Capitolul 26

1K 47 9
                                    

Perspectiva Emmei

De ce au venit după mine ? De ce nu m-au lăsat singura ? De ce nu ma urasc?
Sunt întrebări la care vreau un răspuns dar nu acum ,acum sunt ocupata sa scap de ei . Sunt de o zi întreaga pe capul meu și au spus ca pana nu mânac ceva nu o sa plecam de aici. Nu vreau sa mănânc , nu merit , nu merit sa ii pese cuiva de mine ,nu merit nimic ,nici măcar aerul pe care îl respir . Ce rost are sa mai trăiesc când nu am ceea ce vreau ?

Lumea mea începuse sa se învârtă in jurul lui Dylan . După ce am plecat am zis ca o sa pot sa-l uit dar nu am putut ,nu știu de ce dar când ma uitam la mine îmi aduceam aminte de fiecare clipa petrecuta cu el ,fiecare clipa de fericire pe care am petrecut-o cu el,asa ca am renunțat sa ma mai uit în oglinda ,nu am mai suportat sa ma vad. Nu îmi pot da seama de ce nu am avut curajul sa ii spun . Cred ca îmi era frica ca nu o sa îl pot lasă să mai plece de langa mine .

M-am distrus ca sa-l uit , ca sa nu îmi mai aduc aminte de el dar în momentele de beție ma gândeam numai la el ,numai la ochii lui ,la zâmbetul lui ,la toate momentele petrecute cu el ,la tot ce reprezinta el pentru mine . Am crezut ca dacă ma distrug o sa îmi distrug și amintirile cu el ,ca o sa îmi distrug iubirea pe care i-o port dar nu a fost asa. Iubirea pe care o am pentru Dylan ,m-a distrus pe mine ,mi-a distrus concepțiile ,gândirea ,rațiunea ,m-au distrus. Eu , persoana rece , căreia nu ii pasa de nimeni ,am ajuns sa ma distrug pentru un bărbat . Bărbatul ăsta mi-a dat principiile și viata peste cap dar nu regret. Nu regret deoarece Dylan ,m-a făcut sa ma îndrăgostesc ,m-a făcut sa ma gândesc și la altcineva în afara de mine . Vreau ca el sa fie lângă mine ,sa ma ia în brate , sa ma facă sa rad dar astea nu mai sunt posibile .

-Emm,Emma!!Derek ma trezește din gândurile mele si în momentul ăsta își flutura mâna prin fata mea..
-D...da ! Ce este ?întreb total dezinteresata ....
-Emm,tu nu mânaci ! Te distrugi.....chiar este trist când îmi spune asta. Nu înțeleg de ce se poarta frumos cu mine...
-Eu ,eu vreau sa ma distrug , vreau sa nu mai exist . Oricum eu nu mai am niciun rost ,am distrus doua persoane pe care le iubesc enorm . Tu, de ce nu ma urăști ?îl întreb în timp ce am lacrimi în ochi și în momentul ala m-am ridicat de la masa dar Derek a venit imediat în fata mea și m-a luat în brate . Când m-a luat în brate am început sa plâng și mai rău și sa-l strang de materialul cămășii ...
-Emma , este adevărat ca la început te-am judecat dar doar pentru ca eu credeam ca tu l-ai părăsit pe Dylan și tu acum ești foarte fericita. Băiatul ala suferă mult , este în aceeași stare ca și tine , de fapt mai rău ..... Emm,te rog , te rog sa îl salvezi . Stiu , ca îl iubești și știu ca și el te iubește ...
Când am auzit ca Dylan ma iubește ,am simțit cum o parte din inima mea rupta se pune la loc . Dylan nu mi-a spus niciodată ca ma iubește dar a arătat asta , prin fiecare gest pe care l-a făcut.
-Eu .....nu am cum sa-l salvez ....eu o sa-l distrug ...Nu pot sa îl mai distrug ,mai mult decât este ...Trebuie sa ma uite ...și acum lacrimile sunt mai amare ,simt toata durerea în inima mea fărâmițata ,simt cum fiecare cuvânt pe care l-am spus începe sa ma dărâme
-Te rog ! Peste doua zile plecam ! Nu îl lasă să se distrugă dar nu te lasă nici pe tine . Lupta pentru Dylan ,lupta pentru ceea ce puteți sa aveți împreună . Lupta pentru iubirea voastră .

În urma cu o zi ,în L.A.

Perspectiva lui Dylan

Înainte sa îmi termin propoziția ,ușa se deschide iar pe ușa intra o asistenta .

-Domnule Evans , o sa va mutam intr-un salon mai bine dotat . Dumneavoastră ar trebuii sa va duceți sa va odihniți ,ați stat o zi întreaga aici ... ma enervează asistenta asta . De când îmi spune ea ,ce sa fac ? Pe deasupra se mai și da la mine ... îmi face cu ochiul ,îmi zâmbește seducător ... Eu nu am nevoie de ea ,eu am nevoie de Emma ,de iubita mea ....
-Eu plec când vreau ! Ai înțeles ? Stau cat vreau si unde vreau ! Ai priceput ?nu puteam sa ii vorbesc frumos , ma enervează , ma enervează genul ăsta de femei . Înainte sa o cunosc pe Emm ,îmi placeau femeile care picau ușor în patul meu ,cu siguranță dacă asistenta asta apărea înainte sa o cunosc pe scorpia mea ,sigur atunci era întinsă pe un pat din spitalul ăsta.
-Da ....ma scuzați ! Domnule Evans ....

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now