Bölüm 7

37.1K 1.9K 119
                                    

İNCİ VE ELBİSESİ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İNCİ VE ELBİSESİ

BU BÖLÜMÜ DE İNCİ'NİN KAPAĞINI YAPAN ELİF ABLAYA İTHAF EDİYORUM. UNUTMADAN ELİF ABLA 'DESTİNA' ADLI BİR HİKAYE YAYINLADI. BEN ÇOK BEĞENDİM. BİR BAKIN DERİM

'ay bu yazarında ne çok ablası varmış dediğinizi duyar gibiyim. :)'

!!! Arkadaşlar bir konu canımı çok sıkıyor. Okuma oranıyla verilen vote'ler VE yorumlar arasında dağ var. Tamam ilk bölümü beğenmemiş olabilirsin ama bu bölüme kadar okumuşsan ve bu yazıyı görüyorsan, bu hikayede hoşuna giden bir şeyler var. Eğer beğenmediyseniz yorum yapın. Eleştiriye açığım.

Keyifli okumalar...

***

Sabah kan ter içinde uyandım. Yine aynı rüyayı görmüştüm. Herif bir haftadır rüyalarımın baş aktörüydü. Ihhgg çıldıracağım. Yorganı üstümden atarak ayağa kalktım. Yatağın içinden çoraplarımı aldım ve giydim. Dolabımdan lacivert pantolonumu ve beyaz çizgili lacivert oduncu gömleğimi aldım. Hemen pijamalarımı çıkartıp onları giydim. Saçlarımı açık bıraktım. Önlerinden iki tutamı tel tokayla tutturdum. Makyaj yapmadım. Banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Mutfağa gidip kendime sandviç hazırladım. Onu yedikten sonra dişlerimi fırçaladım. Montumu ve çantamı alıp evden çıktım. Bugün hava biraz serindi. Montuma sıkıca sarıldım. Kenan abi 5 dakika sonra geldi. Hemen arabanın içine girdim. Arabanın içi sıcacıktı. Allah dışarıda kalanlara sabır versin.

Kafeye, gelince arkadaşlarla rutin işlerimizi yapmaya başladık. İşlerimizi bitirince Şenay abla bizi çağırdı. Aslan ablam çay demlemiş. Sıcak çay iyi gelmişti. İçimiz ısınmıştı. Bu yıl kış çetin geçiyordu.

Saat dokuza doğru müşteriler gelmeye başladı. Masanın üstündeki boşları alırken Afet teyzeyi gördüm. Yine niye gelmişti bu kadın. Demek ki tilkiler rahat duramamıştı. Elimdeki boşları mutfağa götürdüm. Şenay abla yaptığı poğaçayı fırına veriyordu.

'Abla dün ki teyze geldi.'

Şenay abla birden irkildi. Az kalsın elindeki tepsiyi yere düşürecekti.

'Yaaa. Ben bir bakayım.'

Şenay abla yanımdan geçerken kolundan tuttum.

'Ablam bir sorun yok değil mi?'

'Yok kuzum ne sorunu? Nereden çıkardın ?'

'Bir tuhaf oldun da...'

'Yok canım. Hadi işinin başına, bende Afet teyzeye bir bakayım.'

  Neyse yakında kokusu çıkar.

ŞENAY VE AFET'TEN DEVAM...

'Abla hoş geldin.'

İNCİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now