FİNAL PART 1

23.8K 999 118
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KEYİFLİ OKUMALAR

FİNAL PART 1

Onunla konuştuktan sonra Demir'in yanına gittim. Telefonu ona verdim. Lafı dolandırmadan her şeyi anlattım. Hiçbir şey söylemeden beni dinledi. Konuşmamı bitirdiğimde ''Hazır mısın?'' diye sordu.

''Bilmiyorum.'' Dedim. Hazır olup olmadığımı bilmiyorum ama konuşmamız gerektiğini biliyorum. Bu durumun daha fazla uzamasını istemiyordum.

''Ne yapmayı planlıyorsun?''

''Hayatımı rayına oturtmak istiyorum. Bir bebeğimiz olacak ve ben onu böyle bir kargaşanın içinde kucağıma almak istemiyorum. Kafamdaki tek sorunun bebeğimizle ilgili olmasını istiyorum!''

Cümlem bittiğinde Demir bana sarıldı. Onunda benim gibi düşündüğünü biliyordum. O da en az benim kadar hayatımızda huzur istiyordu. Huzura kavuşmak için yapmam gereken en önemli şey ise geçmişimi çözmekti.

''Ne zaman buluşacağız?''

''İkisi de yarın burada olacak. Öğleden sonra buluşacağız. Geçen gün gittiğimiz çay bahçesinin adresini verdim.''

''Tamam.''

Biz böyle sarmaş dolaş otururken içeriye Gülnur ve Hira girdi. Onları görünce çok şaşırdım. Demir'in kollarından sıyrılıp Gülnur'a doğru yürüdüm.

''Kız sen nereden çıktın?''

''Valla canım şimdi sana detaylı bir şekilde anlatırdım ama Demir abim burada.''

Gülnur'un lafına kahkaha attım. Hira'nın uyuduğunu görünce hemen sustum. Gülnur'un kucağından Hira'yı alıp bizim odaya götürdüm. Yatağın ortasına yatırdım. Yanına bende uzandım. Hira'yı izlerken ellerimi karnımın üstüne koydum. Acaba benim bebeğimde Hira kadar tatlı olur muydu? Onun elleri gibi yumuk yumuk elleri olur muydu?

Hira'nın elma yanaklarına hafif bir öpücük bıraktım. Düşmesin diye iki tarafına da yastık koydum. Son olarak üstüne örtü örtüp odadan çıktım. Salona döndüğümde herkes otuz iki diş sırıtıyordu.

''Hayırdır?''

''İnci'cim bu iki deli evlenmeye karar vermiş.''

''Elmas?''

''Evet, kuzum. Yavuz bugün bana evlenme teklif etti. Bende kabul ettim.''

İkisine de sarılıp tebrik ettim. Herkes bu durumdan dolayı mutluydu ama en çok onlar mutluydu. Elmas'ın mutlu olması benim için çok önemli. Elmas benim için kardeşten öte. Onunla az şeyler yaşamadık. Yeri geldi beraber ağladık yeri geldi beraber güldük. Elmas benim canımdı.

Kardeşime tekrar sarıldım ama bu sefer sımsıkı sarıldım. İçime sokarcasına sarıldım. Elmas'ta bana öyle sarıldı. Bu bizim aramızda iyi ki varsın demekti. Bu sarılma el aleme karşı biz dost değil kardeşiz demekti.

İNCİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now