Bölüm 4

41.6K 1.7K 90
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


İNCİ'MİZ

BÖLÜM 4


Ben düşünceler denizinde boğulurken çoktan otobüse binmişim hatta evimin oradaki durağa bile gelmişim. Düğme basıp durakta indim. Her gece şu yokuşu çıkmaktan nefret ediyorum. Derin bir nefes aldım ve yokuşu çıkmaya başladım. Sonunda yokuşun tepesine çıktım. Yokuşun aşağısına baktım. Bunu her zaman yaparım sonra böbürlenirdim bu yokuşu bu gecede hakladım diye. Ya ben diyorum size normal değilim diye. 27 yaşında kazık kadar kız oldum hala çocukça hareketler yapıyorum. Gökyüzüne doğru güçlü bir kahkaha attım. Sonra yoluma devam ettim. Bakalım çok sevgili ailem beni özlemiş mi? Hiç sanmıyorum ya. Hadi neyse.

Zile bu sefer bir kere bastım. Annem suratsız bir şekilde kapıyı açtı. 'iyi akşamlar' dedim. Ağzının içinden 'iyi akşamlar' dedi. Bu kadın beni bir gün anne katili edecek ya hadi hayırlısı. Montumu çıkardım. Çizmemi de çıkarıp banyoya gittim. Elimi yüzümü yıkadım sonra odama gidip üstümü değiştirdim. İki gündür aynı kıyafetlerle dolaşıyordum aslında bir duş alsam fena olmaz. Giyeceğim iç çamaşırlarını ve kıyafetlerimi alıp banyoya gittim. Üstümdeki kirli kıyafetleri çıkarıp kirli sepetine attım. Duşakabin'e girdim. Suyu ılığa ayarladım. Portakallı şampuanımı elime döküp saçlarıma sürdüm. Saçlarımı duruladıktan sonra life portakallı duş jelini döktüm. Portakal kokusunu çok seviyorum. O yüzden saçım ve vücudum portakal gibi kokuyor. Duştan çıktım. Havluyla kurulandıktan sonra iç çamaşırlarımı giydim. Sonra lacivert badimi ve eşofmanımı giydim. Saçlarımı havluyla sarıp salona geçtim. Annem örgü örüyordu babam ise maç izliyordu. Hayret nasıl kahveye gitmedi şaşırdım. Anneme

'Emre ile Petek nerede?'

'Gezmeye çıktılar.'

'Bu soğukta'

'Evet sanane.'

Bir kerede doğru konuşsan ölür müsün be kadın?

'Ne örüyorsun?'

'Petek'ime bere örüyorum.'

Bu evde Petek ve Emre'den başka kime bir şey örersin ki? Babam

'Sen her zaman bu saatte mi geliyorsun ?'

Ne kadar da ilgili bir baba. Adam sabah bir çıkıyor akşam 10'da eve geliyor.

'Baba işten 8 çıkıyorum anca geliyorum.'

'Bak İnci eğer yalan söylüyorsan kırarım kemiklerini.'

'Baba ne yalan söyleyeceğim. 8'de çıkıyorum 9.30'da evde oluyorum. İstersen patronuma sor.'

'Ben anlamam ayağını denk al. Geçen gün Kamil seni görmüş yanında Sinan'ın oğlu Murat varmış. Pek bir yakınmışsınız?'

İNCİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now