FİNAL PART 3

26.2K 1K 146
                                    

İnci'nin bu son bölümünü bugün doğum günü olan canım arkadaşım Aslı'ya hediye ediyorum. Canım doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum. Nice yaşlara... :*

Evet... Her şeyin iyi veya kötü bir sonu olduğu gibi İnci'min de sonu geldi. Merak etmeyin İnci'nin ki mutlu sonla bitenlerden :) Sevgili okurlarım hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Beni bu yolda yalnız bırakmayıp, destek olduğunuz için. Eğer sizi bu süreçte üzecek bir şey yaptıysam çok özür dilerim. Kesinlikle bilerek yapmamışımdır.

İNCİ'Yİ BU KADAR SEVDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İNCİ SİZİN SAYENİZDE BURALARA KADAR GELDİ. KENDİNİZE İYİ BAKIN. HAKKINIZI HELAL EDİN. SEVİLİYORSUNUZ.

YENİ HİKAYEMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE. ONU OKULLAR KAPANDIKTAN SONRA YAZMAYA BAŞLAYACAĞIM.

FİNAL PART 3

Salondaki herkesin hazır olduğu görünce Elmas'ın odasına yürüdüm. Birazdan Elmas'ın kınasını yakacaktık. Odaya girdiğimde bütün kızlar Elmas'ın başına toplanmış ne kadar güzel olduğunu söylüyordu. Canım arkadaşım gerçekten çok güzel görünüyordu. Elmas klasik şalvarlı bir bindallı tercih etmişti. Bindallının üstünde altın sarısı işlemeleri vardı. Saçlarını maşayla dolgun bir şekilde dalgalı hale getirdik. Yeşil gözlerini ortaya çıkaracak bir makyaj yapılmıştı.

 Yeşil gözlerini ortaya çıkaracak bir makyaj yapılmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bindallı giyen bir tek Elmas değildi. Hatun arkadaşlarının da bindallı giymesini istemişti. Ben dahil yakın arkadaşları bindallı giymiştik. Diğer arkadaşları bindallıya benzer elbiseler giyip gelmişti.

Benim, Seda'nın, Eda'nın ve Gülnur'un da bindallısı şalvarlıydı. Ben mavi, Seda yeşil, Eda pembe, Gülnur ise mor rengi tercih etmişti. Kıyafetimize göre saçımızı ve makyajımızı yapmıştık.

Elmas'ın başındaki kızlara seslendim. ''Seda dışında herkes dışarı çıksın. Kınayı birazdan yakacağız. Sizlerde mumlarınızı yakıp kapının önüne dizilin.''

Kızlar sözümü dinleyip odadan ayrıldı.

''Elmas hazır mısın?''

''Değilim ama yapacak bir şey yok. Hadi gidelim.''

''Şaşkın, yüzünü örtmeden nereye gidiyorsun? Kızlar yeni çıktı. Bekle biraz. Hem Ceydoş nerede?''

''Harbi Ceydoş nerede? Ay öldürecek bu kız beni?''

''İnci bunda heyecandan akıl kalmadı. Kızın arkadaşı aradı. Onunla konuşuyor gelir birazdan.''

''Tamam. Kına türküsünü o söyleyecek ya ondan sordum.'' Dedim kapı açıldı. Ceyda yanımıza geldi.

''Neredesin kızım sen? Halamın kızı demem parçalarım seni!''

''Nah parçalarsın! Hem ne kızıyorsun. Geldik işte!''

İNCİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin