Capitolul 14

1.8K 82 2
                                    


Intru în casa cu gândul la Dylan și la cine poate sa fie M ..... Nu intru bine ca deja se aud țipete . Ok , eu nu sunt acolo , cine se mai poate certa cu cine ? Ma apropii mai mult de camera din care se aud tipetele. Țipetele se aud din biroul tatei . Imi este puțin frica , sa intru . Ce o sa le spun ? Unde am fost o noapte întreaga ? Cu cine am fost ? Dacă le spun ca am fost cu un băiat .... Aylin a mai lipsit de acasă și le-a spus ca a fost cu băieți și ei doar i-a spus câteva chestii și după au lasat-o în pace . Mie ce ar putea sa îmi facă ?
Îmi fac curaj și intru în birou . Sunt toți acolo mai puțin Mia . Ahhhh.... am uitat sa o sun pe Mia sa o întreb dacă a ajuns acasă și sa vad cum se simte .

-Buna ,Emma ! Aless îmi sare în brate și îmi șoptește la ureche , sa fiu calma . De ce sa fiu calma ? Pana la urma ei se certau și înainte sa vin eu aici . Sper sa nu fie nimic rău , oare au aflat de Dylan ? Ce naiba sa afle de el ? Doar a avut grija de mine și după de Mia .....
- Ce insemna asta?mama ia ziarul de pe biroul tatei și mi-l arunca la picioare .
Am intrat în belele. Acum chiar nu mai am ce sa fac ... Cum sa le explic ? Mai are și o descriere proasta , o descriere de cacat .

" Una dintre moștenitoarele Evans , a facut-o lata . De fiecare data Emma Isabella Evans face câte o prostie . Oare părinții ei chiar sunt de acord , cu aceste curse ? Mai important sunt de acord cu misteriosul băiat ? Încă nu ii știm identitatea tipului dar după ce mașina conducea sigur are foarte multi bani .
Este primul băiat cu , care se afișează frumoasa satena . Oare se lasă cu nunta ? "

- Se lasă cu un cacat ! Și voi va certati din cauza prostiei ăsteia? De ce sa va certati faraa mine ? Pana la urma eu sunt știrea , nu voi ! Cu mine vrei scandal , nu mama ?
- Nu Emm! Nu ne certam din cauza știrii , noi ii certam pe ei pentru ca nu ne spuneau unde ești dar acum câteva minute am aflat și .....
- Și ce ? Mama mai am puțin și fac 18 ani dar asta nu însemna că o să mă căsătoresc !
- Emm, nu am spus asta dar poți sa ne faci cunoștință cu misteriosul ăsta ! Nu prea i se vede fata și chiar vreau sa vad dacă este potrivit pentru tine .
-Amber,lasa-mi prințesa în pace !salvarea mea , bunicul a venit exact la fix . Mama sigur nu avea de gând sa tacă .
- Dar ....
-Amber, lasa sa fie ca tata . Cu el nu o s-o ducem la capăt . Acum știu cu cine seamana Emm și Edan.toți încep sa rada după ceea ce a spus tata dar numai eu nu rad .
- Nu bunicule , trebuia s-o lași sa termine chiar eram curioasa sa vad ce ii trece prin minte ! Băiatul ala este un prost și eu nu o sa fiu niciodată cu el . Ai înțeles ? Ați înțeles cu toții ? Apropo mersi ca m-ați lăsat singura aseară .
- Oricum ti-ai găsit o ocupație ! Emma o data dacă mai apari la știri , în ziare sau în presa de scandal , cu porcăriile tale , o sa ai mult de suferit !
-Nu îmi pasa ce zici tu , ok ? Din curse nu o sa ma opresc ! Obișnuiește-te cu ideea asta !

Nu am mai așteptat sa spuna ceva , ca eu am și ieșit din birou . Nu am mai putut sa îmi stăpânesc lacrimile , am alergat spre camera mea . M-am închis în ea , nu ma simt eu cel mai confortabil în ea dar.... acum este un loc bun în care sa îmi plâng de mila . Cu ce i-am greșit mamei , cu ce ? Nici cu mine și nici nu Edan nu se comporta frumos . Nu i-am făcut niciodată nimic , care sa o supere . Este pasiunea mea dacă tata și bunicul sunt de acord, ea de ce face în halul ăsta ?
După 2 ore în care am plâns în continuu , m-am hotărât sa ma duc la Mia , sa vad ce mai face . Acum cu ea pot sa vorbesc . Ea ma asculta și ma susține în tot ce fac .
Când vreau sa deschid ușa , în spatele meu se aude vocea mamei.
- Unde vrei sa pleci ?
- La dracu' !după ce i-am spus asta m-am urcat pe motor și ma îndreptam spre casa Miei , care este la vreo 4 strazi distanta , de casa mea .
În momentul în care am realizat ce i-am spus mamei , gândul meu s-a îndreptat către nesuferit. Nu ar suna rău să mă duc cu el , în locul ăla . Doamne , ochii ăia , zâmbetul ăla , corpul .....

Iubirea Cursei // Wattys2018//Where stories live. Discover now