Capitolul 4

2.7K 90 0
                                    

Lumea asta nu are ce face decât sa se bage în viata mea ? Oricum nu asta trebuie sa ma intreseze , acum ,trebuie sa ma gândesc cum o sa ii explic . Frate , pana la urma asta este viata mea si chiar ma enervează ca se comporta ca și mama , la fazele de genul ăsta . Știrea asta chiar o sa îmi distrugă liniștea pentru câteva zile ,săptămâni sau chiar luni.
" Frumoasa Emma  Isabella Evans , a comis-o pentru a mia oara . Oare părinții ei știu dar cel mai important , cunoscutul sau bunic știe ? "
OK ,acum chiar au exagerat , toată lumea știe ca bunicul meu are un garaj plin cu motoare și este un mare pasionat . În momentul în care am primit motorul au ieșit tot felul de știri dar în final s-a aflat adevărul . Ce ii intreseaza pe ei ce fac eu cu viata mea ?
" Cu siguranță familia ei o sa aibă mult  de munca cu frumusețea asta de fata . Spre deosebire de mama și sora ei , ea este foarte diferita . Putem spune ca nu    are pasiuni normale pentru o fata . Cursele nu sunt pentru orice fata . Având în vedere ce motor are ,cu siguranță are o doza de nebunie . Cel mai important este ca ea a pierdut cursa . Este prima cursa din viata ei pe care a pierdut-o . A pierdut cursa din cauza unui  tip misterios ."
Nu am mai apucat sa mai aud ce voia sa spuna idioata aia de la știri pentru ca televizorul a fost stins . Câteva bătăi din palme , bătăi lente dar apăsate , ma opresc din gândit și din înjurat în gând .
- Emma , cat mai ai de gând sa faci prostiile astea ?vocea lui Aylin ma enervează și mai rău .
- Parca dormeai !
- Dacă speri sa nu afle Edan , nu prea ai șanse .și îmi flutura prin fata un ziar .
- Este clar , nu am nicio șansă să scap de moralele lui.
- De el poți sa scapi mai ușor dar de mama....
  - Lasa-ma și cu ea! Este treaba mea  și pana la urma nu am făcut o crima .... sau asa o considerați voi doua ? Dacă nu îmi place sa ma îmbrac ca o păpușă și sa merg cu șofer , oriunde am nevoie , asta nu însemna că dezonorez familia .
-Prințeso , nimeni nu a spus asta .vocea fratelui meu era liniștită , ma așteptam sa urle, sa îmi tina morale lungi , care ma enervează dar ma fac sa ma simt și prost .
  - Nu ii mai tine apărarea ! Trebuie sa înțeleagă ca porcăriile astea nu sunt pentru ea ! Aylin tipa la Edan , asta nu o sa iasa bine .
Edan o ia de un brat și tipa la ea încât a făcut-o sa tremure
- Semeni prea mult cu mama , sa nu te mai aud ca te iei de Emm.
  - Logic , ea este prințesa ta ! Nu am dreptate ?! Edan era din ce în ce mai nervos , vena aia , de pe gatul lui mai avea puțin și exploda .
  -Edan,te rog sa nu ii faci nimic !
  - Emm, nu te baga !s-a calmat sau doar cu mine vrea sa fie calm. Ți-am mai spus,ea nu trebuie sa se mai ia de tine . Nu ai făcut nimic grav . Acum du-te la tine în camera și încerca să dormi , vorbim după ce te trezești .fratele meu pare mai mult tatăl meu doar ca are doar 23 de ani  și eu 17 ,dar el mereu a avut grija de mine și mi-a fost mereu aproape  . Oricum îmi place sa știu ca în afara de bunicul , ma mai iubește cineva .
  - Nu ... nu ... po....t sa dorm acolo .și am început sa plâng . Aylin era derutata și în plus în ochii ei se vede o urma de regret , regreta ca acum plâng . Pana la urma suntem frati trebuie sa fim împreună și la bine și la greu .
  - Îmi spui după ce te trezești tot ce ai pe suflet . Acum , du-te și dormi la mine în camera .casa noastră este foarte mare dar camera lui ma face sa ma simt în siguranță , doar este camera lui ,a fratelui meu .

Perspectiva lui Edan:

Dupa cearta dintre Megan*sper ca Megan o cheamă* și Alessia am rămas cu gândul la Alessia ,cu gândul la frumoasa roșcată ,roșcata care de câteva zile ma face sa ma gândesc doar la ea . În timp ce ma culc cu alte fete eu îmi imaginez ca este ea. GATA ! Eu nu pot sa am relații care sa implice sentimente sau eu sa iubesc o fata . Nu pot sa mai iubesc pe nimeni,adică pot dar de ce sa o fac ? Subconștientul meu îmi răspunde imediat , pentru a fii rănit și sa suferi ca un prost după o fata . Ok , oficial am luat-o razna ,vorbesc cu mine însumi .
Trebuie sa o uit cumva , asa ca dau drumul la televizor ,știrea cu Emma ma face sa o iau razna dar știu sigur ca și eu și ea suntem exact la fel . Amândurora ne plac cursele fie ele legale sau ilegale . Chiar nu pot sa o cert , nu pot sa ii spun prea mult , nu pot sa îi mai spun lucrurile care le poate pații ,pur și simplu nu mai pot . Știu cat de bine conduce , știu ca nu ar face o chestie care sa o rănească . Este cea mai prudenta persoana când vine vorba de ea și mai ales de motorul ei . Adora motorul ala , câteodată cred ca îl iubește mai mult decât pe mine . Gândurile îmi sunt întrerupte de niște țipete , de vocea prea disperata a lui Aylin . Sigur acum încerca să o certe pe Emma , în legătură cu amărâta aia de cursa . Totuși nu înțeleg cum a putut ea sa piardă .
După ce Emma s-a dus în camera mea  sa se odihnească , eu am rămas singur cu Aylin . O iubesc și pe ea dar Emm înseamnă mai mult pentru mine . Pur și simplu Emm este viata mea .
  -Cine ești tu sa te iei de ea ? Este viata ei și face ce vrea cu ea .
Deja eram prea nervos , îmi venea sa tip la toată lumea care îmi iese în  cale dar m-am calmat ,pana la urma ea este sora mea .
- Sa vedem cat o sa mai fie ?
- Adică ? Ce vrei sa spui ?gata eram prea nervos ....
  - Adica, dacă din porcăriile astea , o sa aibă o un accident și o sa .........se vedea pe fata ei ca ii era greu sa spuna ceea ce gândește  și ca o doare și pe ea . Dacă o sa moara ? Ce o sa faci atunci ? O sa te simți vinovat de tot, nu ai putut sa o aperi, nu ai putut sa o oprești . De ce ? Pentru ca este viata ei .... ce ....
  - Termina !!! Emm este cea mai buna în ceea ce face și este foarte prudenta .... nu o sa se întâmple porcăriile pe care le gândești tu !astea au fost ultimele mele cuvinte și am plecat din casa . Nu mai suportam sa stau în casa .
Emm cu siguranță nu va pații nimic , știu sigur ca ea este atenta dar ceilalți pot sa ii facă rău . Nu , nu o sa ii facă nimeni nimic , atâta timp cât eu o s-o supraveghez din umbra . Știu  sigur ca i se poate întâmpla ceva rău la fiecare kilometru , pe care îl parcurge dar REFUZ sa  gândesc negativ .
Îmi iau Porsche-ul negru ,mat și ma îndrept spre clubul în care sunt cele mai bune tipe și chiar am o reputație de păstrat .
Am intrat în club iar mirosul de tutun și alcool deja îmi invadează simțurile . Sunt obișnuit cu mirosul ăsta , este ceva familiar pentru mine . În seara asta se schimba fetele , o sa fie noi toate ,asa ca niciuna nu ma știe , pot sa abordez o fata doar ca un simplu client .
Deja erau așezate pe lângă scena ,nu vreau sa ma duc la Eliot ,nu vreau sa observe una dintre ele ca ma duc în spațiul "șefului". Vreau ca seara asta sa fie diferita .
Ma așez la o masa aproape de scena și observ o fata frumoasa , bruneta si ochii ciocolatii . Chiar este frumoasa și sigur în seara asta o sa fie a mea .Doar în seara asta și mâine fiecare uita de celălalt. A dispărut , nu pot sa o mai vad , unde dracu' este ?
- Bună ,am văzut ca te uitai spre mine . Unde vrei ?face o pauza și se uita la ochii mei ,chiar nu îmi stârnește interes ființa asta . Deci vrei aici sau la tine acasă ?
- Nu vreau nicăieri ! De fapt nu vreau cu tine .se citea mirarea pe fata ei .
Sincer sa fiu nu înțeleg de ce am refuzat-o . Imediat mintea îmi zboară la Alessia , roșcata aia este chiar frumoasa . Nu pot sa am o relație serioasa și nici nu sunt sigur de sentimentele mele. Trebuie sa o las in pace si sa trăiască ca o păpușă iubita de toți.Nu vreau sa mai .........

Iubirea Cursei // Wattys2018//Место, где живут истории. Откройте их для себя