare mergi și tu !
- Emm, dacă vrei merg și eu .îmi place sa îl vad ca se implica în chestiile astea
- Oooooo ... nu prea cred ! Se descurca și singura , ma rog singura cu noi . Deci tu nu mergi !acum Aylin nu mai plânge ci este foarte fericita ,ma bucur sa o vad asa . Este mult mai frumoasa când zâmbește .
- Fie , merg ! Cu o singura condiție !
- Spune , accept orice ! Aylin era entuziasmata , acum chiar îmi imaginez cum o sa fie îmbrăcată .
- Sa merg cu motorul , nu cu taxiul sau cu șoferii noștri , de acord ?
Amândoi s-au încruntat la mine dar Aylin își revine la zâmbetul ei de toate zilele .
- Bine , fie cum vrei tu ! O sa fie cea mai tare noapte . Cea mai frumoasa ,seara de sâmbătă ,din viata mea.
Acum eu și Aylin ne îmbrățișam și fac pariu ca ea vrea sa ma transforme intr-o păpușă dar nu are șanse .
Sincera sa fiu și eu vreau sa vad ce le place atât de mult intr-un club . De fapt știu, ca am mai fost , înainte de .....

Iubirea Cursei // Wattys2018//Donde viven las historias. Descúbrelo ahora