Capitolul 67

128 10 0
                                    

Ma duc in dresing sa imi iau alte haine pe mine , chiar am nevoie de o mica iesire in noul meu oras . Nu m-ai suport visul asta , imi aduc aminte exact fiecare scena din noaptea aia pe care am petrecut-o cu Dylan, fiecare miscare , vorba , absolut orice . Mi-am dorit acea noapte , alaturi de el si nu o s-o regret niciodata ,dar nu inteleg de ce o visez. Trebuie sa il uit , sa uit tot ce ma leaga de el .

Intru in dresing si ma uit in mare la hainele pe care le am si sunt destul de multe, intr-un final  aleg o bluza larga de un alb imaculat si putin transparenta , cu un V destul de pronuntat ca si decolteu ,o pereche de pantaloni gri , destul de largi si cu o pereche de tenesi albi , asortez cu un ceas auriu si lănțișorul de la Dylan , cu , coronita , pe care mi l-a daruit de Craciun .

Intru in dresing si ma uit in mare la hainele pe care le am si sunt destul de multe, intr-un final  aleg o bluza larga de un alb imaculat si putin transparenta , cu un V destul de pronuntat ca si decolteu ,o pereche de pantaloni gri , destul de la...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Ies din casa și ma urc în mașina mea .  Îmi dau drumul la una dintre piesele mele preferate Tove Lo- Habits. Pornesc mașina si muzica o dau la maxim. Accelerez și încep sa cânt și sa simt fiecare cuvant din aceasta melodie , care îmi definește foarte bine situația de acum .

"You're gone and I got to stay high
All the time to keep you off my mind
High all the time to keep you off my mind
Spend my days locked in a haze
Trying to forget you babe, I fall back down
Gotta stay high all my life to forget I'm missing you"

Cant fiecare vers , nu îl ratez pe niciunul , dar cel mai tare cant refrenul . Mi-am dat seama ca melodia asta ma definește și descrie foarte bine , în perioada asta . Neapărat trebuie să-l uit pe Dylan . Nu o să-l pot ierta pentru ceea ce mi-a făcut , chiar nu am cum , de fapt chiar nu pot . Nu am puterea de a ierta asa ceva. Eu nu l-am inselat niciodată și el ....ahhh...și el .

-Nenorocitule!tip și lovesc puternic volanul .

O sa îmi pierd mințile . M-am mutat la 600 de km de familia mea , numai pentru a-l uita pe nenorocitul care și-a bătut joc de iubirea mea . O sa sufere și el exact cum am suferit și eu , poate chiar mai mult . Suna bine .... Știu ca nu rezolv nimic prin răzbunare ,dar trebuie sa simtă și el durerea asta ,din dragoste .

După ce ,aproximativ 45 minute m-am învârtit prin oraș , am găsit un club , care de afara arata foarte frumos , trebuie neapărat să-l vad și în interior . Clubul se numește Ambrogio un nume frumos și elegant . Trebuie sa fie destul de plin având în vedere ca este destul de târziu.

Mi-am parcat mașina în fata clubului și îmi iau portofelul și fug la intrarea din club . Ma opresc în fata intrării și îmi analizez ținuta. Mda... nu prea este de o ieșire în club , dar cui ii pasa ?

Cum am pus piciorul în incapere , mirosul puternic de tutun și alcool mi-a invadat simțurile . Ahhh...niciodată nu am putut sa suport mirosul ăsta ...și când ma gândesc ca și eu am băut ca o idioata . Doamne .....

Iubirea Cursei // Wattys2018//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum