Bölüm 8

34.9K 1.7K 66
                                    

Demir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Demir

Yavuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yavuz

Bu bölümü İpek kuşuma ithaf ediyorum. İnci'nin kurgusunda bana çok yardımcı oldu. Gece gündüz sıkılmadan beni dinledi. Bana çok yardımı dokundu. Her şey için teşekkür ederim. İpek böcüğüm <3

8. Bölüm

Kafamın içinde sanki filler tepiniyor. Gözümü zar zor açtım. Dün gece içkiyi fazla kaçırmışım. Kafamı yastıktan kaldırıp etrafa baktım. Burası benim odam değildi. Kafamı diğer tarafa çevirince kimin evinde olduğumu anladım. Bardaki sarışının eviydi. Hazır sarışın kızımız uyuyor en iyisi ben ufaktan yaylanayım. Sessizce yataktan çıktım. Yerdeki baksırımı alıp giydim. Sonra siyah kot pantolonumu giydim. Gömleğimi de giyip odadan çıktım. Dış kapının önünde duran montumu giyip evden çıktım.

Apartmandan çıkıp ana caddeye doğru yürüdüm. Yoldan bir taksi çevirip bindim. Evimin adresini verdim. Bugün önemli bir duruşmam vardı. Eve gidip duş almam gerekiyor. Ah bir de sert bir kahve.

Kapının kolundaki ekmek ve gazeteyi alıp eve girdim. Elimdekileri mutfağa bırakıp banyoya girdim. Soğuk suyla banyo etmeyi seviyordum. Belime havluyu sarıp banyodan çıktım. Mutfağa gittim. Kettle su koyup çalıştırdım. Su ısınıncaya kadar üstümü giysem iyi olacak. Dolabımdan beyaz gömleğimi ve siyah takımımı çıkardım. Onları giyip tekrar mutfağa girdim. Kahvemi yapıp gazeteyi okumaya başladım. Yine aynı haberler farklı bir şey yok.

Ofise geldiğimde içeriden kavga sesleri geliyordu. Kapıyı açıp içeri girdim. Müvekkilim Selen Hanım ve boşanma davası açtığı eşi Kerem Bey ve Kerem Bey'in avukatı Canan.

"Pislik herif. Beni kızın yaşında bir karıyla boynuzladın."

"Boynuzladım lan var mı? Senin gibi karı çekilir mi?"

"Yüzsüz adi bir de itiraf ediyor. Adi herif boynuzluyorsun bari niye milyon dolarlık köşkü o o..r..punun üstüne yapıyorsun."

"O benim aşkım. Bir kere o beni çok seviyor. Ona bir değil bin köşk az gelir."

İNCİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now