Capitolul 15

1.7K 80 6
                                    


Cred ca timp de 10 minute nu m-am mișcat din pragul ușii. Voiam sa vad daca o sa vina cineva, sa vadă dacă iau trandafirii .
- Emm,Emma ! Te-ai pierdut pe drum ?
- Vin, vin acum !
De ce nu ma lasă în pace acest M , vreau sa ma lase în pace . Începe sa îmi fie frica de acest M .
- Emm,ce ai pățit ? Ești palida ,Emm ești bine ?
- Da .... nu știu .... nu cred.....
Gata , nu am mai putut le-am dat drumul lacrimilor ... Ma simt atât de bine , acum , ma simt liniștită ... îmi face bine sa plâng . Nici eu nu prea înțeleg de ce plâng, plâng din cauza M-lui , plâng din cauza mamei sau plâng din cauza ca ma gândesc numai la Dylan și la cat regret ca nu l-am sărutat.
- Emm , știi ca mie poți sa îmi spui orice . Ce ai ? Este din cauza lui Dylan ? Ca dacă da jur ca îl castrez !
Mia a sărit și m-a luat în brate . De obicei glumele ei ma scot din dispoziția proasta dar acum .... nu au niciun efect .
- Da .... adică nu ... nu știu ... plângeam de abia puteam sa leg doua cuvinte , printre lacrimi . Mia , de câteva zile primesc trandafiri de la un anumit M .
- De când ?pare foarte uimita și vad și în ochii ei o urma de teama .
- Mai ții minte atunci , atunci în club când am primit un trandafir și a venit și cu un bilet , pe care l-ați citit și voi?Mia da din cap în semn ,ca își aduce aminte.Ma mir ca își mai aduce aminte ceva din seara aia.
Pai .. din seara aia ... tot primesc trandafiri cu diferite biletele . Se semnează cu M . Habar nu am cine este ....
-Emm, primul bilet ...din cate îmi aduc eu aminte nu era ceva de rau ... pe restul nu le știu.. dar nu cred ca are de ce sa îți fie frica .
- Adevărat , pe biletele alea nu scrie nimic de rau ....dar mi se face mie frica pentru ca nu știu cine este .... și .....
- Emm , uita ! Si-a îndeplinit scopul .
Când am auzit ceea ce a spus Mia , m-a apucat mai rău plânsul . Numai puteam sa ma concentrez , nu aveam putere sa ma opresc , nu voiam sa ma opresc , acum am nevoie de cineva care sa ma fac sa uit ceea ce este mai rău din trecutul meu .

Perspectiva Miei

Emm a suferit mult acum , 2 ani și ceva și chiar de ziua ei . A fost cea mai urata aniversare , nu doar pentru ea ci pentru noi toți . De atunci Emm nu si-a mai serbat ziua de naștere . Spune mereu ca ziua aia nu este una de fericire ... Ma doare sa o vad în halul ăsta dar Emm nu este o persoana care sa arate ce simte . Poate din cauza asta nu are iubit sau pentru ca nu a cautat. Este puternica dar și când clachează nu ne mai înțelegem cu ea . Este o persoana bună dar dacă o enervezi nu are nicio remușcare dacă da cu mașina peste tine .
După ce am ajutat-o sa urce scările și sa se calmeze ,eu am coborat în living. Încă nu îmi era somn , chiar dacă este ora 23:55 și mâine trebuie sa ma duc la facultate .

Când sa ma așez și eu pe canapea îmi suna telefonul , este un număr pe care nu îl cunosc dar ce pot sa pățesc dacă răspund ?

- Alo?
- Bună , frumoaso ! Ce faci ?imediat îmi dau seama ca este vocea lui ,nu pot sa confund vocea aceea , este vocea care îmi trimite fiori în tot corpul ..
- Bine , tu ?
- Ti-ai dat seama cu cine vorbești sau deja aveai numărul meu ?
- Ha ha ha .... Bună Derek , nu am ghicit în stele . Scria pe cer ca un urangutan o sa ma sune și atunci ai sunat tu .
- Frumoso, cred ca nu ai citit bine ... cred ca scria ca o sa te sune iubitul tău .... Trebuie sa mai înveți sa citești , în stele . Stai calma pot sa te învăț eu .
- Acum te uiți la un film ?
- Nu ,de ce ?se pare ca este cam prostanac dacă nu s-a prins
- Pentru ca replicile pe care le folosești , ca sa ma impresionezi sunt din filme . Oricum ..... de ce mai sunat ? De unde ai numărul meu?
- Numărul tău îl am de la oamenii mei și te-am sunat sa îți spun că din cauza ta nu pot sa dorm și trebuie sa ne vedem mâine,ca altfel nu o sa mai dorm deloc !as vrea sa merg cu el dar este și Emma și mai este și caracterul lui ... sunt sigura ca el este genul care se culca cu mai multe dar la niciuna nu ii știe numele ... Eu nu vreau sa fiu asa ,eu vreau sa ma iubească .
- Chiar dacă as vrea, nu pot !
- De ce ? Îți este rău , trimit un doctor, vin da te duc la spital ?
- Hooo..... nebunule ! Zici ca ești Emm ! Nu , eu nu am nimic dar nu pot sa o las singura.....
- Pe cine ? S-a întâmplat ceva rău ?
- Nu știu .... Nu pot sa o las singura pe Emma . Nu se simte foarte bine . Apropo spunei prietenului tau , ca eu o sa îl castrez cand îl vad !
- Ce ? De ce ?

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now