AÇIKLAMA (ÖNEMLİ)

14.5K 321 31
                                    

Herkese İyi Geceler,
Bu sefer bölümle gelmedim :(
Arkadaşlar bir konu canımı çok ama çok sıkıyor. Bu sizinle paylaşmak istiyorum.

Arkadaşlar bazı okuyucularım bana "Sen İnci'misin?" veya "Bu hikaye senin hayatın mı?" veya "İnci'nin babası senin baban mı?" gibi mesajlar attı. Onlara gerekli açıklamayı yaptım. Aklında böyle sorular olan okuyucularım için buraya da cevabımı yazmak istedim.

Arkadaşlar bu durumu başta umursamadım ama gittikçe canımı sıktı. Arkadaşlar BEN İNCİ DEĞİLİM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne annem Menekşe gibi bir kadın ne de babam Tarık gibi bir baba!!!

Benim ailem klasik Türk ailesi. Bıyıklı, yakışıklı ve iyi yürekli bir babaya sahibim. Benim babamin benle birlikte 4 kızı var ve biz dört kız kardeş babama çok aşığız. Birbirimizden kıskanırız. O da her zaman bizi çok sever ve gurur duyar. Şimdi siz böyle bir babayı Tarık'a benzetirseniz ayıp olur . Hem beni hemde babamı kırarsınız. :(

Annem tipik Türk annesi. Tombul, al yanaklı ve çocukları seven bir anne. Annemle yaptığımız tartışlamalar şunlar: Ev işi, kıyafet, onun dediklerini dinlemem ve inadım.Yahu bu tartışmalar her anne- kız arasında var. Şimdi annemin Menekseyle bir bağlantısı oldugunu düşünüyor musunuz? Bencede düşünmeyin. Annem bir tanedir.

Arkadaşlar bir kişi bir karakter oluşturuyorsa ona kendinden bir şeyler katar. Benimki de o hesap. İnci'yle ortak yönlerimiz var. İkimizde Sezen'ciyiz. Kulaklıkla müzik dinlemeyi seviyoruz. Uykuya hastayız. Ve insanları dinlemeyi seviyoruz. Onun dışında bir ortak noktamız yok.

Beni benzetecekseniz kime benzetin biliyor musunuz? Elmas ve Afet'e :D :D Beni tanıyanlar bilir. Ben Elmas gibi çatlağımdır. Annemi delirtmeyi severim. Arkadaşlarımın mutlulugu için her şeyi yaparım. Afet teyze ise gelecekte olmak istediğim kadın. O yaşta bile hayata böyle çocuk gibi bakmak istiyorum.

Gelelim Sevda teyzeye. Sevda teyzeyle ortak noktamız inadımız. Eski Kocasına deli gibi aşık ama inadından söylemiyor. Bend inatçı keçiyimdir. Nuh derim peygamber demem :)

Demir: Onda baba sevgimi gösterdim. Benim babam çok şükür yaşıyor. Demir'in baba sahnelerinde ben çok kotu oluyorum. Neyse,Duygusallığı geçelim.

Yavuz? Ayol o Elmas'ın kız versiyonu. Yani benim erkek halim. :))))

Yasemin teyze: Onda her ne olursa olsun benim yaşama tutunma halim var. 18 yaşindayim fazla şey yasamadim ama bazı şeyler gördüm. Okudum, duydum. Ve şunu söyledim. Ne olursa olsun hayat devam ediyor ve sen bugünün hakkını vermelisin. Hayat kısa. Ölüm hayattaki en gerçek şey. Keşke demek için zaman çok kısa. Ufuklarda yeni şeyler seni bekliyor dedim. Yasemin teyzede böyle düşünüyor.

Gelelim Menekşe, Tarık ve Petek'e
Onları yazmam çok kolay biliyor musunuz? Çünkü kötü bir insani yazmak kolaydir. Kötü insan bencildir. Hep bana der. Hiç başkasını düşünmezler.
Yazarken sorarım onlara ne istiyorsunuz diye? Hep kendilerine isterler.

Ben onlara kendimden bir şey katmadım. Katarsam yukarıdakileri yalanlamış olurum. Ben onlar gibi hiçbir zaman bencil olmadım ve olmayacağım!! Hayat paylaşınca güzel :))

Uzun lafın kısası kötü karakterler dışinda diğer karakterlere kendimden bir şeyler katıyorum. Bunu anlatmak istedim size.

Hikayemle ilgili bir gerçek var. Bunu size finalde anlatacağım. Ama benimle alakalı DEĞİL!!

Artık beni ve ailemi biliyorsunuz. Artık İnci olmadığımı biliyorsunuz. Artık bana bu tarz sorular sormayın. Lütfen, gerçekten üzülüyorum. Aileme haksızlık edildiğini düşünüyorum :(((

Sizleri çok seviyorum. Hikayeme değer verdiğiniz için teşekkür ederim. Okuyup,oy ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim. İnci'yi bu kadar yükselttiğiniz için teşekkür ederim. :)))

İNCİ (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now