Bölüm 36

17K 1K 41
                                    

Herkese Merhaba, İnşAllah mutlu bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur. İnci'ye sonunda bölüm yazdım. Artık bahane yazmak istemiyorum. Zaten bölüm yazdığım zaman beklemiyor hemen atıyorum. Bölümlerin gecikmesinden dolayı hepinizden özür dilerim. 

Medyadaki şarkı benim çok sevdiğim bir şarkı. Dinlemenizi tavsiye ederim. Benim zaten Sezen hayranı olduğumu biliyorsunuz. Yeni Albümü bomba gibi onları da dinlemenizi tavsiye ederim. Favorim Koca Kıçlı :D 

Kitap tavsiyemizi de yapalım, bölüme geçelim.

@Morlinka İllegal Aşklar

Fyzayamn Görmeden Sevdim Seni

Aslhnyks Trabzon Burması

lSeneml Seni Bana Getirdi

BiPayan Kayıp Şehir

 Keyifli Okumalar

BÖLÜM 36

Amcam yalnız kalmak istediğini söyleyince mecbur yanından ayrıldım. Yavuz, İnci'yi eve bırkatığı için bende bizim eve gittim. Evin ışıkları yanmıyordu. Büyük ihtimal İnci uyumuştu. Odaya girdiğimde İnci'nin uyumadığı gördüm.

"Sen uyumadın mı?"

"Seni bekledim. Amcan nasıl?"

Sıkıntılı bir şekilde derin bir nefes aldım. "Belli etmemeyi çalışsa da çök kötü. İrem'in yaptıklarını hazmedemiyor."

"Çok zor bir durum. Emine yenge de çok kötüydü. Sürekli ağladı. Teselli etmeye çalıştık ama bir faydası olmadı."

"Bira zamana ihtiyaçları var. Her şey çok yeni."

"Öyle."

Eşofmanlarımı giyip yatağın içine girdim. İnci hemen göğsüme yattı. Saçlarını öptüm ve sarıldım.

"Bu durum seni de etkiledi."

"Öyle. Kendimi amcamın yerine koydum. Kızım bana böyle bir şey yapsa ne yapardım diye kendime sordum. Ancak cevabı alamadım. "

"Alamazsın zaten. Çünkü bu durumu baba olmadan anlayamazsın. Hatta baba bile olsan, bu durum başına gelmediği sürece sorunun cevabını alamazsın."

"O zaman bu soru sonsuza kadar cevapsız kalsın. Kızımızın bizi ezip geçmesini istemem. Ezmez değil mi?"

İnci endişeli halimi görünce gülmeye başladı. "Aşkım, bitanem, evimin direği bunları sabahta söyledim. Bunları düşünmek için çok erken. Soruna gelecek olursak bunu bilemem. Hayatın ne getireceğini kimse bilemez. Ama bildiğim ve emin olduğum bir şey var. O da ister kızımız olsun ister oğlumuz onlar seni çok sevecek."

"İkimizi de çok sevecekler. Eğer oğlumuz bana çekerse vay benim halime! Seni asla benimle paylaşmaz."

"Bende kızdan korkuyorum. Rüyandaki gibi bir kızsa çok çekeceğiz."

İnci ile bu konuları konuşmak çok hoşuma gidiyordu. Bana kızsa da takılsa da o da çocuk konusu açılınca heyecanlanıyordu. Gözlerini sevimli bir telaş sarıyordu. Her ne kadar bana geleceği düşünme dese de onun da benim gibi çocuklarımızın geleceğini düşündüğünü biliyorum. Bunu saklamakta pekte başarılı değildi. Şuan bile tavana bakıp hülyalı hülyalı çocuklarımızı düşünüyordu. Onun bu halini görüp gülümsedim. Onu izlediğimi fark edince bana baktı.

İNCİ (TAMAMLANDI)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt